Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM- ZŁA

DAWNA KOCHANKA WYSŁAŁA MĘŻOWI KARTKĘ URODZINOWĄ a on to ukrył

Polecane posty

Gość JESTEM- ZŁA

To zakończyło się dwa lata temu. Zerwał z nią bo postawiłam ultimatum Przypadkiem w jego teczce znalazłam dziś kartkę urodzinową o takiej treści: Hej... Z okazji XXX urodzin życzenia zdrowia, szczęścia, pogody ducha i optymizmu w każdej chwili oraz duuużo miłości przesyła pamiętająca A... Karta przyszła do niego tydzień temu Niepokoi mnie fakt, że ją ukrył i nic mi nie powiedział Nie zniszczył też tej kartki więc jakby miała dla niego znaczenie i wartość Poza tym co oznaczają te kropeczki?? A to słowo pamietająca? Czyli co Ona nie zapomniała??? A moze przesadzam dziewczyny pomóżcie Napiszcie co sądzicie Są powody do niepokoju Nie powiem- jestem na niego wściekła Miałam ochotę do niej zadzwonić i powiedzieć coś do słuchu ale pomyślałam że sie ośmieszę przeciez nie moge jej zabronic wysyłania kartek urodzinowych Ale te podteksty: duuuużo miłości?? Może z nią??

Gość JESTEM- ZŁA
Co robić? Powiedzieć o tym i ządać wyjasnien? Załamana jestem

Gość Justyna naturalna blondyna
Oczywiście, że przesadzasz. ON przewidział, jak zareagujesz, dlatego nic nie mówił. Zwykłe życzenia, nie próbuj czytać między wierszami. Nie ma powodu do zmartwień

Gość JESTEM- ZŁA
Więc czemu kartke ukrył i nic mi nie powiedział???Jak cos miał na sumieniu

Gość JESTEM- ZŁA
Od tamtej sprawy obiecalismy sobie mówić o wszystkim. Okłamał mnie, bo nic nie wspomiał o kartce urodzinowej uważąm ze to nie w pozrądku

Bo nie chciał awantury. Jaki on miał wpływ na to, że ona mu kartkę wysłała? A pewnie Ty byś się czegoś doszukiwała, mylę się?

Gość JESTEM- ZŁA
Wpływu nie ma to fakt Ale powiedzieć o tym powinien bo tak to znowu mu przestane wierzyć Nie powiedział mi całej prawdy i to jest nie fair bo teraz naprawdę zaczynam podejrzewać że coś ma do ukrycia

Gość Mam kurwiki w oczach
Po 1) nieco bezczelna dziewczyna. 2) mąż ukrył kartkę żebyś go za to nie opierniczała 3) opiernicz go za to że nie powiedział Ci bojąc się że go opierniczysz . 4) jak już go opierniczysz możesz wysłać jej kartkę z "serdecznymi życzeniami" :D

To może z mężem o tym pogadaj?

Gość JESTEM- ZŁA
Do zawsze szczerego Ciebie oczywiście szukam!!Czy to tak trudno zrozumiec??Nie widzisz ze pisze to wszystko aby wywołać twego ducha!!

Gość taka jeddnaa
On boi się twojej reakcji, i dlatego schował kartkę. Nic już ich nie łączy.........

Masz nr do ex kochanki męża? :D

chodzilo mi o to jaka odpowiedz cie usatysfakcjonuje bo chyba rozumiesz, ze jesli ciebie cos boli to nie ma znaczenia czy kogos innego by to bolalo czy tez nie

Gość JESTEM- ZŁA
Dziewczyny Ta jego była Sunia to taki wredny i paskudny typ że po niej mogę się wszystkiego spodziewać Ona jest świetną\ mistrzyni manipulowania i intrygowania Może chciała nas skłócic przez te zyczenia?

Gość sarlinka811
[zgłoś do usunięcia]Justyna naturalna blondyna To może z mężem o tym pogadaj? powiedziala justysia, ktora sama ze swoim jebakim na kafe.pl przyleciala :D

i w klasyczny dla kobiet sposob, w imie oczywiscie solidarnosci jajnikow, ciezar odpowiedzialnosci ZAWSZE spada na kobiete :-)

Gość JESTEM- ZŁA
Zawsze Szczery Boli- nie boli- jak czytam ciebie -od razu przestaje... (boleć)

Gość JESTEM- ZŁA
Do Szczerego Solidarność jajników piszesz? Ale ja Kochany ,nie mam nic przeciwko solidarności prostat!

Gość JESTEM- ZŁA
Mam przeczucie że Ona znowu chce namieszać w naszym życiu

Sarlinka811, a Ty nie widzisz, kretynko, że mój problem jest troszkę inny niż autorki? Autorko, może i ona na coś jeszcze liczy, może coś planuje, ale nie świadczy to o tym, że Twój mąż ma wobec niej jakieś zamiary.

Gość JESTEM- ZŁA
Do Szczerego No może i nie zrozumiałam, widać ciemnam jak tabaka w rogu - ale grunt, że Ty wszystko Skarbie zrozumiałeś i brylujesz , królujesz na babskich forach

Gość taka jedna zona...
mnie zastanwia, czemu kartki nie wyrzucil....

Gość JESTEM- ZŁA
Skarbie, dziękuję ci za to miłe słowo, może i miałam jakiś przebłysk!Jesteś słodki Skarbie!

Gość JESTEM- ZŁA
Ta, zwarcie było...Boże! Jaki Ty jesteś mundry!Jak wszystko wiesz!! Królu Kafeteri!! Co mi jeszcze napiszesz Słońce???