Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złyczłowiek

beznadziejne życie

Polecane posty

Gość witaminkaa c
ile masz lat?

poranny obrzadek, potem ojciec przeprowadził krowe z chorym wymieniem i noga do starej obory gdzie jest sciólka a nie stanowiska żeby miała lepiej stać, potem i tak nie dałą rady wstać bo się troche źle ułożyła ale ją podciągneliśmy i jakoś wstałą. potem brat umył samochód i pojechał na wesele, próbowałem coś zrobić żeby naprawić drukarkę ale się nie udało, siedziałem przy kompie, poszedłem do krów, ogladałem finał pucharu Niemiec BVB 5-2 Bayer Monachium

Gość była kotka74
uwielbiam te Twoje pamietniki.....zajebisty jestes i jaki stoicki spokoj z jakim to piszesz :-) rewela oby wiecej takich pozytywnch ludzikow ....... pozdro :-)

1305 wstałem po 9 poszedłem do krów, ojciec juzwszystko zrobił zostało tylko dać siano, cielak był chory przyjechał weterynarz, siedziałem przy kompie i tv caly dzien, poszedlem do krow, jedna krowa się wepchnela do przodu na korytarz paszowy i sie zaklinowala zreszta nie pierwszy raz caly czas to robi musieliśmy ja spowrotem wpychac i wciagac, potem ogladalem must be the music

1405 wstałem po 9 poszedłem do krów, ojciec juz wszystko zrobił zostało tylko dać siano, pękła opona i dętka w nowej, dużej taczce, potem pojechaliśmy do lasu po drzewo na opał, jedno drzewo jak się przewaliło zawiesiło się na dębie sciągaliśmy je ciągnikiem ale dąb się złamał trochę go szkoda bo prosty rósł szkoda go na opał, jak poprawialiśmy pnie na przyczepie to wypadły z jednego dwa pisklaki były w dziupli, wróciliśmy, poszedłem do krów, potem rozładowałem część drzewa i przeciołem dwa konary i ten z dziuplą, przerąbałem go na pół i były tam trzy pisklaki, jak zbliżałem się do nbich to się nie ruszały a jak się oddaliłem to się wierciły, jak dotykałem to roztwierały żółte dzioby, nie miały jeszcze wszystkich piór widać było różową skórę, zrobiłem im zdjęcia a potem zaniosłem tej młodej suczce którą mamy od dwóch tygodni, od razu wzięła je w pysk i uciekała żeby je schować nagrałem filmik jak się bawi jednym z nich, potem poszedłem wrzucić je na komputer i już zostałem w domu i nie poszedłem więcej rąbać

wstałem po 10 poszedłem do krów o 11 dałem siana,siedziałem przy kompie, potem rąbałem drzewo, poszedłem do krów, znowu trochę rąbałem, poszedłem do domu oglądałem tv

1605 wstałem poszedłem do krów, potem przyjechał brat po jakieś papiery zawiozłem go na stacje kolejową, po drodze minąłem kolege z podstawówki z sąsiedniej wioski, potem siedziałem cały dzień przy komputerze, poszedłęm do krów, znowu siedziałem przy kompie i tv, jakieś 15 minut byłem w oborze sprawdzić czy krowa się będzie dzisiaj cielić, nie często zdarza się żeby było tak ciemno jak dzisiejszej nocy, gdyby ktoś stał trzy metry ode mnei to nie zauważyłbym go, do tego pada drobny deszcz,czuć chłód, wieje wiatr, słychać szumiące korony drzew, słychać odgłos stąpania po błocie gumofilcami ogólnie jest mrocznie, bałem się trochę

1705 wstalem, poszedlem do krow o 9:45, kukurydza już była dana, siedziałem przy kompie i telewizorze, poszedłem do krów, znów siedziałem przy kompie

1805 wstalem, poszedlem do krow o 9:45, kukurydza już była dana, siedziałem przy kompie i telewizorze, poszedleme do krow, potem brat z ojcem zrobili przykywę do studni

1905 wstalem, poszedlem do krow o 9:45,rano jak wstawiałem belę do obory zepsuła się kierownica w ciągniku, brat z ojcem cały dzień ją naprawiali, rąbałem 20 minut drewno, siedziałem przy kompie i telewizorze, poszedłem do krów, oglądałem finał LM Bayern - Chelsea 1-1, 3-4k

2005 wstałem wcześnie bo krowa się cieliła, urodził się czarny byczek, potem siedziałem przed komputerem i TV, znów poszedłem do krów

2105 wstałem poszedłem do krów, złamała się znowu łycha do gnoju którą spawał brat 08.04, dzisiaj pierwszy raz ojciec kosił nową kosiarką, siedziałem w domu przed kompem, ojciec zespawał łyche, obrządziłem, przed chwilą sprawdzałem czy krowa się cieli

2205 wstałem poszedłem do krów, siedziałem przed kompem, poszedłem do krów , przywiozłem bele słomy z drugiej stodoły, zagrabiałem trawę za stodołą, oglądałem kawałek meczu Polska-Łotwa

2405 poszedlem do krow, zgrabialem siano na polu w walki, zeszlo powietrze z kola w ciagniku nie potrzebnie chcialem zjechac z drogi i zniszczylem felge i komus wjechalem jeszcze w pole jednym kolem, owijalem bele w folie z kolega mojego brata, poszedlem do krow, wypilem dzisiaj dwa piwa 2305 poszedłem do krów ojciec już dał kukurydze, przewracałem siano na polu, siedziałem przy kompie,poszedlem do krow

2505 wstalem poszedlem do krow, rozbijałem trawe z pokosów, siedzialem przy kompie znow poszedlem do krow i znow siedzialem przy kompie

Gość złyczowiek
2605 wstałem poszedłem do krów, potem ocieliła się krowa urodził się brązowy byczek, potem zagrabiałem siano w wałki i foliowałem bele, poszedłęm do krów, oglądałem TV

2605 wstałem poszedłem do krów, potem ocieliła się krowa urodził się brązowy byczek, potem zagrabiałem siano w wałki i foliowałem bele, poszedłęm do krów, oglądałem TV

2705 wstałem poszedłem do kró, siedziałem przy kompie znow poszedlem do krow, mama sie do mnie nei odzywa od wczoraj

Gość :*23242526
Za co się nie odzywa??

Gość chełm1
juz nie bijesz konia??

Gość megalalo
ale to jest naprawde czy wymyslas te kroey i brazowe byczki?

2805 wstałem poszedłem do krów, siedziałem przy kompie, poszedlem do krow ale sie zdrzemnalem i jak przyszedlem to ojciec juz dal kukurydze , mama wciaz sie do mnie nie odzywa, boli mnie zab @:*23242526 za to jak ją nazwałem @chełm1 teraz rzadziej

2905 wstałem poszedłem do krów, kukurydza była już dana, potem zagrabiałem trawę na drugim podwórku, poszedłem do krów, siedziałem przy kompie, oglądałem tv

Gość sunshineee
a jak ją nazwałes??? może warto atmosfere w domu miedzy wami naprawić skoro to najbliżsi i w sumie jedyni ludzie z jakimi masz styczność...czego nie pragniesz zmian? a raczej czemu nic z tym nie robisz???

3005 wstałem poszedlem do krow, potem ladowalem nawozy do siewnika a ojciec je rozwozil na pole, potem siedzialem w domu, poszedlem do krow, siedzialem przy kompie @sunshineee nie chce pisac jak ja nazwalem, to bylo w afekcie

Gość temat który dołuje
złyczłowiek ja też lubię doić krowy

3105 wstalem poszedlem do krow kukurydza juz byla dana, potem rozbijalem pokosy trawy na polu, poszedlem do krow, potem zagrabialem trawe w sadku i na podworku, siedzialem przy komputerze

Gość n ccbcn
co dostales na dzien dziecka?

Gość ćwikła....
złyczłowiek WRACAJ !!!!

Gość kamil fuks
Dobre! Co u Ciebie? Czekamy