milenka100000 0 Napisano Marzec 18, 2012 Może był już ten temat ale potrzebuję szybko odpowiedź ! Ginekolog wypisała mi tabletki Daylette . Przyjmuje się je bez przerwy ( 24 białe tabletki z hormonami + 4 zielone puste) .Moje pytanie dotyczy tego jak np. dostanę okresu przy 2 tabletce zielonej (placebo) to mam zacząć brać od nowa z nowego opakowania czy mam skończyć pierwsze opakowanie czyli jeszcze 2 zielone (puste placebo) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 18, 2012 może ktoś pomoże ? .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***sweetie*** 0 Napisano Marzec 18, 2012 bierzesz wszystkie placebo i otwierasz kolejne op. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 18, 2012 Pytam bo albo nie dopytałam p.Ginekolog albo po prostu wyleciało mi akurat to z głowy ... bo wiem, że tabletki anty bierze się w pierwszy dzien okresu... akurat z tymi jest inaczej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***sweetie*** 0 Napisano Marzec 18, 2012 kazde ktore w "zestawie" maja placebo bierze sie wszystkie czyli bierzesz 28 nawet jesli po pierwszej placebo dostaniesz okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***sweetie*** 0 Napisano Marzec 18, 2012 patrz teraz z innej strony "zwykle" pigulki czyli te co jest ich 21 bierzesz tez wszystkie i musisz zrobic 7dni przerwy nawet jesli okres przyjdzie 2dni po odstawieniu to nie napoczynasz kolejnego opakowania tylko czekasz do konca "przerwy' i nowe opakowanie na 8dzien... gdyby sie bralo jak Ty mowisz to dziewczyny ktore maja nieregularne cykle nigdy by ich nie "wyrownaly" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 18, 2012 w sumie.. widocznie coś źle przekminiłam .:) Wielkie Dzięki :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 19, 2012 Tylko pierwsze opakowanie bierze się od pierwszego dnia miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaaf Napisano Lipiec 4, 2012 brałam wszystkie białe po kolei o dokładnej porze, dwie zielone(placebo) tak samo, i kiedy pojawiło się krwawienie, wzięłam już białą tabletkę. Co mam dalej robić? Proszę o szybką odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Nie to, zebym byla nieskromna. Odpisalam Ci w Twoim temacie, zastosuj sie do tego co napisalam, bo wiem co pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach