Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maskotka86

Bez polotu to forum!Zakompleksieni faceci obrażają i wyzywają od dziwek!!

Polecane posty

Gość takie wpisy jak wyzej
uswiadamiaja mnie ze polacy to jednak glupi narod

"ale pod pomarancza moze byc 100 osoba z kolei a darker nie przerwalnie jest ten sam od 5 lat" Może być i 1000 - wszyscy mnie rozpoznają.

Gość jkkjkjkkjkjkjkk
niektórym po prostu niepotrzebne jest zakładanie tu nicka na stałe bo i do czego ? do lansowania sie i popularnosci na tymże forum? podyskutować można przecież na pomarańczowo ale jak dla kogoś kafe jest całym życiem to pewnie dla niego hierarchia liczba postów i czarny nick to coś bardzo ważnego.. i nikt tu raczej nie wybiera siedzenia z tobą, ja np. czytam sobie jakiś temat patrze darker i myśle "o kurwa znowu ten zjeb psuje temat swoimi pseudo mądrościami" ale też nie wkurzam sie na to tak żeby opuszczać kafe z tego powodu i nigdy sie do ciebie nie odezwać :D

I co mnie to wasze "nabijanie" obchodzi? Znacie mnie z imienia? Z adresu? Nie. Macie tylko mój nick a zachowujecie się jakbym pod nim firmę prowadził i możecie mi zaszkodzić. :D Nic nie możecie.

"ale jak dla kogoś kafe jest całym życiem to pewnie dla niego hierarchia liczba postów i czarny nick to coś bardzo ważnego.." Jak ktoś zacznie się podszywać w trakcie rozmowy, uniemożliwiając ją to się dowiesz po co jest rejestracja.

Gość jkkjkjkkjkjkjkk
spoko,nic nie zamierzamy ;) ja w każdym razie nie,nawet szkoda byłoby czasu...

Gość cstn[u9eatwnu0ew
Ja nie jestem brzydka. Jestem zgrabna. Umiem sie wypowiadac, pracuję na wysokim stanowisku a moj facet zdobył mnie poczuciem humoru a nie wygladem. Puścił sie z inną i co? Gówno

Gość jkkjkjkkjkjkjkk
to znaczy nie zamierzam ci zaszkodzić :D ee tam podszywy czasem są śmieszne..i zazwyczaj można sie zorientować która wypowiedź to podszyw.

Gość guyuyyuftufu
bo ten facet to był szmaciarz. Ale nieraz taki szmaciarz powie że on zdradził "bo jest przecież facetem" wiec to nic takiego a kobieta jak spała z kolegą bez związku to ostatnia szmata...mimo że zdrada to większe kurestwo,o wiele większe ale niektóre kobiety same są winne tego typu opiniom..ile jest chociażby tematów 'przespałam sie z nim na pierwszej randce,czy uzna mnie za szmate i sie więcej nie odezwie?" to są dopiero ostatnie kretynki!!! nawet nie biorą pod uwagę że ten facet zrobił to samo co one więc równie dobrze ona mogłaby go uznać za szmaciarza skoro obawia sie ze on ją uzna za szmatę.A jak sie nie odezwie to zamiast pomysleć ze widać hipokryta i dupek to ta jeszcze będzie za nim płakać :O

Gość guyuyyuftufu
także jak kobieta sama ma się za szmatę bo coś takiego zrobiła to sama sie poniżyła i tyle.

Gość guyuyyuftufu
ponadto uważam że faceci mniej by zdradzali gdyby nie dostawali od kobiet przyzwolenia i wybaczenia. Faceci przeważnie zdradziecką szmatę porzucają i dobrze. Źle że kobity rzadko to robią. Pogoniłyby skurwysyna a nie lamenty i wrzaski na kochankę która to jest wszystkiemu winna :O a ich mężuś taki biedny i wykorzystany :D a gówno,frajerki i tyle

Gość do cstn[u9eatwnu0ew
na wyglad to kazda leci

Gość guyuyyuftufu
to w takim razie odwrotnie niech będzie tak samo. niech szmaciarze nie liczą na to ze będą szanowani przez cnotki i dziewice skoro sami sie nie szanują i nie szanują większości kobiet :P

Gość guyuyyuftufu
no a ciekawe ilu facetów na to stać :P 1 % ? :P

Gość kobieta ktora uprawiala
seks bez zwiazku jest dnem