Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnnnnnaaa

mój chłopak zerwał ze mną bo rozmawiałam o sexie z nim z koleżanką....;(

Polecane posty

Gość ewelinnnnnnaaa

wczoraj spała u mnie koleżanka, on zadzwonił do mnie i chwile gadaliśmy ale powiedziałam że rozmawiam z kaśką i że potem dokończymy rozmowę.... i powiedziałam pa, on pa skarbie i się nie rozłączył;( ja też nawet nie pomyślałam, odłożyłam telefon a on wszystko słuchał. Ona zapytała jak tam z marcinem już jesteście po, odpowiedziałam że tak a ona zaczęła wypytywać ;( a ja taka głupia opowiedziałam jej alen ic złego nie mówiłam, że dobrze wszystko że jest w tym dobry, że raz tylko miał wytrysk od razu jak się tak długo nie widzieliśmy ale potem się zrehabilitował itd że lubi mi robić minetkę, że ja mu robię loda to nie chcę żeby mi w ustach bo się brzydzę:o;( i tak gadamy, gadamy gadamy... wzięłam telefon do ręki, patrzę... rozmowa 2 godziny 45 minut. Rozłączyłam się. Dzisiaj rano przyjechał bo powiedział że uważa, że dorośli ludzie nie zrywają przez telefon i że on by nawet nie pomyślał żeby mówić o takich rzeczach koledze itd jak go przeprosić?:( nie chcę go stracić ;(

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
chyba nie ma ratunku :P

Gość ewelinnnnnnaaa
ale czy naprawdę aż taki powód :/

daj mu ochłonąć. Może on i ma zasadę, że nie rozmawia z nikim o seksie, ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Prawie wszyscy których znam o tym gadają. Tylko nie wszyscy o szczegółach ;)

Gość my ding ding dong
tak szczerze to ile wy macie lat?:O normalny facet by się nawet nie obraził o coś takiego... no chyba, że mówiłaś sporo rzeczy złych o nim, których jemu nie powiedziałaś

Gość hejololo
Dla mnie to powazny powod, facet ciebie szanuje i nie opowiada cudzym o tym co wy robicie w lozku, bo to powinno byc tylko miedzy wami a nie wszyscy maja wiedziec jak kto seksi, takich rzeczy sie nie opowiada!! Osobiscie nigdy nie opowiadalam komus o tak prywatnych sprawach ani moj maz nikomu nie opowiadal. Dorosnij dziewczyno!!!

Gość tak myślę.........
Mógł się głupio poczuć... tylko po co tego słuchał? ale nie wiem, może jeszcze możesz to uratować.. przede wszystkim, wyjaśnij mu, że go chwaliłaś...

Gość hejololo
tak tak nie wszyscy... skoro sama nie umiala przemilczyc to watpie ze jej kolezanka przemilczy

Gość ejiefwijfefjfnh
ja też myślę, że przegięłaś lala :P

Gość SalamioSPairoz
wspołczuje rachunku za telefon