Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietni ;)

W dupie mam niż demograficzny, ani ja ani mój mąż NIE CHCEMY mieć dzieci

Polecane posty

Gość guliiina
umiesz liczyć licz na siebie ,jak baba pracuje na smieciową umowe to zero ochraony dla ciezarnych , to przysluguje tylko pracownicom etetowym, ktore i tak czesto traca prace tuz po skonczeniu urllopu macierzynskiego-polityka antyrodzinna ze hohohoh. a przeciez zaden kaplan ani polityk , nakazywacz rodzenia -nie pomoze niewiascie i nie zaltwi jej nowej pracy, zlobka , przedszkola dla dziecka itp. dlatego jestem ateistka a wszyscy kaplani i politycy sa dla mn8ie niczym , za jedyny autorytet uznaje kase bo na ludziach mozna sie bolesnie zawiesc-

Gość Elmer
bezdzietni ;) ja tak samo postanowiłem ze swoja dziewczyną,nie chcemy mieć dzieci i kropka. Dobrze że mój ojciec nie chcę mieć wnuków ale jest wyrozumiały i powiedział jesteście dorośli i możecie sami decydować o swoim życiu,poza tym nie przepadam za dziećmi,też mamy niż demograficzny w dupie

Gość dzieci to duży wydatek
bezdzietni ;) allium ------- jak na te czasy trójka to już dużo a kiedy zdecydowałaś się na pierwsze dziecko? heh pewnie wpadła, bo kto normalny decyduje się na dzieci w wieku 20 lat , bez stabilizacji życiowej ;) no chyba ,że rodzinka wszystko zafunduje

Gość ogromne koszty zdrowotne
a ja nie mam zdrowia i jestem zdana tylko na siebie ew. na faceta bo wiem ,że mi rodzina nie pomoże i ze względu na zdrowie nie powinnam decydować się na dzieci :P więc co jestem gorsza według moherowych pind?

Gość heheh
A mnie to dzieci wkurwiają. W ogóle ich nie lubię, wobec tego nie zamierzam ich mieć. :)

Gość chodzi o to że jest cięzko
jeżeli człowiek jest sam i ledwo koniec z końcem wiąże to jak sobie wyobrażacie ,że takie osoby mają się jeszcze decydować na dzieci? państwo prowadzi politykę anty rodzinną, ciuszki dla dzieci droższe niż dla dorosłych , pojebany domek z plastiku do zabawy dla dziecka kosztuje 1000-1500 zł a ja mam się utrzymać za mniej niż ten 1000 zł bo z czegoś trzeba opłacić chociażby mieszkanie i rachunki :( pojebany kraj

Gość a kto ci każe kupować
domek za 1500 zł :O🖐️ lecz się kobieto.

Gość zabawki dla dzieci są drogie
są kurewsko drogie sama to wiem , bo mam w rodzinie dzieci i wiem o jaki domek chodzi ;)w ToyRus takie są , zabawka gówniana kosztuje min 50-150 zł , spróbuj dzieciakom nie kupować zabawek idiotko? co myslisz ,że to są kotki rzucisz piłeczkę do ping ponga albo kłębek włóczki? zobacz na cenę głupich klocków czy samochodzików to będziesz wiedziała o czym mowa. Lekarz tez kosztuje do pediatry czasem trzeba iść prywatnie bo w kolejkach czeka się miesiące. Nie mam swoich dzieci jeszcze bo po prostu mnie nie stać , dzieci mają inni w bliskiej rodzinie a ja mam chrześniaki na razie i wiem jak jest ciężko.Dzieci to bedzie luksus tylko dla bardzo bogatych:(

Gość agiatis
niech sie nakazywacze rozmnazania dymaja bananem w dupe az zrobia kupe

Gość agiatis
wszyscy politycy z lewicy i prawicy -wypinaja przed kaplanami zad i pozwalaja zrobic sobie wsad- sredniowicze ciagle zywe

Gość Boże Bożżenko...
Ja również coraz bardziej przekonuje się do tego, że nie chce dziecka. Niestety dziecko to obowiązek i powód wielu wyrzeczeń. Nie rozumiem dlaczego ludzie się na to decydują, jest to pewnego rodzaju uwiązanie. Dziecko psuje związek, psuje ciało i duszę . Jak widzę te rozwydrzone dzieci, rodziców którzy nie potrafią nad nimi zapanować, ich bezradność, krzyki i płacz dziecka doprowadzają mnie do szału . Póki co mam psa, jest dla mnie jak dziecko :)

Gość Boga siem nie boisz irenko
Smótne to czasy w kturych roboty (marlenka)jedynie doceniajom warozc prokr-akcji .

Gość asddasdfffffafa
JEDNO DZIECKO FAJNIE EJST MIEC; KOBIETA SPELNI SIE JAKO MATKA; ALE BEZ DZIECI TEZ EJST FAJNIE;wole miec jedno niz wcale, i kocham synka najbardziej na swiecie, ty tej milosci nie znasz bo nie jestes matka, chlopow mozesz miec wielu dziecko awsze twoje .

Gość kuniochi
jebac nakazujących rozmnazanie -pojebów durnych

Gość kuniochi
jebac nakazywaczy rozmazania ostrym knutem w sama dupę

Gość ojciec wirgiliusz ;)
" j**ac nakazujących rozmnazanie -poj**ów durnych"-slownictwo rynsztokowe ale idea zacna byle to jebanie nieszlo w gwizdek...;)

Gość Uroczy Szymuś
No i chuj z Wami.

Gość kuniochi
Jebani durnie nie powinni się rozmnażać !!! Jeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Gość kuniochi
niech nakazywacze wielodzietnosci wyruchaja sie bananem prosto w kakało zeby ich zatkało

Gość Uroczy Szymuś
Dajcie spokój dziecko psuje to czy tamto. Przecież to i tak się popsuje, to kwestia czasu. Bądźcie mądrzy i przepiszcie swoje majątki zawczasu na dzieciaki swoich sióstr i barci. Umarli bezdzietni generują największe problemy wśród spadkobierców i ich rodzin.

Gość kuniochi
rodzicielstwo to piekna rzecz-ale powinno byc chciane , planowane i w dobrych warunkach materialnych -a kaplani i politycy kaza rodzic co roku-w biedzie , brudzie smrodzie , glodzie -durnie

Gość ojciec wirgiliusz ;)
mitam serce rosniejak pacze na rodziny wielocietne .:)

Gość kayerra
ruchac w kakało wielka pała tych co każa rodzic

Gość kayerra
oredownicy rodzenia -niech sie jebia w dupe i zrobia kupe -niech se tam wsadza jeża az urodza jezozwierza

Gość Dorota po 30stce
Ja też nie mam dzieci, nie chcę ich mieć, włosy mi się jeżą na głowie jak tylko pomyśle o tym, że jestem w ciąży, na szczęście mam przy sobie faceta, który podziela moje zdanie - również chce żyć bezdzietnie. Mamy koty Maine Coony, rozkoszne grubasy :) Dobrze nam się żyje, jesteśmy wypoczęci, zwiedzamy Świat i pieniędzy starcza na wszystko ;)

Gość melitus
niech nakazywacze rozmnazania sie wyruchja w dupe kołkiem

Gość sylvia 007
jak zechcecie to bedzie za pozno,dla ciebie a on sobie poszuka mlodszej zeby mu cos urodzila,albo wpadnie na boku i sprawa zalatwiona,myslicie ze te pierwsze lata po slubie przetrwaja 30-40 lat . Zostaniesz sama jak sie zestarzejesz,bedziesz patrzyla jak chodzi z wozkiem z mloda dupa a tobie zostanie tylko piesek albo kotek.Zycze radosnej starosci .

Gość dzieci to droga sprawa
mnie na to nie stać ;) mam faceta ale sama jestem bez pracy a on g... zarabia więc co?