Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieUstraszona

Mizogin,mężczyzna nienawidzący kobiet.

Polecane posty

najpierw rewolucja, teraz krucjata... strach sie bac :) Garry, projekt mogl sie nie podobac, ale niestety takie babki realnie istnieja i funkcjonuja w naszym spoleczenstwie. mezate, dzieciate... pojecia nie mam jak one to wszystko godza

Gość NieUstraszona
No właśnie...mąż was zabolał. :-D Zazdrośniki, szowiniści, parafianiści....

Gość NieUstraszona
Oscar dla Ciebie - pamiętasz ich barwne opisy? :)

Gość NieUstraszona
Iskra, a kto im dał prawo wtrącać się do mojego prywatnego życia...? Obrońcy życia nie tylko poczętego...kumam. Dzięki za troskę. WSZYSTKIM :-D

o szesz,z ust mi to wyjałęś panie Garry;D. Prostytucja to rodzaj niewolnictwa-klient /pan,władca/zapłaci to mu się nawet zaszczeka i narobi na klatę. Czy europejczyk,człowiek światły ma się zgadzać z niewolnictwem? Czy czytając post jakiegos frajera który płaci za cyt. "młode ciałko,karmione ryżem" mam sie nie oburzać,bo to nieeuropejskie????????Albo taki kwiatek :"jestem k*rwą,jestem z tego dumna".Nosz k..... jestem w takim razie 24letnim moherem.Bo dla mnie to powód do zadumy ...nie dumy

eee tam, nikt nie dal prawa, tylko zaczeli na temat odpisywac ;) ale niezla jatke zrobilas! i faktycznie krytyki co niemiara, zgniesc, rozszarpac ale pisac dalej sie pisze;D

Gość NieUstraszona
Badaczka niewiele wyniesiesz...powinnaś chyba napisać jakąś inną "pracę".

Gość NieUstraszona
A gdzie ci moi "gwałciciele niewolnic"? Skoro byłam jako niewolnica, a oni przeciwko to po-czemu mnie chcieli popychać, realizując swe światłe idee...troski o "moją rodzinkę"? Konsekwentna postawa, gratuluję tego przy okazji prezentacjo własnych morałów.

Ośła Pała Pierdzącego Węża Dzieciątka przestańcie pierdzielić i grzecznie szurać do łożeczek o! ;D

Gość AntyVirUS
ignorują temat wysylajac linki o gejach. maja sporo do przekazania swiatu...

Gość NieUstraszona
:-D Najwyraźniej tylko tyle...

Gość NieUstraszona
3M się Iskra

Dla mnie tam dziwki na stos! Jak mam się opowiedzieć po którejś ze stron, to na pewno nie po tamtej. Stosiki już raz zdziałały... "Cuda". :D :D :D Malleus Maleficarum ;)

Slodkich, kolorowych snow lub (zaleznie od adresata zyczen) o plonacych na stosach nierzadnicach :D

Gość NieUstraszona
Jest jakiś porządek na świecie tym, jest Na każdy wiersz dobry jest zły wiersz Na każdych trzech mądrych i głupich jest trzech I dobrze to i sprawiedliwie Lecz taka zasada jest - głupim nie w smak Ci inni wyszydzać ich lubią I mówią głupiemu - durak ty, durak A głupim jest przykro i głupio Więc by się czerwienić nie musiał kto kiep By mógł rozpoznawać swój swego Każdemu mądremu stempelek na łeb Przybiło się razu pewnego Od lat te stempelki w użyciu są i Ten system i później się przyda Bo mądrym dziś mówią - ech, durni żesz wy A głupich, jak zwykle, nie widać

Nieustraszona ten topic wymyśliłaś dla rozpierduchy,wiesz? Żadna z ciebei d*wka .Moze nawet brzydzisz się k*restwem. Kto cię tam wie? Nudziło ci sie,chciałaś hecy i ...poszło.A temat się ciągnie bo kontrowersyjny,d*pa zawsze wzbudza zainteresowanie.Ty ,23letnia pani mgr(lol,gdzie dają takie magisterki )yntelygentna jesteś i nakręcasz sprawę.Choć dobrze wiesz że wszyscy wiedzą że oni wiedzą że tamci wiedzą twoja profesja to ściema. Miłej nocy wszystkim. P.S.Orgazmów ci życzę.Jak się rozluśnisz,będziesz mniej kąśliwa:D:D

Gość NieUstraszona
Następna, co odkryła Amerykę...masz stempelek?

Bitwy poglądów będą zawsze NieUstraszona. Czy Ci się to podoba, czy nie. Ludzie walczący ze sobą o swoją wizję świata będą zawsze. Wyśmiewasz kogoś, bo uważasz się za lepszą? Bo obrzucali błotem kogoś, kogo uważają za społeczne ścierwo? O co Ty masz właściwie pretensje?

Gość NieUstraszona
Chyba to przykry obraz dla naszego społeczeństwa, jak anonimowi rozmówcy okazują wzgardę innym ludziom, jak pouczają ich jak żyć, prezentują własna moralność, jaki okazują żal i współczucie dla "ofiar" ludzi niemoralnych - ich zdaniem, by po chwili eksponować własne zachcianki seksualne i brak poszanowania dla kobiety, która nie jest ich matką - i opisują barwne sceny gwałtu na niej. Ciekawe, jaka cienka linia rozdziela u niektórych poczucie własnych zasad moralnych od zwykłego zwyrodnienia. Dobranoc.

Gość NieUstraszona
Nie mam pretensji, żal mi ciebie i tobie podobnych - po prostu. Po ludzku mi was żal.... koniec .

To działa w obie strony Nieustraszona. Nam żal kreacji, którą stworzyłaś i tych, którzy byli jej częścią. Niezależnie od jej prawdziwości. I tak wszyscy się nad sobą litujmy, żeby ostatecznie i tak rzucać się sobie do gardeł. Tak było, jest i tak będzie. Taka jest ludzkość.

Gość AntyVirUS
Ja vohl, mein Fuhrer!!!

Gość AntyVirUS
Garry, jesteś bydlakiem , tyle ode mnie