Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 OlaCola

Jakie garnki ??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja dosta艂am w prezencie garnki Blaumann (z pow艂ok膮 granitow膮) - 艣wietny design idealnie pasuj膮cy do mojej kuchni, a przede wszystkim ekonomiczne w u偶ytkowaniu na mojej p艂ycie indukcyjnej. http://blaumannshop.pl/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
M贸j znajomy zachwala艂 ostatnio sklep internetowy palson-polska pl - kupi艂 tam garnki na raty i z tego co widzia艂em, to faktycznie s膮 bardzo dobre. Je偶eli masz jakie艣 pytania, to mog臋 go podpyta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makaraskin
Akurat garnki nie s膮 elementem na kt贸rym warto oszcz臋dza膰. Dlaczego? Bo kiepskie rozpadn膮 si臋 po kilku miesi膮cach, a raczej tego nie oczekujecie, prawda? Dobry zestaw kosztuje, prosz臋 tutaj - https://www.taniejdladomu.pl/pl/p/Tescoma-garnek-do-mleka-z-pokrywka-16cm-2%2C0l-Presto/2266 Ale wtedy otrzymujecie ju偶 garnki, kt贸re nie b臋d膮 po kilku miesi膮cach u偶ytkowania spalone i nieprzydatne do u偶ytku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie s膮 艣wietne garnki Ambition, wydaje mi si臋, ze ta firma zawsze mia膮艂 dobrej jako艣ci akcesoria, swoje kupi艂am w sklepie dajar, szczerze mog臋 je polecic, ju偶 d艂ugo z nich korzystam i zawsze si臋 sprawdzaj膮.

Udost臋pnij ten post

Ostatnio dosta艂am w prezencie garnek ze sklepu internetowego mango. SAMMI, bo o nim mowa zosta艂 moim zdecydowanym faworytem. My艣la艂am, 偶e m贸j facet uderzy艂 si臋 czym艣 mocno w g艂ow臋, bo niby jakim cudem mo偶na gotowa膰 bez wody. Teraz musz臋 za ka偶dym razem przyznawa膰 mu racj臋, 偶e lepszego prezentu nie m贸g艂 mi kupi膰. Tu mo偶ecie znale藕膰 to cudo: http://www.mango.pl/produkt/garnek-regulujacy-temperature-gotowania-p50373.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdade
Ja ma rok czasu garnki Elo Rubin, kupi艂am zestaw 5 cz臋艣ci za 450z艂. Wydaje mi si臋, 偶e to jest relatywnie najlepsza cena do jako艣ci. Czasami na allegro mo偶na kupi膰 w du偶ej promocji. W 偶yciu nie zamieni艂abym ich. Dawanie wi臋cej pieni臋dzy za garnki w moim odczuciu to wyrazy snobizmu albo nadmiaru pieni臋dzy. Polecam mark臋 bo jest Polska i oferuje sprzeda偶 g艂贸wnie na rynku niemieckim o czym 艣wiadczy chyba jako艣膰 ich wykonania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam garnki z firmy Tanake www.tanake.com.pl i s膮 na prawde super , nic nie przywiera i si臋 nie przypala, bardzo wytrzyma艂e i porz膮dnie zrobioone, to dobra inwestycja :) a nie takie jedno sezonowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam 偶eliwne garnki. Kupi艂am sobie ostatnio taki garnek w Duka https://dukapolska.com/ i to by艂 strza艂 w dziesi膮tk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga1402
Ja napali艂am si臋 na r贸偶owe garnki z pow艂ok膮 marmurow膮. Mo偶na je kupi膰 tutaj https://royaltyline.pl/products/cookware, ale cena troch臋 mnie przera偶a. My艣licie, 偶e s膮 warte tyle kasy? Op艂aca si臋 je kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NitkaKam
Ja kupuj臋 tylko i wy艂膮cznie na stronie www.dukapolska.com bo wiem, 偶e trafi臋 na normalne garnki, a nie jak膮艣 chi艅sk膮 tandet臋. Tam maj膮 najlepszej jako艣ci sprz臋t do kuchni i domu. Polecam wej艣膰 i si臋 przekona膰. Tak na marginesie... jaki blender mi polecicie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dajar ma spory wyb贸r w艂a艣nie, r贸偶ne firmy tam s膮, Ambition jest dobry wysok膮 jako艣膰 produkt贸w maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te go艣ciu
przykre jest to, 偶e reklamujecie tutaj sklepy zamiast da膰 odpowied藕 na pytanie z tematu "Jakie garnki ??" po przeczytaniu ca艂ego w膮tku chyba nie kupi臋 偶adnych, bo reklamowanie siebie jest 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie podoba mi si臋 ta dyskusja. Kobieta prosi o rade w sprawach garnk贸w, a w sumie nic konkretnego nikt jej nie poleci艂. Wyb贸r garnk贸w to problem, bo zawsze chcemy 偶eby nam s艂u偶y艂y jak najd艂u偶ej no i oczywi艣cie gotowane w nich potrawy maja by膰 zdrowe. Ja mam te same garnki co mama-Gerlach. Ja r贸wnie偶 jestem z nich zadowolona i od mamy wiem 偶e mimo up艂ywu czasu nic z nimi si臋 nie sta艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deannaa
Gerlach to dobra firma istnieje od pokole艅, to nic dziwnego 偶e nadal produkuj膮 najwy偶szej jako艣ci garnki. My mamy od nich sztu膰ce, od lat s膮 jak nowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janciababe
A ja jestem zdania, 偶e jak garnki, patelnie, itp. wyposa偶enie, to tylko i wy艂膮cznie marki Tefal. Maj膮 olbrzymi wyb贸r r贸偶nych rodzaj贸w, do r贸偶nych rodzaj贸w kuchenek, tak wi臋c z wyborem nie ma najmniejszego problemu. Ja u siebie mam wszystko wyposa偶enie do indukcji i jestem niezmiernie zadowolona. http://www.tefal.pl/Garnki-i-Patelnie/c/cookware%2B%26%2Bkitchenware najpierw ogl膮da艂am na ich stronie, a p贸藕niej szuka艂am konkretnych modeli na stronach, gdzie wyjdzie najtaniej i tam kupowa艂am. S膮 niezwykle trwa艂e i nie narzekam. A najwa偶niejsze, z czyszczeniem i przypalaniem rozsta艂am si臋 na dobre :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ZEPTER :) mam je od 15 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ambition ma dobre zestawy, w sklepie dajar popatrz, bo tam jest du偶y wyb贸r, w zak艂adce kuchnia tam b臋da garnki, to przejrzyj sobie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a widzieliscie te w艂oskie garnki Welmax? marki kt贸ra zas艂yn臋艂a z po艣cieli z we艂ny owczej? znajoma sobie zafundowa艂a taki zestaw gark贸w i powiem smia艂o, 偶e robi膮 wra偶enie www.welmax.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kacha311
Garnki Gerlacha dosta艂am od te艣ciowej i powiem, ze bardzo szybko wszystko si臋 w nich gotuje dzi臋ki jakiemu艣 dyskowi wbudowanymi w potr贸jne dno, sa super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bary艂aka
No ja w艂a艣nie przymierzam sie do wymiany swoich starych garnk贸w. Przeczyta艂am tyle opinii o r贸偶nych typach i firmach, 偶e mam dylemat. Zdecyduje sie chyba na Gerlacha bo to jednak tradycja i moja kole偶anka te偶 je ma. Jest bardzo zadowolona i co najwa偶niejsze garnki s艂u偶a jej ju偶 艂adnych par臋 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja jestem zaczarowana garnkami Welmax, do tej pory zna艂am firme tylko z po艣cieli a tu takie zaskoczenie. Rewelacyjne garnki, odkurzacze. By艂am z kole偶ank膮 na ich pokazie, powiem szczerze garnki zrobi艂y na mnie ogromne wra偶enie., Inwestycja na lata. Mo偶na szybko i zdrowo w nich gotowa膰, piec a nawet wedzi膰. Rewelacja www.welmax.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 MarysiaL
Po garnki to proponuj臋 zajrze膰 do http://www.galerialimonka.pl/garnki-kuchenne,229. Wspania艂a jako艣膰 i rozs膮dna cena, a trzeba pami臋ta膰 o tym, 偶e nie kupuje si臋 takich rzeczy co roku, wi臋c warto zainwestowa膰 w dobr膮 mark臋.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰