Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgaduje Lusie

Czemu Lucy Windsor nie ma faceta?

Polecane posty

Ja to bym chciała tylko dodać, że od ponad dwóch lat nigdzie tutaj nie napisałam, że nie mam faceta :)

Gość o dwa lata za długo na
kafe siedzisz :)

"Dlaczego singielkom 30+ jest dobrze/niedobrze w życiu w pojedynkę?" wg mnie w tym wieku instynkt pchający do zakładania typowej rodziny nie jest już tak silny, presja środowiska dawno oswojona, więc jeżeli kobieta nie ma jakichś fobii, czy lęków, to najlepszym dla niej modelem jest związek "rozdzielny" - spotykać się w celach towarzysko-emocjonalno-fizycznych i nie brać na głowę całej tej prozy życia zwanej mieszkanie z facetem ;-)

Gość Zuzanna Amelia & 21
Piszecie tak fajnie ze i ja Was chetnie poczytam. Retro - bardzo mnie ciekawi ten Twoj sen jesli masz ochote o tym pogadac.

spotykać się w celach towarzysko-emocjonalno-fizycznych czyli na szybki seks?:P

Gość Zuzanna Amelia & 21
No chyba nie Lucy ... ??

chcesz zuzanno powiedzieć, że nasza:P lusia nie ma z kim uprawiać szybkiego seksu?

Gość Zuzanna Amelia &21
ike - uprawiałaś seks tylko ze swoim mężem z nikim więcej ?

Gość Zuzanna Amelia & 21
:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 21
zawsze szczery - wypierdalaj z takim słownictwem

ike - uprawiałaś seks tylko ze swoim mężem z nikim więcej ? no toż :classic_cool:

spokojnie zuzannko ZS tylko się ze mną przywitał :) 👄

Gość Zuzanna Amelia & 21
ike - skoro uprawiałaś seks tylko ze swoim mężem to czemu Cię nazwał kurwą ?

ike - skoro uprawiałaś seks tylko ze swoim mężem to czemu Cię nazwał k**wą ? bo kazałam mężowi płacić za ów seks:P

Gość Zuzanna Amelia & 21
Dorobilam sie wyjatkowo niedorozwinietej podszywaczki. 16:17 [zgłoś do usunięcia] ike chcesz zuzanno powiedzieć, że nasza lusia nie ma z kim uprawiać szybkiego seksu? No wiesz. Do szybkiego seksu to na pewno potrzebny jest nie byle kto.

aż tu weszłam i zajrzałam jak za starych dobrych czasów.. ech, a szukanie tyle czasu na forum , a wciąż mu się wydaje że posiadanie partneta jest jednoznaczne z tym że się nie jest samotnym idealistyczne jazdy.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Czesc retro. Jak Twoj sen ?

Retro - bardzo mnie ciekawi ten Twoj sen jesli masz ochote o tym pogadac. nieee, no, o czym tu rozmawiać:) chociaż sen był autentyczny, z wyraźnym motywem biblijnyma raczej apokaliptycznym gdyż temu wężowi zwyczajnie rozwaliłam łeb:) kapciem zresztą. :P

sprawdź w senniku retro ale mi to się wydaje, że podświadomość podpowiada ci, że czas najwyższy zacząć używać antykoncepcję:P

wg mnie w tym wieku instynkt pchający do zakładania typowej rodziny nie jest już tak silny, presja środowiska dawno oswojona, więc jeżeli kobieta nie ma jakichś fobii, czy lęków, to najlepszym dla niej modelem jest związek "rozdzielny" - spotykać się w celach towarzysko-emocjonalno-fizycznych i nie brać na głowę całej tej prozy życia zwanej mieszkanie z facetem ja akurat z lusinym wywodem nie mam powodu się nie zgadzać jest dużo takich przykładów związku w zyciu, i czasem to się świetnie sprawdza na pierwszy rzut oka nie ma w tym tłumaczeniu żadych nieścisłości

jednym słowem retro też jesteś za szybkim seksem?:)

ale mi to się wydaje, że podświadomość podpowiada ci, że czas najwyższy zacząć używać antykoncepcję twoja wersja interpretacji znacznie się różno od tej szukania... skrajnie - powiedziałabym dlatego zapewne i jedna i druga jest .. niesluszna :) proszę sobiie tym głowy nie zawracać.. ps: ale na wszelki wypadek dodam że wąż miał piekny fioletowy kolor:)

też jesteś za szybkim seksem? ani za szybkim ani za wolnym, skąd to pytanie...? ike to ja , twoja retro...! nie poznajesz mnie już..? :(

a czy po uderzeniu kapciem był sztywny?

był nieżywy, a pamietam że to był mój cel a nie jego sztywność czy niesztywność

ike to ja , twoja retro...! nie poznajesz mnie już..? nie histeryzuj myślałam, że może na starość zmądrzałaś

myślałam, że może na starość zmądrzałaś no wiesz... a może spójrz na to z innej strony? może nie zglupiałam?

może nie zglupiałam? niestety- po naszej wczorajszej i dzisiejszej rozmowie- nie mogę tego jednoznacznie stwierdzić :)

Gość ike to juz od dobrych pare
miechow przysluguja pasy 🖐️