Gość Karola Napisano Lipiec 18, 2019 Też jestem po serii zabiegów icoona I jestem bardzo zadowolona z efektów. Skóra ujędrniona, tyłek trochę podniesiony, cellulitu mniej. Dla osób z trójmiasta, ja robiłam w Sopocie w Body Shape Garden w Krzywym Domku. Gorąco polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka Napisano Lipiec 24, 2019 Witam , czy moge prosic o opisy doznan bólowych i jak szybko mijaja - jestem po piuetwszym zabiegi icoon- / mam duzy celulit na udach i posladkach i pare kilo nadwagi - sam zabieg momentami byl przyjemny ale momentami bardzo bolało, a teraz boli nawet przy dotyku miejsce - np wewnetrzna czesc ud - dodam ze tam mam duzy celulit - jak było u was , musiałam przełożyc jutrzejszy zabieg bo balam sie nie dam rady go przetrwac - czy ktos mial podobne doswiadczenia? , nastepny zabieg zrobie dopiero po 4 dniach mam nadzieje ze to wystraczy zeby nie płakac z bolu? Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina1983 0 Napisano Kwiecień 8, 2021 (edytowany) Ja robiłam Icoone w Klinice Genesis w Krakowie , na ul. Korzeniowskiego 39. Jestem już po całej serii zabiegów i efekty są lepsze niż myślałam. Miałam 12 zabiegów rozłożonych na kilka tygodni. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o wykonanie zabiegu i dostęp do informacji zarówno przed, jak i po zabiegu. Osobom, które myślą o takiej metodzie modelowania ciała - polecam. Co do bólu to myślę, że to kwestia indywidualnego odczuwania. Jeśli coś Cię niepokoi to powinnaś od razu o tym mówić. Osoba wykonująca zabieg powinna rozwiać Twoje wątpliwości. Edytowano Kwiecień 8, 2021 przez Nina1983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach