Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Co sądzicie o ludziach ktorzy mieli duzo partnerow sexualnych ??

Polecane posty

miedzy 3- i wiecej ja uwazam ze takie osoby to toalni egoisci i nie nadaja sie do zwiazku 2 sieroty :D skonczone opieraja swoje zycie tylko na sexie i na niczym wiecej 3 .... wysuncie wnioski sobie sami z tego co wiem moj szwagier mial duzo partnerek bo az 7 i dzis jest totalna łajza nie umie sie nawet zajac wlasnym synem itp a jego rodzina najblizsza to totalna patologia !!!!

w jakich ty latach zylas,ze 7 partnerek to duzo? wydaje mi sie,ze teraz,w roku 2012, duzo dla faceta to 50 i wyzej

Gość mireczkowata
więcej niż 3 to dużo??? Przestań :) Ja miałam więcej niż 3, a od 9lat jestem w stałym związku więc coś nie tak z Twoja teorią ;P

tak szczerze nie obchodzi mi w jakich czasach zyje moje zasady to moje zasady i mam duza motywacje by trzymac sie ich twardo :D co odroznia mnie od pospólstwa i hołoty :D rode z rewolucji francuskiej czy bolszewizmu

jesli mialas 3 partnerow to duzo mowi o tobie :D tak ci sie tylko wydaje ze to nic nie znaczy ze to tylko sex :D wlasnie jesli to tylko sex to wspolczuje twojemu obecnemu facetowi

to mogą być seksoholicy znam buraka z sąsiedniego powiatu, któremu odmówiłam... okazało się potem, ze z którą by nie zagadać to go zna. On posuwa wszystko co się rusza bez względu na wiek i aparycję. a ma już po 50 tce. :0

Gość lek
myślę ,że sie nie szanują i tyle..

Gość mireczkowata
więcej niż 3 :) Znajdź sobie chłopczyku dziewczyne, poznaj co to seks to moze trochę z Ciebie ujdzie :)

liczac,ze ludzie pozno znajduja teraz partnera zyciowego,to mozna zaliczyc nawet 10 zwiazkow przed wyjsciem za maz.

nie jestem chlopczykiem tylko mezczyzna jesli nie widzisz roznicy miedzy wiecej niz 3 a mniej niz to ja ci powiem bo widze roznice miedzy wiecej niz 3 a 3 jest roznica taka ze jesli facet bierze se taka kobite tzn ze bierze sobie materac Kobiete ktora do niczego sie nie nadaje :D bo jest egoistka nie bedziesz mnie uczyla o sexie bo wiem wiecej niz ty na czym to polega :D od sexoholizmu do zoofilizmu droga jest bliska

Gość mireczkowata
chyba niewiele wiesz chłopczyku nie tylko o seksie ale i o życiu :) Dorośnij, przeżyj trochę a potem mędrkuj- powodzenia.

tak szczerze masz racje tak moze byc masz racje :D ale cala madrosc zyciowa polega na tym aby sie nie rozdrabniac a co do mireczki widac ze zawsze byla madra po wielkiej glupocie widac ze nie masz w sobie zadnej inteligecji skoro musialas zmadrzec po ktoryms tam facecie i docenic staly zwiazek czy cos tam bo raczej zwiazkiem bym to nie nazwal :D

Gość mireczkowata
ależ Ty głupio gadasz :) Wyluzuj troche to moze jakaś Cię zechce:) Bo jak na razie nie ma w Tobie szacunku do ludzi, a to podstawa, żeby stworzyć nie tylko związek.

a po za tym jestem katolikiem i sex przed malzenski to ciezki grzech a po 2 to nie zdrowe dla zwiazku :D Egoizm to wielka przeszkoda dla udanego zwiazku widze to codziennie w zwiazku mojej siostry i tego dupka :D sama sie naucz mireczko zycia bo nauka zycia polega na jego obserwacji coz osoba ktora stoi i obserwuje widzi znacznie wiecej niz osoba ktora w nim tylko uczestniczy

Gość 7555
a ja uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa ilu mial partnerow,zycie jest jedno i kazdy niech zyje jak chce,mi przeszlosc mojego partnera nie przeszkadza liczy sie tu i teraz,co mnie obchodzi co robil gdy mnie nie znal?:O wazne jaki jest teraz,ze mna,w tym zwiazk,a autorka przegiela piszac ze to "egoisci'?:O dlaczego?skoro ktos ma to cos w sobie i "leca"na niego kobiety(mezczyzni)to co w tym zlego ze wykorzystuje urode?:O bez sensu

pewnie zaraz mi powiesz ze jade po tobie jak po burzej suce bo wyrazam swoje poglady :D ale ty jestes plytka :D i nie stabilna psychicznie

Gość Sretete
No widzisz nie wszyscy faceci tak myślą jak ty. Ja miałam 5 facetów, a i tak mój mąż często żartuje, że mogłabym mieć jeszcze kilku, by mieć swoje przeżycia i wspomnienia, bo jesteśmy razem i od tej pory licznik stanął na zawsze. I jest zdania, że żona dziewica w końcu się puści z ciekawości.

a po za tym jestem katolikiem i sex przed malzenski to ciezki grzech a po 2 to nie zdrowe dla zwiazku" juz widze ten twój katolicyzm i chrześcijaństwo jakby w sobotni wieczór steneła u ciebie w pokoju seksowna blondi laska z łiskaczem w ręku i powiedziała 'weź mnie od tyłu" Typowy wykręt prawika :D

mireczka dlaczego ktora chcialaby mnie zechciec w koncu to ja mam na tyle wysoka atrakcyjnosc samego siebie ze moge wybierac z milonow kobiet :D wiec nie rozumiem dlaczego mialbym opierac swoj los na kobietach i czekac az mnie ktoras wybierze :D Pustaku z koziej wołki

Gość mireczkowata
a dajże spokój, naprawdę poglądy jakiegoś szaraczka nie robią na mnie wielkiego wrażenia. Osobiscie uważam, ze masz problem sam ze sobą i przenosisz negatywne emocje na innych ludzi, kobiety- bo Ci z nimi nie wychodzi.

regres widac ze jesteś ograniczony umyslowo :D po 1 blondynki no coz nie sa w moim typie :D po2 nie znam jej wiec nie bede zaryzkowal zarazeniem sie HPV -nie jestem prawiczkiem tylko osoba myslaca :D

mireczka dlaczego ktora chcialaby mnie zechciec w koncu to ja mam na tyle wysoka atrakcyjnosc samego siebie ze moge wybierac z milonow kobiet " Tylko czy ten milion kobiet będzie chciał takiego "atrakcyjniaka" ;) ?

mireczka sorry ale to ty masz w sobie negatywne emocje w sobie ja jestem pozytywnie nastawiony do ludzi i swiata a twoja reakcja swiadczy jest jestes jadowita egoistka !!!

Gość Sretete
Skoro nie masz żony, a jesteś takim katolikiem, to powinieneś być prawikiem.