Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze tego domu

NIE CHCE MIESZKAC W PIERDOLONYM DOMU PO SLUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wszyscy oszczedzaja
ja bym olala te riune, siostra i reszte i-patrzala na siebie, z rodzina to sie dobrze na fotkach wychodzi, jesli sie czlowiek z boku nie ustawi, bo wtedy moga go wyciac, patrz na siebie, bo inaczej do niczego nie dojdziesz,jak maja miec do ciebie zal to i tak go bede mieli, od setek lat ludzei wedrowali w poszukiwaniu lepszego zycia.. to nic nowego.. szukaj jakiejs pracy w innych miejscowosciach i maz tez, powodzenia!

Gość wszyscy oszczedzaja
z taka ciotka to musisz omowic z reszta rodziny, bo niby z jakiej racji odpowiedzialnosc wisi tylko na tobie??!! jestes jej opiekunem prawnym??

Gość JAŚKO
To się qrwa do chlewa wyprowadź, jeden nie ma dachu nad głową w ogóle a tobie chata przeszkadza, namów sołtysa niech was podpali może od państwa uda się odszkodowanie wyciągnąć. Jak jest kilku chamów do podziału to niech się składają na utrzymanie a jak nie to wara. Stary widze to samo jak mnie jedna kompnie w dupsko to se do córeczek wróce, bo to moje. ja do wszystkiego sie musze dokładać i nie ma zmiłuj. i moim zdaniem tak powinno być. i nie narfzekaj bo morzesz nic nie mieć jak miliony w tym pier.............onym kraju........