Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy to może odstraszać facetów

Polecane posty

Gość macius234543
Nie, fiku miku po prostu ma wysokie poczucie wlasnej wartosci i stawia jakies wymagania potencjalnemu partnerowi. To bardzo madra, rozsadna kobieta. Final jej dzialan moze skonczyc sie dwojako. 1) znajdzie wspanialego partnera, z ktorym bedzie szczesliwa, lub 2) zostanie sama. Zycze jej tego pierwszego scenariusza.

Gość macius234543
napisalam to ja fikumiku zeby sie dowartosciowac

Gość macius234543
podszyw

Gość Sylwia ta dobra
O prosze, nawet sama siebie karmi troll nienajedzony. Tak tak, ona ma wysokie wymagania, kobieta mądra, piękna i ma cele. Coraz większe pierdoły tu czytam, wy macie coś z głową ludzie, ale co tam. Dokarmiajmy trolla - smacznego trollu, wcinaj mięsko trollu. A skoro już jesteśmy przy pisaniu "w które każdy wierzy" - to jestem modelką i może coś ze mną nie tak, też żaden się na mnie nie rzuca, odstraszam pięknem, onieśmielam? :]

Jak napaosalem idealy sa w zyciu nudne bo przewidywalne :) dlatego piekne kobirty ciagnie do psycholi bo oni sa nieprzewidywalni :)Dodaja tej adrenaliny do zwiazku :) Fiku miku wez poprawde na to :)

Gość Sylwia ta dobra
Mariner dokarmiacz głupoty nr 1 :)

@ Sylwia ta dobra Wielce prawdopodobne bo normalnych facetow ciagne do seksownych a nie pieknych kobiet ! Piekne kobiety na ogol towarzysza facetom co doceniaja piekno ale w zyciu sa do kitu.Oni sobie po prostu je biora jak garnitur u Bossa :) doadaja in szpanu !:)

Gość macius234543
nie, to akurat pisalem ja, Maciek:) moge sie zalogowac jesli komus to sprawi frajde:) A fiku miku czepiaja sie tylko sfrustrowane panny, ktore albo sa same, albo dokonaly nietrafionego wyboru partnera. Ot cala tajemnica:)

@ Sylwia ta dobra Nie potrzebnie reagujesz tak emocjonalnie :) to przeciez zabawa :)

Gość dssdadasdsa
niektorzy lubia takie wiedzmy, np ja xd ale troche czulosci nie zaszkodzi

Gość zastnawiamnie jedno
Ale czy wy nie kumacie,ze fiku to taki maly klaun klasowy w zeczywistosci na ktorego nikt nie zwraca uwagi a na forum moze sie dowartosciowac. Wszyscy maja tu z niej beke na forum wiec nie spinajcie sie tak

Gość Sylwia ta dobra
Widzę maciuś, że na coś liczysz, ale znaFcy kobiet i dziarskiego tu nie zgrywaj, bo nim nie jesteś - kolejny dokarmiaczu fikumiku i im podobnych

Gość macius234543
Sylwia: absolutnie na nic tutaj nie licze, a jedynie wypowiadam sie w temacie watku, podobnie jak zreszta Ty:)

nie szukam ideału, szukam faceta z pewnym zestawem cech, priorytetów, z którym będę się rozumieć i z którym będzie iskrzeć :) Maciuś --> :) sylwia - wyluzuj, jak ci się moj temat nie podoba to nie pisz w nim :)

stąd MÓJ ideał nudny nie będzie :) czemu? bo mój ideał ma być charakterny, może nawet lekko zarozumiały, nei am być idealnie ułożony ...

Gość macius234543
wiekszosc kobiet lubi "bad boyow", a jesli takiego nie znajda, lub zaden jej nie zechce, wtedy wiaza sie z pierwszym pantoflarzem, ktory bedzie mowil jej 100 razy dziennie, ze ja kocha i zapewnial, ze jest dla niego "calym zyciem" ;]

Gość Przystojny brunet w okularach
Fiku, wolisz ciemne charaktery? Mój charakter jest brunetowy, ciemny jak nieszczęście.