Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forexlove

fundusze inwestycyjne? ktos z was ma ? polecacie?

Polecane posty

Gość forexlove
lala 9 trafna uwaga , i tutaj efekt spelnia swoja role poniewaz jeste funduszem funduszy jak to trafnie okreslilas :) i takie moje pytanie dlaczego cie nie stac?? nie pracujesz??

Gość nosem w kałuże
miałam azjatycki w Pekao. 2 tys na nim straciłam ;

tak, nie pracuje, studiuje. Nie jestem w stanie odłozyc rocznie nawet tych 3000zl.

Gość forexlove
dlaczego w kwietniu ?? pojecie jakies tam widze masz.

Gość popoppo
A jak myślisz? Co będzie potem? :) Rozmawiamy jak partnerzy czy jak idioci? ;)

Gość forexlove
no w takim razie rozumiem . ale moze tobie wlasnie sie wydaje ze nie jestes w stanie/ wlasnie problemem polakow jest to ze nie wiedza gdzie i jak oszczedzac i tego sie trzeba nauczyc :) bo z zera nie zrobimy nic ale juz z jakas drobna kwota mozna duzo. Co do tracenia pieniedzy to jest tak ze trzeba znalezc dobrego agenta, jesli ktos chce wam wcisnac tylko jakis produtk to bedzie mial gdzies czy tracicie czy zarabiacie, ale taki madry agent wie ze jesli klient jest zadowolony to i on wiecej zarabia. tylko ciezko takiego zwachac , ufajcie swojej intuicji :)

Gość popoppo
Z całym szacunkiem - agenci to sprzedawcy a nie doradcy. Doradca to może być inwestycyjny z licencją KNF. Taki moze mi doradzić. Za innych dziękuję - sama inwestuję swe pieniądze.

Gość forexlove
troszke nie tak. Prawie kazdy agent ktory ma licencje musi posiadac upowaznienie z KNFu jak slusznie zauwazyl;as, ale sa tez agenci ktorzy maja pelnomocnictwa . Tylko czy uwazasz ze licencja KNFu cos zmienia? Kazdy akwizytor ( nie lkiczac tych ktorzy pisali na kogos licencje bez prawnie) OFE taka licencje posiadal. a jak ich postrzegaja ludzie?? nie musze tu odpowiadac. aale jesli chodzi o fundusze to oprzyjdzie lapserdac zeby zabrac ci pieniadze i przyjdzie ktos kto wszystko wytlumaczy i nie bedzie to jednorazowa wizyta

Gość popoppo
Forex, nie obraź sie, ale ty nie rozróżniasz agenta ubezpieczeniowego/akwizytora od doradcy inwestycyjnego :))))))))) I właśnie dlatego ani ja, ani nikt z moich kolegów z pracy i rodziny nie powierzy pieniedzy jakiemuś agentowi :)

Gość popoppo
Forex, czyżbys już nie chciala rozmawiać? :)

Gość kenndy33
A czy korzystacie może z rozwiązań pakietowych takich jak fundusz oszczędnościowy + polisa na życie, albo fundusz oszczędnościowy + lokata? Opłacalne to jest?

Gość świateczna
Ja bardziej niz funduszom ufam inwestycjom w złoto. Jak by nie było zawsze będę miała jakąś cześć z inwestycji no i mam ten komfort że w http://www.emonety.pl/ kupujemy tanio a po jakims czasie mozemy sprzedać i zarobic

Gość Bajaderka***
Tak, o tym że warto inwestować w złoto przekonali się kliencie Amber Gold i innych tego typu naciągaczy. Ja stawiam na zaufane firmy z długoletnim doświadczeniem. Składki nie obciążają budżetu, a pieniądze może przeznaczyć na dowolny cel, np. na zabezpieczenie na starość.

Gość jesienna88
Żeby tylko starczyło na starość, bo z emerytur państwowych może na część rachunków tylko starczy.

Gość jesienna88
Wszędzie trąbią, że emerytury Panstwowe będą niskie, więc trzeba się szybko ogarnąć póki człowiek młody i coś w tym kierunku działać. Najlepsze sa właśnie jakieś bezpieczne inwestycje, długoterminowe.