Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

jakie lubicie zabawy? ;-)

Polecane posty

nic ;-) tylko jak sie przez jakis czas nie ma nikogo to potem jest lepiej ;-)

EJJJ MARIUCHA wczesniej byłeś napalonyyyy a za chwilę co wymyślisz? chcesz, wypowiedz się w temacie, a jak nie to spadaj!

Gość EJJJ MARIUCHA
czyja to fota, bo na pewno nie twoja . Podaj link do tematu jeżeli tak jest twoja własność

FuckIsNotACrime69 nie zbieram fotek dla Twojej wiadomosci ani dla żadnego tematu! to jest forum o zabawach erotycznych, a nie: pokaż fotkę!

Gość EJJJ MARIUCHA
bo nie jednego miała w ustach :D:D:D:D

hmm ogolnie to lubię dominowac : . zabawa z kajdankami jest bardzo fajna a najlepiej jest uprawiac sex lub zadowalac druga osobe po kryjomu przy ludziach adrenalinka skacze itp np. ona wklada Ci raczke do spodni pod stołem albo przez spodnie czuje ze mi stoi i masuje wiesz to byly dwie inne wersje a lubie dominowac przy sexie w lozku lub na blacie w kuchnii w lozku gdy jest zapieta kajdankami... mmm kocham to ona jest bezradna.. a ja jej lize mmm masturbuje sie przy niej ona tylko moze patrzec mm hmm kochanie czesto nie czesto, kiedy partnerka sie zgodzi i ma na takie cos ochote kocham lizac mm.. ona wtedy rusza biodrami i wgl pięknie jest!... lubie bardzo walic sobie przy niej a ona tylko patrzy na mnie i na niego

zabawy erotyczne, jak w temacie! a sex przez tel to przykąłd, pytam czy to lubicie?

Gość FuckIsNotACrime69
ja mam numer do pewnej dziewczyny z która robie to regularnie :P

Hmm wole realnie :o seks przez tel to nie jest seks przez kam też nie :o. tylko bardzo marny substytut :o

Gość FuckIsNotACrime69
to że jest co całkiem niezłe,dobrze podnosi odpowiednie emocje :P