Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KORALIKII KAROLINKI

CZY SA WŚRÓD WAS ŻONY BĄDŹ DZIEWCZYNY KIEROWCÓW TIRÓW?

Polecane posty

Gość KORALIKII KAROLINKI

Cześć kobietki! Czy wy też czekacie aż wasz mąż bądz facet wróci z trasy...?

Gość byłykierowca
Naszczęście już niemusze jeździć, mam już inne zajęcie które mi przynosi pieniądze. To co dzieje się na pausach na weeakendzie to jest zgroza pijaństwo kurestwo ogólnie chlew. 90% kiermanów zdradza swoje żony, niestety najczęściej kierowca ciężarówki to mało inteligentny facet wjęc jak zobaczy swoje zarobione 6 tyś zł. to mu w głowie się przewraca. W jakich spedycjach wasi mężowie jeżdżą?

Gość KORALIKII KAROLINKI
3 do 5 dni w trasie a weekendy w domu. Pracuje dopiero półtora miesiąca i tylko do czerwca.

Gość byłykierowca
tak jak pisałem wcześniej przeciętny kiero zarabia 6 tys za miesiąc pracy dotego sprzeda paliwo szefa to jakieś 500 do 100tyś zł. Pytanie dowas kobiety ile wam mężowie przywożą z trasy? Mówie o transporcie między narodowym unia europejska oprócz Rosji.

Gość byłykierowca
jak weakendy w domu to powinien przywjeść 5 tysiaków. Gdzie pracuje jaka spedycja?

Gość wwwtttooorrrddd
Masz rację z tym, że mało inteligentni... Unia europejska, to chyba samo przez sie NIE ROSJA:O

Gość byłykierowca
Czemu do czerwca? Jak sobie tak objecał bo np. nacoś zbieracie to itak zostanie w tym zawodzie, to wciąga jak szambo. Ja sam tęsknie za kółkiem i moje zajęcie niedaje mi satysfakcji takiej jak kółko.

Gość byłykierowca
Ok Unia oprócz Rosji. Źle się wyraziłem.

Gość byłykierowca
Z Rosji przywiezie 3.5 tys. jak chce wjęcej to musi kąbinować na paliwie.

Gość byłykierowca
Przeciętny kiero zabiera jedzenie z domu a ok 2.5 3tyś. zawsze przykąbinuje. Na parkingach są przechwałki który starą najwjęcej opierdolił.

Gość KORALIKII KAROLINKI
Będzie jezdzil dalej ale w calkiem innej firmie i codziennie będzie w domu. Jezdzi niemcy,słowacja polska rowniez

Gość byłykierowca
Czyli praca po kraju?

Gość byłykierowca
Czyli praca po kraju?

Gość KORALIKII KAROLINKI
tak w kraju :)

Gość zuzanna klaraaa
były kierowco !! Widac ze wystaszyles autorke tematu, daj juz spokoj dziewczynie i przestan ją nagabywac! widac ze dziewczyna ma jakies utopijne wizje na temat pracy kierowcow i nie dopuszcza do siebie mysli o takich ekscesach ktore wymieniles:)

Gość KORALIKII KAROLINKI
Niby czym miał mnie przestraszyć?!!!! smieszne....

Gość bhjjbjhbjhb
mam tescia i brata meza jako tirowcow. picie,bzykanie to norma. z reguly......moze twoj bedzie wyjątkiem:)

Gość KORALIKII KAROLINKI
Picir bzykanie hmmmmm na pewno nie moj narzeczony a po za tym on nie siedzi tam 3-4 tygodnie tylko najdluzej 5 dni:)

Gość miałamkierowce
Picie i dziwki to normalne, w dodatku zostałam zarażona wzw typu C. Nienawidze mojego byłego, zepsół mi całe życie. Tak jak pisał były kierowca jak ktoś zobaczy że zarabia 6 tyś to mu się w głowie przewraca

Gość byłykierowca
Wiem co pisze siedziałem po miesiąc czasem 2 w kabinie, to niesą warunki dla człowieka, napoczątku wydaje się że jest fajnie bo się jeżdzi po świecie ale tak naprawde te trasy miesięczne deformują mózg tydzień po tygodniu, miesiąc po miesiącu, rok po roku.

Gość tłumacz sobie autorko tłumacz
:P hahaha "na pewno nie mój narzeczony":D a to co on beatyfikowany?

Gość Asiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wieczorem człowiek chciałby się dokogoś przytulić, a tu nikogo niema, tylko alkohol w lodówce turystycznej, szuka człowiek schronienia w przygodnych ramionach. Lecz to tylko obłuda i pozorne szczęście. Znam wielu kierowców naprawde wielu, 90% mają rozbe małżeństwa, są uzależnieni od alkoholu i są zaraźeni hiv. Ja sam jestem niepijącym alkoholikiem od roku, tak jak pisałem wcześniej nadal ciągnie mnie do kółka i zagranicznych kursów. Jazda tirem uzależnia naprawde.

Gość byłykierowca
Przepraszam że niezmieniłem nicka ale na innym forum próbowałem odwieść dziewczyne od samobójstwa.

Gość zuzanna klaraaa
skad jestes były kierowco?

Gość byłykierowca
Z Warszawy.

Gość ankabezkiero
Moja historia jest podobna jak tu piszecie, najpierw mój mąż zarabiał dobre pieniądze po roku czasu mówił że mało kilometrów albo coś urwał w naczepie i musi szefowi płacić za naprawe i wiele innych kłamstw. trwało to 3 lata w rezultacie jestem zarażona hiv wzw C i brak perspektyw na normalne życie. Gdy widze tira na drodze to budzą się wemnie bardzo negatywne uczucia że tak się wyraże. Otym się niemówi ale naprawde jazda tirem w długie trasy niszczy mózg.

Gość fuksiarazemam takiegofaceta
Mój mąż też jeździ, ale niewierze że mnie oszukuje, owszem niewiele zarabia bo ok 4.5tys na miesiąc lecz cała kaska wpływa na nasze konto i wiem ile bierze konta. myśle że przesadzacie moj facet bardzo kocha mnie i naszego synka. Napewno by tego nam niezrobił.

Może ty były kierowco jesteś hifofcem i fstrętnym pijaczyną ale niewszyscy, jazda tirem jest dla prawdziwych facetów a nie dla mięczaków. I odwal się od tego zawodu prostaczku.

Mój Piotruś miał wrócić w tym tygodniu, ale mu się auto zepsuło i będzie dłużej w trasie szkoda że niewróci i że naprawa będzie kosztowała 2.5tyś. Widzisz jaki on jest honorowy.

Gość byłykierowca
Fuksiaro tylko pozazdrościć ci faceta, cieszę się że darzysz go takim zaufaniem.