Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naRSRa

moja kobieta chce abym jej płacił za sex :O

Polecane posty

Gość naRSRa

stwierdziła, że jest tak atrakcyjna fizycznie, że to grzech aby nie zarabiała "swoim ciałem" a że nie chce być kurwą, to powiedziała abym jej chociaż symboliczne 10zł dawał za sex, bo u niej kiepsko z kasą.. mama nie pracuje, a ojciec zarabia grosze , a sama mówi, że nie chce jej się po nocach (za dnia studiuje) pracować w jakiś barach czy innych fizycznych barakach.. przecież to jakiś skandal nie uważacie? fajnie, że mam płacić za sex swojej dupie :O oczywiście do tej pory dawała mi cały czas za darmo, ale zauważyła, że mnie bardzo ciąnie do sexu z nią i chce na tym zarobić.. oczywiście mi zagroziła tak nie oficjalnie, ale można było się domyśleć , że jeśli się nie zgodze to poszuka sobie kogoś kto będzie ją wspomagał materialnie...

Gość trikikifiki
Prawda jest taka, ze skoro daje za 10 zeta, to ty bierz od kolesiow po 30 zeta to bedziesz mial kase z nich niezla, ona ruch w cipsku no i po dychu za kolesia. all happy

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
plac ta dyche przynajmniej bedzie dawala kiedy bedziesz chcial

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
szczerze to taka laske moglbys wystawiac i niezle z niej kasowac.. no ale to cie pewnie nie interesuje

Gość imperium kontratakuje
to powiedz jej ze za takiego zajebistego kochanka jak ty to ona powinna placic te 10zl