Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój sekret.

Jestem dziewicą. Ale nigdy nikomu otym nie powiedziałam.

Polecane posty

Gość Mój sekret.

Zaden z chłopaków z którymi sie spotykałam nie wiedział o tym. Zadnemu nie powiedzialam. Mysle ze niektórzy się domyslali,ale w zwiazku z czestą zmianą miejsca zamieszkania, przemieszczania się nigdy nie związałamsię z nikim na długo. Bylam jednak zakochana. Czasem trwalo to nawet pare lat. Zastanawiam się.. Czy dobrze robiłam.Nie mówiąc im o tym. Nikt w sumie sie tego nie domyslanawet moi znajomi. Jak sązarty na temat seksu:) Tez sie smieje :) I tez zartuje :) Mysle ze ludzie byliby bardzo zaskoczeni gdyby sie o tym dowiedzieli. Dlaczegoo tym pisze? Od zawsze chcialam byc tylko z 1 mężczyzną. Jak sie zakochiwalam, chcialam czekac na ta osobę, tęskniłam za ta konkretną osobą, i nieumialam się angazować w zaldne inne relacje. Mezczyzn jednak czesto zniechęcala odleglosc. Tak sobie myslalam,ze jesli zniechecic potrafi odleglosc,to co dopiero jesli chodzi opoczucie odpowiedzialnosci za osobe ktora nigdy tak na prawde nie bylam z nikim do końca. Pewnie to byl jeden z powodów dlaczego sie nigdy nie przyznalam. Co więcej, mam juz 26 lat. Dobre studia, świetną prace. Urody mi rowniez nie brakuje, ale tak jak kiedys ktos powiedzial: szczescia w milosci owszem.

Gość a szukasz prawiczka?
czy doświadczony może być

Gość edferfer
bedzie szczesliwy;)

Gość Mój sekret.
Hmmm tylicie? :) Bardzo bym chciała... No i jeszcze bardziej bym chciła się zakochać :)

Gość Mój sekret.
Miało myć myślicie? :)

Gość Mój sekret.
A w jakim sensie pomóc?

myślę że problemem, jest brak odpowidniego mężczyzny, który pokocha, doceni i okaże swa miłość. a gdy się już w sobei zakochacie wyznanie tylko wzmocni waszą więź i zaufanie :)

Gość Mój sekret.
Fiku Miku :) Też tak czuje. I zawsze w głębi serca tego pragnęłam. Wierze że się spełni:)

Gość Mój sekret.
To że ktoś to nie wątpie :) Chce tylko, by to był ktoś kogo też ja pokocham :)

Gość no nie wierze mamy
na forum wrozke , ona jest PEWNA ze ktos ja pokocha :D

Życze TObie tego z calego serca aby kogos poznala i zeby ta osoba pokochala Ciebie jak ty jego i abyscie juz zawsze byli razem ze soba szczesliwi zycze ci tego z calego serca szukaj nie poddawaj sie czasem milosci trzeba dopomóc :D

Gość *Nieśmiała*
Ech, to i tak masz lepiej niż ja - jestem parę lat starsza i nigdy nikogo nie miałam. Mam nadzieję, że znajdziesz prawdziwą miłość.

ja tez jestem pewna że ktoś mnei pokocha :) my naiwne dziewczęta tak mamy, że wierzymy że będziemy szczęśliwe i nei zadawalamy sie byle czym czekajac na prawdziwe uczucie (i obustronne) :)

Gość Mój sekret.
:) Zaczne się rozglądać :) W koncu idzie wiosna:) Ja wiem czego potrzebuje, i tez wiem ile potrafie dać z siebie drugiej osobie.. Tobie też życze tego czego pragniesz :) WAM wszystkim życze!

Gość Mój sekret.
Wiesz :) Wole byc naiwna :) Niz przestac wierzyc w milosc :)

Gość no nie wierze mamy
o matko teraz doczytalem ze ma 26 lat :D jak ci to umila zycie to badz sobie nawina nikomu tym krzywdy nie robisz

20-parę lat to najlepszy wiek, kobieta wie już czego chce, kim jest, jest gotowa na powazny związek. miłości życzę :)

Gość Mój sekret.
I co ze 26 lat? Jest na to jakaś data ważności? Bo nie wiedziałam

Gość Mój sekret.
Napisalam to do kogoś kto wspomniał o naiwności...

:D wybacz mala ale o czym ty w ogole piszesz gdzies tam jest twoj wymarzony ktorego szukasz napewno jest tylko trzeba umiec odczytac znaki widze ze musisz sie tego nauczyc !!!

Gość Mój sekret.
A skąd wiesz, że musze się tego nauczyć? Moze poprostu nie chce zauważać wszystkich znaków?

głupia jestes bo nie wiesz !!! ze to co najwazniejsze nie jest widoczne dla naszych oczu idz dziecko bo jeszcze zaslabniesz

Gość Mój sekret.
Nielatwa milosc? Czyli tesknota i wiele lez? To raczej milosc nie spelniona... A ja szukam, a właściwie czekam na inną..