Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anet_lol

Czy ciężarne powinny same decydować jak rodzić? czy naturalnie czy przez CC ?

Polecane posty

Gość dobrze prawisz
lolipopi nie chce mi się nawet z Toba gadac bo pieprzysz jak potłuczona...

Gość matka z Polski B
Chodzi o to że nie ma co upierać się jaka to poważna operacja bo jak kobieta sama się na to decyduje to powinno się jej to umożliwić. Taki argument nie ma sensu. I mam tutaj praktyczne doświadczenie ;) Nikt nie będzie zmuszał kobiet nie mających wskazań do cesarek - a wyobraźcie sobie jaki wtedy byłby łomot ze strony części kobiet. Przecież to nie średniowiecze, ból naturalnego rodzenia nikogo nie zbawi.

Gość matka z Polski B
Nie wiem czy nie wolałabym rodzić w domu przy mężu czy mamie, a nie przy położnej która patrzy tylko aby szybciej bo gdzieś jej się spieszy, jest opryskliwa i czuje się panią bo ty cierpisz.

Gość dobrze prawisz
położna się spieszy bo zaraz zaczyna sie kolejny odcinek m jak miłość a Ty jej doope zawracasz swoim porodem:P

Gość matka z Polski B
:D niestety albo że jej coś do fartucha wrzucisz :/

Gość dobrze prawisz
oj tak to jest w tej Polsce...coraz gorzej

lolipopi- rodzące to nie jakies bydło ktore mozna rżnąć na wszystkie strony po posladkach, odbycie itd, rodzace to tez nie jakas wylęgarnia dla nowego pokolenia. dlatego dokładnie- moj brzuch, moja decyzja. a polska ze wszystkim jest sto lat za murzynami i niestety ale mam wrazenie, ze zamiast sie rozwijac i isc do przodu, to sie cofa... octenisept próbowałam- bo przemywałam tym pepek mojemu maluszkowi i wyczytałam tam z tyłu ze to własnie tez na gojenie sie ran. ale nie pomagał. chyba przez to ze mam tam ziarnine nic sie nie chce goic. teraz robie przymoczki z rivanolu juz trzeci dzien i czekam na rezultaty. mowie ci mam teraz koszmar bo jezeli ta ziarnina mi nie zejdzie to czeka mnie jej wycinanie przez chirurga. takze beda mnie drugi raz tam nacinać i zszywać. choler..ne szpitale, i chole..rne nacinania krocza!!!