Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaagata1988

PROSZĘ O MALENKA POMOC....

Polecane posty

Witam Mój synek ma 10 miesięcy i juz nie mampomyslow co mu gotować je jedno i to samo czy któraś z was mogłaby mnie poratowac jakimiś fajnymi przepisami dla malucha byłabym wdzięczna i on napewno tez z góry dziękuje

Gość nie zwróciłbym na ciebie
a co je twój synek? gotujesz mu jakies zupki?

Tak z zupek to : rosół barszcz czerwony pomidorowa ogorkowa i krupnik tez gotuje mu warzywa na parze i np do tego ryż bądź makaron

Gość nie zwróciłbym na ciebie
urozmaicaj mu diete i wprowadzaj to co wy jecie. ziemniaczki ubite z sosikiem,marcheweczke, miałkie buraczki. mieso gotowane(drób). a dajesz mu tez słoiczki? Np tego gerbera? Owoce jada?

Gość Jeeeeejjjjj
Zrób mu pulpeciki z jakiegoś fajnego mięska może cielęcinka albo fajna wołowinka? Wiesz jak? Do tego kasza jęczmienna na przykład.

Gość Jeeeeejjjjj
Zrób mu pierozki z mięskiem z rosołku na przykad. Zeszklij cebulkę. Zmiel to mięsko dodaj selera z rosołku pietruszki marchewkę wszystko to z tego rosołu zmiel z mięsem dodaj cepulki przypraw majerankiem sola pieprzem i zrób pierożki.

Stram sie mu nie dawać sloiczkow tylko od czasu do czasu mięsko tez daje kurczaka indyka jagniecine owoców tez dużo je :-) chodzi mi o jakieś konkretne przepisy :-) co my jemy ale o to chodzi ze ja rzadko w domu gotuje dla nas bo mój pracuje od 6-7 to zawsze je coś na mieście a ja to szkoda gadać. Ale wielkie dzieki dziewczyny za pomoc :-)