Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lmpml

zycie mnie strasznie nudzi;/ przeciez w nim w sumie nic ciekawego sie nie dzieje

Polecane posty

Gość a u mnie również się nic nie
dzieje - i dziękuję za to Panu Bogu. Bo jak się nie dzieje nic, to też nie dzieje się nic złego, a wokoło już i tak tyle trosk i kłopotów. Jedyne, czego chciałabym, żeby trwało i się nie zmieniało, to budzić się co dzień zdrowa, dziękować za kolejny dobry spokojny dzień, prosić o kolejny dobry i spokojny, wyjść z domu do pracy, wrócić i czuć w powietrzu wiosnę, oglądać, jaki ten świat jest piękny, drzewa, niebo, słonko... Mieć w portfelu parę groszy na jedzenie (mam nawet i na przyjemności małe), a wokół siebie życzliwych ludzi :) Nie wiem, ja też prowadzę chyba nudne życie, praca- dom, w weekend szkoła - ale jestem w nim szczęśliwa. Też nie mam powodzenia, a lat mam więcej niż Ty autorko, ale jakoś zupełnie nad tym nie ubolewam, bo co to zmieni? Uroda, rzecz względna - jednemu się podoba papierek, a drugiemu to, co w papierku, więc po co się szarpać ;) Nie chciałabym chyba być tak całe życie sama - ale jeśli się tak stanie, że będę, to też będzie dobrze (mam tylko nadzieję, że nie zrobię się starą zrzędą, której wszystko przeszkadza i nie zacznę uczyć w szkole żeby nie wskoczyć w jakiś stereotyp ;P) Chyba trzeba się nauczyć bycia zadowolonym ze swego życia...

Gość mnie też nudzi
1. dom w górach (nierealne, brak kasy, nierealne tyle zarobić będąc normalnym człowiekiem) 2. praca związana z badaniem kosmosu (nierealne, to wąskie środowisko i do takiej pracy można dostać się przez znajomości lub trzeba być geniuszem) 3. założenie rodziny (nierealne, tu powodu nie podam)

Gość a u mnie również się nic nie
a z powodu braku tego domu w górach to Twoje życie będzie bardziej puste? Przecież jak badałbyś - badałabyś kosmos, to i tak niewielką część czasu miałabyś na odpoczynek, a dom w górach trzeba utrzymać z czegoś, i ktoś go musi pilnować :) To za to może lepiej jakieś wyjazdy częstsze kilkudniowe w góry, w coraz to inne miejsca ... :) Tatry, Beskidy, Bieszczady.... Z pracą z kosmosem ciężko, ale można za to - hmm sprzedawać teleskopy, lunety :) Niby nie naukowa robota, ale w tym, co się lubi. A rodzina ? Jeśli się jest osobą homoseksualną to w Polsce jedynie niezalegalizowane związki wchodzą w grę, w innych przypadkach można zawrzeć małżeństwo z prawnego punktu widzenia, ale kto powiedział, że niezalegalizowane związki są gorsze? A i może na początek lepiej zacząć od jakichś marzeń bardziej w zasięgu ręki, a nie rzucać się od razu z motyka na słonko, bo to zawsze prowadzi do frustracji :)

Gość mnie też nudzi
częstsze wyjazdy w góry są również u mnie nierealne - brak kasy sprzedawać ? nie to nie jest to, co lubię - odpada z pewnych powodów całkowicie straciłem chęć szukania dziewczyny z rzeczy, które są w zasięgu ręki to mnie w zasadzie wszystko nudzi tak więc pozostaje mi tylko nudne życie, w którym nic ciekawego się nie wydarzy

Gość tyhhgfhghgh
bo ludzie nie potrafią nic zrobić ze swoim zyciem, jest tyle możliwości, codzienne czynności mogą być piękne, człowiek dopiero docenia to kiedy jest chory i marzy o tym żeby być zdrowym....zazdroszczę wam gdybym była zdrowa tyle mogłabym zrobić ze swoim zyciem...

Gość siemastary
malkontenci

Gość gość
O_o 2525 - ty poj***e zaryty. Dziewczyna ma problem a ty dajesz te swoje żałosne komentarze. Małpe z siebie robisz.

Gość oszalały prawik
a jak się wychodzi do ludzi jak się nikogo w życiu nie zna? gdzie są ci ludzie i jak się ich poznaje?

Gość oszalały prawik
???

Gość gość
własnie.. Jak nikogo się nie zna? Nie ma sie znajomych? To gdzie mam wyjść? Mam pojechać na jakiś wyjaz - sama? to załosne nie?