Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie tak

Czy wasze dzieci sa skryte i mają przed wami tajemnice czy są otwarte na "maxa"?

Polecane posty

Gość milena_
Ja także życzę powodzenia :)

Gość ja piernicze ja piernicze
awercv - to, ze czyjs charakter nie pokrywa sie z jakims Twoim wyssanym z palca wyobrazeniem, nie oznacza, ze kiedys "okaze sie, ze jest ZLE, a przeciez mogliscie stawac na glowie, zeby zmienic corce charakter!" :D uwierz, charakter to nie jest ubranie, ktore da sie zmienic :D

Gość ja piernicze ja piernicze
to nie kwestia - ja za to nie potrafie zrozumiec, dlaczego awercv tak bardzo obstaje przy tym, ze z corka autorki konievcznie musi byc "cos nie tak", i jak nie okaze sie to teraz, to "wyjdzie za pare lat" :D awercv, kobieto, corka autorki jest jak najbardziej normalna i naprawde nie ma potrzeby niczego zmieniac :D

Gość szafada
pytam sie tak "Mowilismy jej tysiące razy ze w naszym domu nie ma miejsca na ukrywanie problemow, ma nabierzaco nas informowac" :O O matko! Tez bym sie takim rodzicom nie zwierzala :O Ona nie ma was informowac, to wy macie rozmawiac z nia. ROZMAWIAC! WY! :O Co za durna matka! Zal mi tej dziewczynki :-(

Gość najwazniejsza jest milczaca
i nienarzucajaca sie gotowosc do wysluchania w kazdej chwili. Dziecko to wyczuwa bardzo dobrze. A takie teksty jak wyzej to odnosza tylko odwrotny efekt :O