Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palllalla

Mężczyźni!!! Liczy się charakter i inteligencja!

Polecane posty

Gość palllalla

Jak w temacie. Jeśli nie macie powodzenia na kobiet to nie zwalajcie wszystkiego na swój wygląd, bo chyba nawet sobie nie zdajecie sprawy jak intelekt potrafi podnieść atrakcyjność w oczach kobiet. Dlaczego tak mówię? Bo widzę to po sobie. Znam jednego faceta: 22lata, a ma mocno widoczny brzuszek, zaczyna już łysieć, nosi okulary i ogólnie do najprzystojniejszych nie należy, choć nie jest też znowu obleśny. Mógłby po prostu bardziej o siebie zadbać. No ale na ulicy nie zwróciłabym na niego uwagi na pewno. Ale jeśli chodzi o charakter: niesamowicie inteligentny, można z nim pogadać o wszystkim i ma do tego bardzo dużą wiedzę na przeróżne tematy. Genialne poczucie humoru, rozśmiesza wręcz do łez. Do tego bardzo bystry, potrafi rzucić naprawdę ciętą ripostą. No i oczywiście jest też wesoły i wygadany. I to wszystko jest u niego takie naturalne. I widzę, że coś mnie w nim niesamowicie pociąga i mimo, że zdaję sobie sprawę, że bardzo mu daleko do ideału jeśli chodzi o wygląd, to jakoś tego nie zauważam gdy z nim przebywam. Więc nie jęczcie tylko pracujcie nad sobą! Czytajcie książki, oglądajcie filmy, poszerzajcie wiedzę.

Gość tak myślę..
Ja mam podobnie... Byłam z tak różnymi od siebie facetami, że naprawdę, to nie ich wygląd mnie przyciągnął, tylko charakter, zachowanie, uśmiech.. Czasami wystarczy jeden detal, który nam się podoba i jeżeli jeżeli ma poczucie humoru i fajny charakter to może mi się spodobać.

:D i po co wypisujecie takie głupoty ? WYGLĄD to podstawa charakter to dodatek , jezeli facet czy panna cie nie pociąga fizycznie to nic z tego nie bedzie chyba ze mają kase ale to juz wyrachowanie

Gość palllalla
Co ty mi tu za pierdoły opowiadasz skoro wyraźnie napisałam, że fizycznie mi się nie podoba, ale za to jego charakter mnie pociąga i to sprawia że inaczej patrzę też na jego wygląd.

wygadany jest tak naprawde kazdy tylko potrzeba trafic z formą i odpowiednią osobą

Gość vexel
Potwierdzam. Ma wprawdzie nieco więcej lat i nieco mnie okularów, ale reszta się zgadza :-)

Gość palllalla
Wyobraź sobie, że nie jest bogaty. Zwyczajny student, który sobie dorabia, żeby choć trochę odciążyć rodziców.

Nie takie to proste, wygląd czy inteligencja, tu jest potrzebne te 3 coś czyli zauroczenie, a na to niema definicji:-)

ale podejdzie do laski nieatrakcyjny z wyglądu facet i co ? zostanie spławiony więc jak ma pokazac ze ma fajny charakter itd?. wygąd to podstawa

Gość dodaj do ulubionych
Kurwa mać, prawiczki to jednak banda kretynów :-) Inteligentny facet zagada tak, że kobieta go nie spławi. Od tego się ma poczucie humoru, żeby nie zostać spławionym

"Inteligentny facet zagada tak, że kobieta go nie spławi. Od tego się ma poczucie humoru, żeby nie zostać spławionym" no właśnie :)

Gość Justyna naturalna blondyna
Eeee, inteligencja jest potrzebna jedynie tym mniej urodziwym. Bo ładni nie muszą podrywać, sami są podrywani.

Gość nie dyskutujcie z kremem
bo to 30 letni kretyn z umyslem 15 latka :O🖐️

Gość Justyna naturalna blondyna
Nie wiem :) Do czego? Mnie chodzi tylko o to, że ładni nie muszą się starać o względy płci przeciwnej, przynajmniej na początku. Bo, poza urodą widoczną na pierwszy rzut oka, przypisujemy im wiele pozytywnych cech. A klapki z oczu tak od razu nie spadają :) :)

Gość tak myślę..
Ładny nadaje się.. do zabawy, a inteligentny zainteresuje sobą kobietę na dłużej. Inteligentny, to znaczy, że wie, jak to zrobić.

justyna naturalna blondyna Ładne kretynki (i ładni kretyni) nadają się tylko do oglądania :-). Bo choćby rozmowa z kretynem (jakimkolwiek) to żadna przyjemność. Ale rozumiem już co miałaś na myśli. Zgadzam się z Tobą, że ładni zwracają na siebie uwagę urodą i nie musza podrywać. Z drugiej strony ludzie inteligentni i z poczuciem humoru również mają powodzenie u płci przeciwnej. Nie trzeba być pięknym, żeby być atrakcyjnym.

Gość palllalla
dodaj do ulubionych K**wa mać, prawiczki to jednak banda kretynów Inteligentny facet zagada tak, że kobieta go nie spławi. Od tego się ma poczucie humoru, żeby nie zostać spławionym Święta prawda. Jak się ma jakieś braki w wyglądzie zewnętrznym, to trzeba kobietę zaintrygować rozmową. I jak ktoś jest inteligentny i zabawny to świetnie sobie z tym poradzi.

A co jak prawiczek nie jest ani ładny ani mądry i jeszcze do tego nie może dać kobiecie dobrego seksu?

Mam tak beznadziejne geny ze do konca zycia bede juz sam jesli miec dziewczyne rowna sobie to dziekuje

A co jak prawiczek nie jest ani ładny ani mądry i jeszcze do tego nie może dać kobiecie dobrego seksu? Przecież stan dziewictwa nie jest niezgodny z prawem :-). Czym się martwisz? :-)

Gość rzygać mi się chce na
samo słowo "prawiczek"

"Jeśli nie macie powodzenia na kobiet to nie zwalajcie wszystkiego na swój wygląd" Nie prawda. Nikt nie zwala na wygląd poza gośćmi co mają 160cm wzrostu i tymi co wyglądają jak wiecznie niedożywieni. "bo chyba nawet sobie nie zdajecie sprawy jak intelekt potrafi podnieść atrakcyjność w oczach kobiet." Akurat ja żałowałem, że nie byłem jak ci co tylko puste butelki z akademika wynosili. Problemów z dziewczynami (fajnymi dziewczynami) nie mieli. Nie to co ja, nieśmiały burak z książką co służył za emocjonalny tampon i maszynę do robienia ściąg na egzaminy. "Dlaczego tak mówię? Bo widzę to po sobie." Uuu... to badania opinii publicznej zrobiłaś, że hej. Kretynki na kafe poprą. :D ""Inteligentny facet zagada tak, że kobieta go nie spławi. Od tego się ma poczucie humoru, żeby nie zostać spławionym"" Jak ci się nie spodoba na pierwszy rzut oka to mała szansa. Poza tym trochę to głupie i pachnie stratą czasu siedzieć w domu i wymyślać niebanalne sposoby aby do kobiety zagadać gdy tymczasem większość ich nie potrzebuje. "Jak się ma jakieś braki w wyglądzie zewnętrznym, to trzeba kobietę zaintrygować rozmową." Odpada w przypadku cichych i nieśmiałych. Właściwie tym lepiej dla was bo żaden nudziarz nie będzie tyłka wam zawracał :D