Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Dlaczego w Polsce 13% spoleczenstwa nie chce pracowac?

Polecane posty

Gość SNap

Jak mozna byc tak leniwym? Przeciez praca jest wartoscia czlowieka. Smutne, ze wciaz sa osoby, dla ktorych calym zyciem jest ogladanie debilnych seriali w tv

Gość arabus turbanus I brodaty
bo nam sie nie chce

Gość pamiętliwa bestyjka
nie wiem, może nie znaleźli pracy jaka dawałaby im satysfakcję? ale znam też i takich którzy uważają, że pracownicy powinni chcieć pracować niezależnie od wynagrodzenia, najlepiej za miskę ryżu - bo "ludzie nie szukają pracy, bo pracy jest pełno im tylko zależy na pieniądzach" - to cytat z mojego ulubionego redaktora naczelnego pewnego wydawnictwa

Gość fdsfdssfd
moze pracuja nielegalnie . Mozna przeciez pracowac na czarno

Gość kurdybanek
Dla ludzi z moim wykształceniem w tym kraju nie ma pracy!

Ja chcę, ale nie mam propozycji zatrudnienia. A sam siebie chyba nie zatrudnię. Gdybym mógł płacić sam sobie, to nie musiałbym szukać pracy :)

Gość Skończyłam studia i pracowałam
To była głupota bo zdrowie zniszczyłam, nerwy, a corki szefowej pobudowaly domki za moje frajerstwo

W tym kraju najlepiej być kurvą, albo złodziejem. Czliy po prostu zająć się uprawieniem polityki, albo kapitalizmu po polsku. A ja nie jestem, ani kurvą, ani politykiem, toteż zarabiam 1800zł brutto i mogę się w du pę pocałować, bo za uczciwość tyle się dostaje.

Gość erwrwerwer
chyba się autorce coś pojebało w głowie... Pooglądaj kochana ogłoszenia, ludzie dają np. podejme się opieki nad dzieckiem - 8 godzin za 700 zł i nikt się nie zgłasza...