Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkldjkdfsopeopioipewipepoweo

Chyba wreście sie odkochałem :)

Polecane posty

Gość w5ry7sre56789po7iure
ZYCIE ROZNE SIE UKLADA a Ty nie przezywaj i nie psiocz

Gość nie warto odpowiadac komus
kto potem sam zmiesza cie z blotem

Gość sjsskkkkkkkkkkkkkkks
ty taka twarda glowa jestes cierp sobie jakzes jest glupi a debilem sam jestes,jak innych tak nazywasz i prymityw jeszcze do tego

Gość jkldjkdfsopeopioipewipepoweo
Pisałem teoretycznie o jednej osobie, ale skoro jest ich więcej To wy się uczepiliście tych dziwek, z całego pierwszego posta tylko to rozumiecie Nawet kurwa nie jesteście sobie w stanie wyobrazić co to kilku letnie uczucie zrobiło z moja psychiką i stosunkiem do pewnych rzeczy i ogólnie Nie życzę wam takiego piekłą przez jakie ja przechodziłem to chyba największa kara jaka może spotkać kogoś, więc chociaż nie pierdolcie bo tylko z tego powodu sie tu odzywam

nie nie jestesmy w stanie sobie kurwa wyobrazic tego,co ty przezyles bo nie siedzimy w twojej glowie i nie jestesmy toba..a zadnych konkretow nie podales i zbyt oglednie to opisales,zeby ktos mogl to jakos bardziej konkretnie ocenic i sie do tego ustosunkowac czy cos ci bardziej doradzic moze . Jakbys wiecej napisal to bysmy cie mogli kurwa lepiej zrozumie!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
Mialem cos takiego. Myslalem, ze udalo mi sie odkochac... Potem ja zobaczylem i wszystko wrocilo. Co jakis czas moge odetchnac bo tymczasowo sie odkocham