Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemok

leczenie kanałowe zębów

Polecane posty

Gość niewiemok

Witam. Od dłuższego czasu mam problem z zębami. Bałam się dentysty i wiem , że postąpiłam glupio i teraz dwóch zębów prawie w ogóle nie mam. Zaniedbałam je i tak się ukruszyły. Raz strasznie mnie bolały i spuchła mi cała twarz, a dentysta nie mógł mi nic zrobić. Zbagatelizowałam to. Od tamtej pory raz na jakiś czas robi mi się tam ropień. Teraz powinnam iść wreszcie to wyleczyć, ale mam małe problemy finansowe i chciałabym zorientować się ile może to kosztować. Wydaje mi się, ze będę musiała to leczyć kanałowo.

Gość mdfd
ja mialam kilka lat temu leczony kanalowo 1 zab, dolna szostka, nie pamietam jaka byla cena, ale mysle ze ok 700-800 zl, z tymze zab po leczeniu kanalowym jest osłabiony szczegolnie jezeli jest to zab trzonowy, taki zab jest zagrozony peknieciem i wskazane jest zalozenie na niego korony koszt ok 1500 zl, z moim zebem bylo tak ze chodzilam z nim ok 6 lat po leczeniu kanalowym i zaczal mi sie sypac, bo nie mial korony, doprowadzilo to do pekniecia korzenia, nastepstwem bylo usuniecie zeba, moja rada: nie zwlekac z zalozeniem korony

Gość gość
Drogie forumowiczki muszę wyleczyć kanałowo dolną szóstkę, możecie mi polecić jakiś gabinet dentystyczny w Poznaniu? Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Gość gość
I gdzie w końcu wylądowałaś? Bolało? Słyszałaś może o klinice w Gliwicach na Malinowskiego www.hercka.pl ?