Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooomocy

szaleństwo - lecieć czy nie?

Polecane posty

Gość poooomocy

szaleje od lat za pewnym angielskim zespołem rokowo - popowym zawiesili swoją działalność - teraz z powrotem grają grają koncert dalekooo pytanie - nikt nie chce tam ze mną pojechać czy balibyście się sami lecieć tam dodam że jakdotad rozeszlo się 2854 biletów jeszcze niespełna tysiąc lecieć czy nie leciec bylam na koncercie ich na Luton w Londynie kilka lat temu grali wowczas dla afryki

Gość nosem w kałuże
daleko czyli gdzie. ale faktem jest ,że sama bym nie leciała. żadna frajda

Gość poooomocy
w Ny koncert dla mnie frajda bedzie sam pobyt zobaczenia ich na zywo kurde boję się trochelecieć - nie leciec co byc na tym koncercie sama widzialam co sie dzieje po koncertach

Gość poooomocy
wiza turystyczna miszkam w londynie tu łątwiej o wize mam 22 lata kurede jestem tu z siostra 28lat i nie chce jechac, samej tez nie chce mnie puscic a troche sie napalilam na to tylko kurde wydac 1/2 oszczednosci na koncert jakies 2tys funtow spoknie by poszlo na podroz

Jeśli jesteś rozsądna i umiesz myśleć (czyli np. nie wybierzesz się do czarnej dzielnicy w NY o 22:00 po 6ci drinkach) i umiesz się kontrolować - to ja bym się wybrał.

Gość poooomocy
hah raz tak zwidzilam paryz - najadlam sie strachu przespie sie z tym nigdy w ny nie bylam a chcialabym i miasto zobaczyc

Są fora podróżnicze, gdzie ludzie Ci doradzą. Gdzie przenocować, na co uważać, jak się obronić (gaz pieprzowy?). Ja nie byłem w NY - ale przed wyjazdem za granice - zawsze pytam w necie ludzi gdzie byli na co uważać, co z walutą, jak się gdzie dostać ... Co to za kapela?