Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KORALIKII KAROLINKI

CZY SA WŚRÓD WAS ŻONY BĄDŹ DZIEWCZYNY KIEROWCÓW TIRÓW?

Polecane posty

Nie podszywam sie pod zone kierowcy...Byla dziewczyna kierowcy jestem.I grzeczniej troche,pisze tak jak bylo a wogole z Toba nie rozmawiam...

Gość i sie wyda
senioritka Miałaś pecha do faceta i tyle.

Gość KORALIKII KAROLINKI
Widzę jedna osoba a podszywa sie pod kilka..... Ja mam 100% zaufanie do mojego M i to jest tylko czasowe rozwiazanie conajmniej 3 miesiace nie dluzej!!!!! jakos trzeba zaczac zycie (wspolne zycie)tatus ani mamusia nie dadza niestety....

rozróżniajcie pojęcia TIR a ciężarówka to dwie zupełnie różne rzeczy TIR to obowiązujące prawo drogowe a ciężarówka to auto

Gość i sie wyda
Ale wiadomo o co chodzi..tak się przyjęło ,że kierowca Tira ..i po co te wykłady Jestem Tirówką czyli żoną Tirowca :P

Gość KORALIKII KAROLINKI
i prosze nie wyzywajcie się! nie kazdy facet jest taki sam..... ze pracuje zawodowo jako kierowca to musi byc kurwiarzem itd?

Gość do ja mam ...
ale to nie ma sensu kontynuowac dyskusji. nieznajomosc nazwy i TIR i brak wiedzy na jakikolwiek temat o zawodzie kierowca ciągnika siodłoego z naczepa ! Tak tak !!! to taez jest wazne ! Moja zona i dzieci znają sie na tym i szkoda czasu dyskutowac z kims kto nie rozumie tego zawodu! dawniej(nie przecze) bylo mnostwo takich kierowcow ktorzy korzystali z "serwisu na marginesie" ! ale ludzie !-tego teraz juz sie nie praktykuje !!! Do żon i dziewczyn kierowców-nie PRAKTYKUJE SIE JUZ TEGOOOOOO !!!!

Gość KORALIKII KAROLINKI
Ludzie czy wy o każde błahostki musicie się kłócić i wyzywać?!

Gość byłykierowca
Wiem coto znaczy tir, ok jeździłem zestawm lecz to nieważne używałem słowa tir dlatego żeby kobiety mogły sobie skojażyć oco chodzi. Niemówie żebymówić tylko dlatego żeby uzmysłowić że kierowcy to najczęściej kłamcy i krętacze. Pozdrawiam Ciebie Arletto Kmita, wiem że jeździłaś w sedimie w tej pod Warszawskiej firmie na chłodniach i tak jak inni "oszczędzałaś".

do 'i sie wyda' mialam pecha i to wielkiego,ze go spotkalam w swoim zyciu,ale z tego co widze jest tu wiecej kobiet zarazonych i to bardziej niz ja...wiec chcialam sie podzielic swoim doswiadczeniem...

Gość do ja mam ...
seniorita ! idz spac kobicinko albo zlap sie za szydelko.

Gość i sie wyda
Jestem zadowolona ,że mój mąż jest kierowca samochodu ciężarowego:PKocham Go nad życie i jestem pewna ,że mnie nie zarazi jakimś paskudztwem .Taka jest między nami różnica ,że ja mu ufam.

Gość byłłażżonka
Kłykcin niemam od 2 lat niemam nawrotów.

Gość KORALIKII KAROLINKI
nie ma innych kobiet które czekają na swoich kochanych aż wróca z trasy??? czy po prostu boją sie tutaj odezwac?!

Gość byłłażżonka
Ufaj sobie ufaj kobiecino nikt Ci niebroni.

Gość i sie wyda
A co to są te klykciny?czy jakoś tam

Gość KORALIKII KAROLINKI
byłłażżonka przestan juz!!!!!!!!!!!!!!!ten temat Cię już nie dotyczy takze poszukaj sobie jakiś inny ...

koraliki, ja czekam :) pojechał w poniedziałek, miał wrócić dzisiaj, ale przepina naczepę i wraca do Holandii, więc zamiast jutro, będzie pewnie w niedzielę. A tak mi się tęskni, ze ojej

Gość do ja mam ...
zapierdalam po nascie godzin dziennie za kierownicą po to zeby swieta byly obfite(Zona czuwa nad kontem) wakacje wypasione _ nie wypowiadam tylko chwale sie ze moja zona dzieciaki przezywaja wspaniale wakacje i swieta. a opowiadania potem mojej zony ze kazda kolezanka im zazdrosci i kolezanki koledzy i kolezanki moich dzieci tez-to jak sie poczujez człowieku??? duma cie rozpierdala bo ja pracuje dla ich szczescia a nie dla mnie ...ja sie wyspie w trumnie jakby sie ktos pytal

Gość byłłażżonka
Koraliki niedociebie był kierowany post.

Gość KORALIKII KAROLINKI
Mój wczoraj wyjechał ma wrocic w sobote w nocy,ale okaze sie jutro co spedycja napisze/

Gość ósemeczki
Ja już powoli przestaję czekać........bo stajemy sie sobie coraz bardziej dalecy przez to wszystko.....przykre,ale prawdziwe....

Gość KORALIKII KAROLINKI
ósemeczki to na jak dlugo twoj wyjezdza???

To jest choroba weneryczna wirus HPV ale klykciny na szczescie sa objawem tym lagodniejszym.Osoby zarazone klykcinami sa bardziej zarazone na raka szyjki macicy dotyczy to kobiet...Wirusa nie da sie wyleczyc,mozesz jedynie zwalczyc klykciny,lecz to leczenie jest kosztowne.

Koraliki To twój na krótko wyjeżdża. Mój swego czasu jeździł w systemie 3/1 Czyli 3 tyg w kabinie tydzień w domu. Ale z tego tygodnia tak naprawdę niewiele zostawało dla nas, bo ostatnie 2-3 dni to już było wielkie pranie, zakupy i robienie słoików na wyjazd. Teraz jest już lepiej, ale czekam tylko aż się wszystko poukłada i zacznie pracować na miejscu. Na marginesie. Mój już 18 lat jeździ :(

Gość i sie wyda
senioritka ..naprawdę Ci współczuję ,ale to że drań był kierowcą ,naprawdę nie ma znaczenia

Gość Szkodażetakwyszło
Ja ze swoim też się rozstałam najpierw wyjeżdżał na pare dni óźniej na miesiąc oddalaliśmy się aż się wszystko rozpadło.

Gość ósemeczki
zwykle wyjeżdża na 3 tygodnie a na tydzien wraca:/ ale czasami jest dłużej np. ostatnio był az 5 tygodni:/

Gość i sie wyda
parufka To ja mam szczęście,że mój tylko 2 tygodnie jest po za domem .Kiedyś jeżdził tydzień i przyjeżdżał tylko na sob.i niedz. wtedy to była masakra ..wszystko na mojej głowie