Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmilla

Mówił ze nie ma pieniędzy by przyjechać

Polecane posty

Gość mmilla

do mnie a poszedł sobie na mecz!!! Jak sie nie ma pieniedzy to sie raczej nie korzysta z rozrywek?! Czy ja moze zle mysle? Wkurzylam sie.

Gość aanakonda23
a co wyplaty nie dostal?

Gość mmilla
nie pracuje

Gość mmilla
wlasnie zauwazylam ze wymowka, widac co dla niego wazniejsze

Gość on 34
jeżeli facet wybiera mecz od kobiety która czeka na niego i tęskni,to nie jest Ciebie wart-mmilla.Pomyśl co będzie puzniej. ja kiedyś nie pracowałem ale zawsze miałem czas dla dziewczyny-choć nie raz chodziłem na pieszo ok.15km.Więc jego zachowanie jest pokazane jako brak Szacunku dla Ciebie.

Gość on 34
Zastanowić się trzeba czy naprawdę on Kocha Ciebie.

Żle mówicie. Poruchać se może i jutro. A meczu jutro nie bedzie....

Gość on 34
Rolnik-po twojej wypowiedzi widać z kąd pochodzisz ............. . Masz taki sam szacunek co mmillej chłopak i zachowujesz się jak gówniarz. Więc nie wypowiadaj się na ten temat bo masz PSTRO w głowie a mózgu chyba nie masz.

Gość on 34
fiku mikuuu-dobrze mówisz. to jego wymówka.

Gość onawi
bez przesady.....nie mozna byc z soba 24/7 to ze poszedl na mecz nie oznacza ze nie kocha a ze oklamal (troszeczke) to dlatego zeby cie nie zranic.......

Gość on 34
onawi - według mnie okłamał ją.Dlaczego nie powiedział wprost "Skarbie dziś pujdę na mecz ,spodkamy się jutro"Czy chciałabyś aby Twój chłopak lub mąż okłamywał Cię?

Gość mmilla
Tylko ze my jutro tez sie nie spotkamy. Nie widzielismy sie juz miesiac:( Bo on nie ma za co do mnie przyjechac:(

Gość Romper Stomper
To sama do niego pojedz

Gość Luuuzzz
se ma mecz, se nie ma kasy, se gdzies ma to, ze nie widzieliście się już miesiac, se niech spada i poszuka głupszej od siebie. Trzymaj się dziewczyno.

Gość aaaaaaarwena
nie wiadomo jaka opcja gorsza czy to ze klamie, czy to ze naprawde nie ma nawet na bilet :O wiej tak czy inaczej

Gość Romper Stomper
a ja nie musze placic żeby ogladac mecz. Po prostu jest wzniesienie przy stadionie i z niego ogladam.

Autorko - on po prostu nie chcial przjechac. Po co te nerwy zatem? przeciez i tak nie da rady kogos zmusic do czegos na co nie ma sie ochoty

on 34- naucz sie pisac matole. pstro to ty masz we lbie. zamiast zapierdalac do tej cipki 15 kilometrow na piechte lepiej bylo chodzic do szkoly analfabeto jebany. wracajac do tematu- autorka jest widocznie mniej ciekawa od meczu. facet powinien spedzac wolny czas jak chce. ja na pewno bym nie przejmowal sie zdaniem partnerki. wymowka w postaci braku kasy do najmadrzejszych nie nalezy. lepiej powiedziec prosto z mostu- kochanie nie wpadne dzis bo sie ustawilem z kumplami na mecz

on 34- naucz sie pisac matole. pstro to ty masz we lbie. zamiast zapierdalac do tej cipki 15 kilometrow na piechte lepiej bylo chodzic do szkoly analfabeto jebany. wracajac do tematu- autorka jest widocznie mniej ciekawa od meczu. facet powinien spedzac wolny czas jak chce. ja na pewno bym nie przejmowal sie zdaniem partnerki. wymowka w postaci braku kasy do najmadrzejszych nie nalezy. lepiej powiedziec prosto z mostu- kochanie nie wpadne dzis bo sie ustawilem z kumplami na mecz

Gość mmilla
Tak macie racje:( Tylko po jaka cholere wciaz gada ze kocha, ze nie wyobraz sobie zycia beze mnie, ze jestem jedyna, wspaniala, przyszla zona!!! Przeciez mu kobieta nie jest potrzeba widocznie! :( To chyba ja jestem glupia. Czas wiac naprawde.

Gość onawi
on 34 ,bo baby to histeryczki.......czasem chlop zeby sie wyrwac musi oklamac......ale,zwracam honor,jesli nie widzieliscie sie miesiac i on wybiera mecz to lekka przesada,postaw sprawe jasno ze to juz koniec i jak mu zalezy to podkuli ogon albo niech spada kibic je*bany