Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????!!!!!!!!!!??????????

Czy podczas okresu mozna zajsc w ciaze??

Polecane posty

Kochalam sie z narzeczonym w 4 dzien okresu. Mam okres 5 dni i nie mam regularnych @. Moje @ wachaja sie od 28-30 dni. Czy jest mozliwe abym zaszla w ciaze?? a po stosunku uzylam tampona wiec sperma zostala w srodku, czy to zwieksza szanse?

Jedyne na co zwiększasz sobie szansę to stan zapalny w pochwie. Nie pomyślałaś, że odcinasz dostęp powietrza a bakterie tylko na to czekają?

Teoretycznie nie jest to możliwe. Ale moja koleżanka twierdzi, że wlaśnie jak miała @ to zaszła bo okazało się że miała torbiela, jakieś zaburzenia hormonalne i w tym samym czasie miała owulację.. Nie wiem czy to jest możliwe.. nie ja z nią spałam więc tylko piszę to co słyszałam z opowieści innych. A tak to generalnie szanse są minimalne o ile można powiedzieć że są..

P.S Miarka ma rację... :/ krew to pożywka dla bakterii.. narobisz sobie problemów i ot tyle..

Ale przeciez wiele kobie uzywa tamponow. Na ulotce pisze ze sa polecane przez ginekologow ale trzeba je zmianiac max co 6 h

Gość Po takim czasie nie ma możliw
Jak to nie masz regularnych??!!Masz bardzo regularne cykle.Przy takich cyklach nie ma możliwości chyba że akurat w tym cyklu coś ci by hormony zwariowały.

Gość hggf
dzieci nie powinny uprawiac sexu

Oczywiście można używać tamponów, ale połączenia nasienia plus krew plus tampon to nie jest zdrowe połączenie.

jakie dzieci? Ja mam 20 lat wiec dzieckiem nie jestem. Jestem pelnoletnia, odpowiadam sama za siebie wiec kompletnie nie rozumiem twojego myslenia. to wg ciebie ile trzeba miec lat aby byc doroslym?? 30? 40? 50? hehe dobre