Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlnder

czy któreś dziecko miało uczulenie na herbatki Hippa?

Polecane posty

Gość xlnder

zauwazylam ze moja córka ma po nich wysypke. czy to mozliwe?

Gość i sie wyda
Możliwe,bo mój syn tez miał uczulenie :( po tej herbacie

Gość ddgthyu
to herbatka tylko z nazwy...gdy ja będę mieć dziecko na pewno nie kupie mu tego badziewia....

Gość No własnie mój mi zalecał
Ja mam herbatki Hipp z Niemiec i dwa opakowania herbatki owocowej Hipp po 4 miesiącu i właśnie po tej polskiej dziecko mi dostało takiej wysypki na twarzy jak pokrzywka ale to było dwa miesiące temu i odstawiłam te herbaty natomiast moja kuzynka (ta mieszkająca w Niemczech) mówiła że widocznie taki szajs w pl produkują bo Hipp jest na całym świecie firmą godną zaufania i jedną z lepszych więc posłuchałam i zaczęłam podawać te od niej (te same owocowe po 4 miesiącu) , dziecko pije już 3 tydzień i nie ma żadnej wysypki!! Nie wiem jak oni produkują u nas te rzeczy ale tu w Polsce na pewno już nie kupię nigdy. Gdybym nie miała porównania to zganiłabym na to ze zwyczjanie maluch ma uczulenie na te owoce ale widzę że to nie tu problem tkwi.

Gość nckxmkjd
Ja akurat mieszkam w Austrii i tu Hipp to jedna z wiodących najlepszych marek produktów dla dzieci i raz że wybór i cały asortyment jest o wiele bogatszy i różnorodny niż Hipp w pl to mama porównanie z produktami które przywiozłam sobie z Polski , mianowicie "te same" produkty produkowane w pl sa gorszej jakości , konsystencji i smaku ! poza tym zupka pomidorowa którą podaje dziecku od miesięcy zaczęła uczulać po podaniu polskiej więc to ie wina firmy tylko producenta który produkuje w pl na licencji i ma wyłącznośc produktów (produkty są polskie i żywnośc porodukowana na miejscu w Polsce) bo nawet potrawy Hipp jak na przykład zupy których nie ma oprócz pomidorowej i jarzynowej a Autrii sa typowo polskie .

Gość xlnder
dziecko ,ma pol roku. od 5 miesięcy ciagle wysypki i stwierdzone azs. tylko ze zawsze ma wysypke po hebatkach hippa. po innych rzeczach nie , i zastanawia mnie czy to faktycznie azs czy uczulenie na ego głupiego Producenta

Gość vcfgbfdfhg
Herbaty Hippa są obrzydliwe!! Sama woda z cukrem !!

MYŚLAŁAM ŻE MÓJ SYNEK MA UCZULENIE NA MLEKO,ALE OKAZAŁO SIĘ NA HERBATKI HIPP. JAK ODSTAWILIŚMY HERBATKI OD RAZU ZNIKŁA WYSYPKA.

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Hebratki Hippa sa slabe, naprawde. Sam cukier i barwniki. Szkoda zdrowia. Juz lepiej samemu zaparzyc jakies ziola.