Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-JAK AŚKA

STRASZNA HISTORIA- POMOCY

Polecane posty

Gość A-JAK AŚKA
Odmówi jego przyjęcia- wie co nam przez to zrobiła ...

Ale za osobę taką można ofiarować spowiedz , komunie , mszę , może to byc zwykłe Ojcze nas ... Który wykupisz ją w czyśćca , pomagasz jej skracasz karę

Gość Amelka na zakręcie
A czy jezeli ta os trafiła do piekła a ja czuje sie z nia bardzo związana, to czy, to ma jakiś wpływ na mnie? Kurdde pogubiłam sie 😭 ta osoba była mi bardzo bliska, ale ja wciąż do niej gadam- tzn do siebie, wiem, że ona zrobiła wiele złego itp, i w sumie, nie wiem coś mnie gnębi, ale nie wiem co, żle mi z czyś tylko nie potrafie tego opisać, ja nie spowiadałąm sie od 5 lub wiecj lat.. nie wiem o co mi chodzi, wkurza mnie to, wiem ze nie rozumiecie tego bełkotu.

to nie jest wina krzyża moim zdaniem to zabobon jak wiele innych

ja dalej nie rozumiem dlaczego chcesz jej go oddawac? chcesz zemsty - to tez nie jest pozytywna emocja. z reszta sama nie wiesz jak on trafil do jej rodziny i dlaczego dala go Twojej. a moze dobrym rozwiazaniem bylaby rozmowa z nia i zapytanie wprost

Gość oddaj cioci
m a d z jak ty jestes taka samarytanka to moze sama przyjmiesz krzyzyk?:D:D

jasli to tylko zabobon to tez nie zaszkodzi aby sie go pozbyc. tak na wszelki wypadek. ale wczesniej ja bym poromawiala z ta ciotka. dla niej on na pewno ma jakies znaczenie i moze poczuje sie zle jak go oddacie do egzorcysty - moze woli go miec z powrotem

oddaj cioci - nie jestes pierwsza osoba, ktora mi wypomina, ze jestem zbyt dobra dla tego swiata:D niestety nie potrafie sobie poradzic ze swoja idea dobrego swiata i naiwnoscia

Gość A-JAK AŚKA
Nie jestem mściwa, daleko mi do tego aby kogoś krzywdzić...

Gość koniecznie skontaktuj sie z
egzorcysta w tej sprawie

Powinnaś często zadawać Bogu pytanie : "Daczego?" Jest to bardzo ważne , nie mogę Ci precyzyjnie powiedziec , czy to ma jakiś wpływ , ale musisz wierzyc , wierzyc w Boga , ale i tez miec nadzieje że ta osoba jest w czyśćcu , To bardzo trudne wiem , jak nasza cała wiara opiera się na 3 filorach :wiara nadzieja miłość, a z nich najważniejsza jest miłośc . Może nie gadasz sama do siebie , jakiś śmiety / świata kiedys powiedziała że otaczają nas zmarli . Ale zacznij gadac nie tylko do tej osoby , ale i tez do tego który za Ciebie umarł

skoro nie chcesz zemsty skontaktuj sie z fachowcem w tej dziedzinie zobacz nawet na wikipedii jest napisane: "W Polsce pełni posługę ponad 100 mianowanych księży egzorcystów oraz wielu kapłanów oraz diakonów, modlących się modlitwą o uwolnienie. W każdej diecezji jest przynajmniej jeden mianowany egzorcysta, nie wliczając w to ordynariuszy miejsca. Informacje o miejscach sprawowania ich posługi można uzyskać telefonicznie poprzez lokalną kurię, a także w parafiach."

Gość Amelka na zakręcie
21:15 [zgłoś do usunięcia] ck_ck Powinnaś często zadawać Bogu pytanie : "Daczego?" Jest to bardzo ważne , nie mogę Ci precyzyjnie powiedziec , czy to ma jakiś wpływ , ale musisz wierzyc , wierzyc w Boga , ale i tez miec nadzieje że ta osoba jest w czyśćcu , To bardzo trudne wiem , jak nasza cała wiara opiera się na 3 filorach :wiara nadzieja miłość, a z nich najważniejsza jest miłośc . Może nie gadasz sama do siebie , jakiś śmiety / świata kiedys powiedziała że otaczają nas zmarli . Ale zacznij gadac nie tylko do tej osoby , ale i tez do tego który za Ciebie umarł Boje się, bo kiedyś już wiele lat temu chciałam sie zabić ja i ona, ale ja stchórzyłam, i nie pozwoliłam jej na to, powiedziałayśmy że kiedyś i tak zginiemy razem, może to podswiadomość, ale teraz od śmierci tej os mam wrazenie że żyje na kredyt.

wyzuć wszystkie przedmioty związane z okultyzmem i co jest związane z wschodem chinami czy indiami

Gość oddaj cioci
merkaba idz sie przelecz idioto :O

"co jest związane z wschodem chinami czy indiami " dlaczego tak sugerujesz?

Gość A-JAK AŚKA
Amelka na zakręcie Nie przepraszaj, że się wciskasz, tu każdy ma prawo się wypowiedzieć. Może nie najgorszym pomysłem będzie pójście do psychologa ?

Gość A-JAK AŚKA
Właśnie o to samo chciałąm zapytać dlaczego miałabym powyrzucać podobne rzeczy

Samobójstwo . Po samobójstwie idziesz od razu do piekła , wiec raczej nie próbuj , nie wiem czy mi się wydaje, ale bardziej wierzysz w szatana niż w Boga . Ale uświadom sobie , że jeżeli jest zła STRONa musi byc dobra . I pamiętaj ta dobra zwyciężyła . Tak już zwyciężyła . Nie bój się , bo nie jesteś sama . Nie myśl, że jesteś nienormalna ,ouszczona . Nie , to tylko złudzenie które chce ktoś lub coś postawic przed tobą .

w chomiku co podałem masz adresy do polskich egzorcystów Gnieźnieńska ks. Piotr Ratajczak i Ks. Eugeniusz Nowak ul. Chociszewskiego 4 62-200 Gniezno tel.(0-61) 424 16 71 ks. Maciej Gutmajer ul. Sandomierska 35 85-830 Bydgoszcz tel. (0-52) 361 30 60 tel. kom. 0 601 652 388 o. Jan Popa CSSp Al. Jana Pawła II 117 85-152 Bydgoszcz tel. (0-52) 375 02 61 Kaliska ks. Adam Wawro ul. Wałowa 6 56-500 Syców tel. (0-62) 785 22 45 Katowicka ks. Michał Woliński ul. Tischnera 50 43- 110 Tychy tel. (0-32) 328 31 26 Kielecka ks. Jan Kaczmarek Skorzeszyce 167 26-008 Górno tel. (0-41) 302 34 26 ks. Marcin Kałuża ul. 3 Maja 3 32-100 Proszowice tel. kom. 0-603 946 575 Koszalińsko-Kołobrzeska ks. Antoni Zieliński 77-232 Barcino k. Słupska tel. (0-59) 857 74 25 ks. Wiesław Prądzyński ul. Moniuszki 20 78-55 Czaplinek tel. (0-94) 375 52 35 Krakowska O. Jarosław Naliwejko TJ ul. Kopernika 26 30-200 Kraków tel. (0-12) 429 44 16 o. Tadeusz Satrzec OFM Cap. ul. Iłowiecka 26 30-298 Kraków-Olszanica tel. (0-12) 623 80 58 o. Aleksander Posacki SJ ul. Zaskale 1 30-250 Kraków-Przegorzały tel. (0-12) 429 72 48 wew.106 o. Antoni Wróblewski ul. Bernardyńska 37 30-375 Kraków- Tyniec tel.kom. 0-507 927 882 ks. Marcin Kozyra SDB Parafia Św. Jana Bosko w Lubinie kontakt GG: 2004611 a ten ma nawet gg

Gość A-JAK AŚKA
merkaba Dziękuję za informację

Gość Amelka na zakręcie
Chciałabym, ale się boje. Nie mam z kim to była najbliższa mi osoba, ciagle sie boje, nawet nie wiem czego, i gadam do niej/czy tam siebie, nie wiem.../ chciałabym np do spowiedzi ale nie dam rady, naprawde nie moge. Coś mi odbija, straszy i nie wiem co.. nawet sie wysłowić nie potrafie, logicznie tego przekazać

Ja bym ci radziła ułożyć sferę duchową znaleśc dobrego spowiednika , zrobic sobie spowiedz z całego życia . Wierzysz w spowiedz ?

chociaż dane mogą by już nie aktualne np ten mieszka obecnie w kolsku a nie w żarach ks. Zbigniew Tartak

Gość A-JAK AŚKA
Wiesz, ja prawdopodobnie poszukam kogoś w Warszawie- tutaj też mieszkam

Gość A-JAK AŚKA
Skąd ta pewność, że nie dostaniesz rozgrzeszenia ?

Idz do kościoła i wyspowiadaj sie, a w niebie będą mieli wielką radoche . Niestety nie powinnam już pisac w tym temacie bo widze że przeszkadzam .

Gość A-JAK AŚKA
Dzięki, zapiszę tego e-maila.