Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmik

Które obrączki?

Polecane posty

Gość 0poiuyt
2

Gość 333333333333333333
3

Gość ona24989
2

Gość nastolatkamama
2

Gość mala czarna nusia
wszystkie sa ladne ale jak dla mnie to te pierwsze

Gość ****CzarnaMamba***
Dla mnie to te nr 3 wydaja sie takie eleganckie. A jaka maja szerokosc? My wybralismy 6mm plaskie fazowane. Zaluje, ze dla siebie nie wybralam ciut szerszych ale trudno... juz za pozno :)

Gość siemie lniane
ja bym wybrala nr 3 1,2 tez ładne ale tez mat (piaskowanie) z czasem tez zrobi błyszczące. my robilismy obrączki piaskowane i po poł roku jzu byly jak kazde inne blyszczace.

Gość dmik
Te pierwsze też najbardziej mnie przekonują. Drugie są chyba za szerokie jak na moje palce, a trzecie mi bardziej pasują na męską niż damską. Tylko, że to są tylko wzory ciekawe czy jubiler dokładnie nam odwzoruje wybrany przez nas wygląd. Bo będziemy robić na wzór, a nie zamawiać gotowe.

Gość tobie maja
tobie maja sie podobac a nie innym

Gość 333333333333333333
to po chuj sie radzisz, wklejasz jak debilka trzy linki jak juz wybrałaś a reszta jest hujowa - za szeroka, za meska. Jebnij sie w swoj pusty zakuty tepy ryj!

Gość dmik
a to nie wiedziałam, że obrączki się ścierają. Tego matu nie można by później położyć ponownie?

Gość dmik
nie wybrałam - ciągle się zastanawiam. To są propozycje mojego narzeczonego. A z wyborem obrączek mam naprawdę duży problem w końcu to na całe życie. I tak naprawdę patrząc po katalogach to na nic nie umiem zwrócić uwagi. Poprosiłam narzeczonego by wybrał to co jemu się podoba, a wtedy z mniejszej ilości będzie mi łatwiej. Nie musisz obrażać 33333!! Trochę kultury!

Gość dmik
****CzarnaMamba*** szerokość jest do dopasowania. Moja na pewno będzie węższa niż narzeczonego. Jak wspomniałam będziemy je robić na wzór u jubilera, z własnego złota. Ale musimy znaleźć jakiś model wymarzony :)

Gość dmik
Teraz kiedy zasugerowałyście mi to, że mat się ściera to poczytałam o tym troszkę. I decyzja będzie tym bardziej trudna, bo wcześniej nie patrzyłam w kategoriach mat czy nie mat. Po prostu czy mi się podoba. Już z pewnych względów zaczęliśmy szukać obrączek całościowo z zółtego złota, bez kamieni by nie było problemów powiększeniem czy zmniejszeniem. A teraz dochodzi kwestia matu jeszcze. Muszę zapytać o zdanie naszego złotnika. Chociaż myślę, że jeśli w 1 nawet mat by się wytarł to po prostu gdy zrobią się błyszczące będą przypominały po prostu klasyczne, tradycyjne obrączki więc dużo na minus by się nie zepsuły. Ale musimy na coś w końcu się zdecydować.