Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuta duszaaa

no to jaką diete zastosowac wkoncu juz nie wiem

Polecane posty

Gość smuta duszaaa

???? jaki sposob odzywiania najwłasciwszy jak jesc ja juz sie zatracilam, tyle diet przerabialam:( chudłam owszem, ale raczej to były diety głodowe, albo likwidujące jakis skł pokarmowy, słowem niezdrowe:( mam 70kg 165cm i złe samopoczucie:(

Gość puszkełe
jedz wszystko tylko, znacznie mniejsze porcje, wyklucz słodycze, 'fastfudy' i tłuste potrawy oraz nie podjadaj między posiłkami poza tym zacznij sie ruszać

twoja waga nie jest taka zła :) co do diety to możesz spróbować 1000 kcal, mniejsze ograniczenie kaloryczne nie ma sensu - przyspiesza efekt jo-jo

Gość adriannaaaqwe
zielona_mięta przeciez nie ma napisane ile wazy skad to wiesz

Gość adriannaaaqwe
sorry jest napisane ja slepa jestem uuuu :)

Gość laska12312313
Ostatnio czytalam fajny artykul o zdrowym jedzeniu http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Fakty,i,mity,dotyczace,zdrowego,jedzenia,1-9365-1.html Polecam poczytac, bo zdrowe jedzenie to podstawa przy zrzucaniu zbędnych kg.

Witam:) najlepszy sposób na odchudzanie to przestrzeganie zdrowych zasad, które każdy zazwyczaj zna, a więc: 1. regularne jedzenie najlepiej 5x dziennie; 2. uwzględnienie w jadłospisie pełnoziarnistego pieczywa (przynajmniej na śniadanie), kasz, ciemnego makaronu (w czasie odchudzania oczywiście należy kontrolować ilości tych produktów); 3. do drugiego śniadania i podwieczorku włącz owoce, 1 jabłko, gruszkę banana, potraktuj jako 1 porcję, w przypadku drobnych owoców jak truskawki czy jagody jedna porcja to szklanka lub mała miseczka; 4. wybieraj chude mięsa i ryby, chude twarogi i inne produkty mleczne (najlepiej naturalne kefiry i jogurty); 5. jedz duzo warzyw - w zasadzie powinny pojawić się w każdym posiłku, do śniadania możesz dodać surówkę, lub udekorowac kanapki sałatą,. pomidorem i rzodkiewką (a tak naprawdę takimi jakie lubisz); możesz sporządzac sałatki owocowe warzywne na drugie śniadania czy podwieczorki, na obiad i kolację także warto jeść warzywa jako dodatek, w postaci surowej, zapiekanej czy smażonej na niewielkiej ilości tłuszczu; W razie pytań i wątpliwości zapraszam do kontaktu za pośrednictwem e-maila: monikach@diety.poznan.pl Pozdrawiam Monika Chrzanowska

Gość El@
W najnowszym doadtku Claudii o dietach jest artykuł o metodzie Lignaform. Jest skuteczna, nie wyniszcza organizmu, i szybka. Przeczytaj może się zainteresujesz :)

Gość ktoś tu ma rację.......
polecam optymalną jak anusiadanusia i ew dietę Lutza ;) twórca dożył grubo powyżej 90 lat ;)nie pożałujesz