Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaa

cyber sex a uczucia

Polecane posty

Gość ga a l ano cf di m
SSam twego sutka Zaczynam cię pierdolić a ty przyciskasz moją pupę. Obejmij mnie misiu. Przyciskasz mnie nogami. Pierdolę coraz mocniej. Nie chcę dojśc przestaję na chwilę. Ujeżdżaj mnie misiu. Siadasz na de mną i zaczynasz mnie rżnąć.

Gość ga a l ano cf di m
Ty ujezdzasz mnie. Coraz szybciej obijając sie udami o mnie ( na jezdzca przodem) Słychać plask twoich ud. Rżniesz mnie coraz szybciej i szybciej Widzę że się zmęczylaś. Jak chcesz bym w tobie doszedł misiu. Od tyłu czy od przodu??

Gość obojętne misiu
Byleby klawiatura za bardzo nie ucierpiała

Od tyłu Misiu, Ty się skup na sobie a ja przejrzę w międzyczasie książkę kucharską, zrobię nam dziś coś pysznego na obiadek:)

Gość ga a l ano cf di m
A ciul biorę cię od tyłu. pochylam cie bardzo nisko opierasz sie tylko na łokciach. Chce cię zerżnąć misiu. Wybacz ale chce cie zerżnąć

Gość ga a l ano cf di m
Łapię cię za uda i rznę coraz szybciej. I szybciej. Pierdolę coraz mocniej i do samego końca. Chce cię zerżnąć jak szmatę.

rżnij a- antrykot( Misi czy ty lubisz antrykot?) b- befsztyk(Misiu, może befsztyk i wino?) c- cynaderki... Co tam Misi jęczysz?

A Misiu antrykot, to nie jest z kota czasem, jak myślisz Misiu? Czy Ty mnie w ogóle Misiu słuchasz?

Gość ga a l ano cf di m
Przyciskam cię coraz mocniej wciaskając ci głowę w łóżko. Rżnę twoją cipkę z całych sił. Zaraz dojdę.... Dochodzę!!

Gość ga a l ano cf di m
A pirdolicie nie chce mi sie dalej pisać. Zazwyczaj pozniej jak nie doszła to paluszek. Potem liżę jej cipkę bo bardzo marzę o sokach kobiety. Potem trochę poleżenia. potem się umyć. A wtedy zazwyczaj znowu mnie ochota najdzie. Choćby na paluszek No a potem sie wtulić i spać Tak wyglada zazwyczaj ze mną ok 1h cyber. Liczylem ze ktoś mi powie czy dobrze czy źle..... ale moja duma zostala urazona przez antrykot :P

:D:D przez godzine mozna skonczyc i jeszcze obiad zrobic :classic_cool:

Gość ga a l ano cf di m
Ja lubię długo. Ok czyli kiepski ze mnie kochanek :(

Gość ga a l ano cf di m
no przeciez masz dokladny schemat dzialan :)

Jestem przekonana, że jakiejś kobiecie mógłby przypasować ten schemat. Ja nie lubię schematów :) wybacz Misiu i nie ustawaj w robieniu dobrze kobietom pa

Gość ga a l ano cf di m
Tu nie chodzi o schematyczne działanie. Mam (miałem) taki plan na 1 raz nasz wspólny. Ale ja już długo nie wytrzymam. Z nią nie wyszło a dziewice koło 30 tki to rzadkość. Więc tam miałem schemat. Kuferki hoteliki roze te sprawy. A w sexie.... Lubię w wyobrazni zaspokajac kobietę paluszkami mając ją przed sobą. Tzn jej plecy z przodu mojej głowy. Ona oparta o mnie. No i mazy mi się by kobieta mnie zerznęła. Dosiadła i nie wypuściła. No i ja mam tak że dla niej wszystko ona nic nie musi. Niestety jedyna kobieta z jakąś coś tam po niej. Miała manie loda. Jak mnie widziała to dobierała mi się do spodni na dzień dobry. Przyjaźnimy się. Ja lubię starsze kobiety. Moja ta utęskniona była 7 lat starsza. Obecna 19lat starsza. Więc moglby nas laczyć tylko sex. Więc się przyjaźnimy. A poza doprowadzeniem jej paluszkami i że rzuciła mi się na penisa nic nie było. Może kiedyś spotkam jakąś25- 34 letnia dziewicę. Maniaczkę sexu. Z loczkami. Lubiąca bielizne. Pończochy gorsety itd... Ale to prawdopodobieństo jak 6 tka w totka.

Gość ga a l ano cf di m
Ostatnio nawet myślę że zapłacił bym dojrzałej kobiecie :( Zazwyczaj to kobiety mają utrzymanków. CZEMU NIE CHCECIE MŁODSZYCH KOCHAJACYCH FACETOW

Gość bububu
Temat super

Gość ewkanapalona
seks wirtualny to przygoda, nie można tego traktować poważnie, dlaczego ludzie mają takie problemy ze zrozumieniem tego? ;-) To zabawa, nic więcej, mysleć mozna o facecie lub kobiecie, których sie zna na prawdę i lubi w rzeczywistosci, nie wirtualnie ;-) a w ogóle to pozdrawiam i miłęgo dnia ;-)

Gość ga a l ano cf di m
mowisz ze nie mozna tak jak ja ???

Gość ewkanapalona
czyli jak? ;-)

Gość ga a l ano cf di m
no masz tu 2 stronicowy opis moj. Dość uczuciowy. W zasadzie ogolnie to ja moge nie dojśc ale orgazm u partnerki musi być i to 1 minimom.

Gość ewkanapalona
wirtualnie też? ;-)