Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O Booooożżeee!!!

Właśnie zobaczyłam na teście dwie KRESCHY ;OOO

Polecane posty

Gość o losie!!!
jesteś jakaś tragicznie głupia bo nawet nie wiesz który to może być tydzień Nie znalazła pracy, to poszła i zrobiła se dziecko :O :O

Gość o losie!!!
Laura a ty umiesz liczyć? wiesz ile kosztuje dziecko? oni chcą wynająć kawalerkę i utrzymać się za 1500zł jak im dziecko zachoruje to nawet na leki nie będą mieli

No tak, ale jeśli mieszkają w małej miejscowości mieszkanie nie będzie aż tak drogie żeby nie dało sie wyżyć z jednej wypłaty przez jakiś czas.

Gość O Booooożżeee!!!
Stało się i za te 1500 trzeba będzie sobie poradzić...moja nie jedna kumpela za to żyła. Rodzice pomogą, będzie skromnie,ale jakoś będzie.

Gość O Booooożżeee!!!
U mnie kawalerkę można wynająć już za jakieś 500- 600 zl. Poza tym mój ma dom, może tam się coś dobuduje...czasu się nie cofnie, no cóż :)

Dobudować to raczej drogo wyjdzie, musi być rysunek, pozwolenie, czasem zgoda sąsiadów...to nie jest tak że sobie tylko kupisz tylko co potrzeba i sami dobudujecie.

Gość O Booooożżeee!!!
Noo tak, i ani mebli ani nic . Na początek na pewno coś trzeba będzie wynająć. Na szczęście mój po młodszym bracie ma wózek, łożeczko itd itp

Też uważam że z wynajęcia czegoś swojego będziecie mieli same plusy, bo jednak będziecie mieszkać sami.

Gość O Booooożżeee!!!
No dokładnie bo u niego zbyt warunków nie ma niestety...choć fajnie by było bo bez czynszu itd. Ciekawe czy sobie poradzimy ..

Gość O Booooożżeee!!!
Jest jak najbardziej,ani trochę leniwy. Dużo dla mnie robi...boję się faktycznie ze względu na te pięniądze,ale myślę,że wszystko się jakoś ułoży! A Ty Laura biegnij po test :) :)

W takim razie na pewno sobie poradzicie :) O nie :D wolę jeszcze posiedzieć trochę w błogiej niewiedzy ;)

Gość O Booooożżeee!!!
hahah ja też tak siedziałam 10 dni i fajnie było,ale dziś wszystko się zmieniło ;p prędzej czy później będzie musiała zrobić hihi ;) a ile ma pierwsze dziecko ? :)

Pierwsze dziecko ma dopiero trochę więcej niz rok :o Może nie będę musiała :) juz mi się czasem spóźniał okres i dlatego teraz też zaczekam do soboty i jeśli do tej pory nic nie będzie zrobię sobie test, żeby mąż miał weekend wolny na pozbieranie sie po takiej szokującej informacji :p

Gość O Booooożżeee!!!
hahahhah ojj to jeszcze malutkie to jedno :)

Gość czekoladowymuss
A zabezpieczaliście się jakoś, że pozwolę sobie spytac?