ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 29, 2012 widze ze wam sie nudzi xd Ja jak wazylam 59 to mialam maly biust a jak waze 63 to mam pieKny ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nisoma Napisano Marzec 29, 2012 Chyba schudły ha!!! Albo się im odechciało!! Lenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nisoma Napisano Marzec 29, 2012 Poszło w cycki mówisz fajnieeee też bym tak chciała :) nic ino pozazdrościć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 29, 2012 no ale jak schudne to bedzie nie zbyt ladny wiec lipa ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 29, 2012 hmm ja jak schudłam to mi ubyło 5 cm w cycach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 29, 2012 yhym , pije teraz kawe, ale pyszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)!!! Napisano Marzec 29, 2012 halo !!1 jest tam kto ? gdzie są te wszystkie napalone odchudzaczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 29, 2012 ja dzis 800 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 30, 2012 co tam i jak tam dziołchy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 30, 2012 ach bo przestane was lubić normalnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FiFkA007 0 Napisano Marzec 30, 2012 i "pies zdechł" że się tak wyraże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 30, 2012 oki oki ja tez takze się trzymaj tam i nie puszczaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 30, 2012 ja dzisiaj 550 kcal i mama nadzieje ze tak zostanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 30, 2012 nic się nie stało :P chyba że zjadlas cała blahe to fakt ... trochę sie stło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 31, 2012 ja wczorsj 800 plus chipsy i delicje z chlopakiem aj aj;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 31, 2012 no ja dzisiaj ledwo powyżej 500 kcal ... ale juz czuje skutki uboczne... jak np zajebisty ból głowy... ale to chyba z przemęczenia... nie wiem sama. W kazdym razie musiałam dobic do 500 bo juz mi łeb rozwalało na kawałki:D jest godzina 23.25 i jak narazie sie trzymam , dopiero co sie zaczęłam odchudzać a mój men już mnie chce od nowa tuczyć... i pogarsza sprawe :( ale daje rade:) mam nadzieje ze chociaz z bioder troche zrzuce :) ale wiadomo czyją jest matka nadzieja :D trzymajcie się dziewczynki i nie puszczajcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 31, 2012 i piszcie kiedy tylko macie ochotę i czas :) zostało jak widzę nas trzy... i mam nadzieję (znowu) że dotrwamy do końca :D pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Kwiecień 1, 2012 ej ja tez tu jestem tylko nie moglam na weekendzie pisac., ja do swita chce jeszcze do 78 dojsc a do maja do 75 :P jem 1200 kcal i cwicze godzine dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 przeeeepraszam ze mnie nie było ale od soboty 11 do wczoraj 21 byłam niedostepna. praca!! co za tym idzie ostra dieta! góra 600 kcal i ciagle na nogach! ale jestem juz :) nie zrezygnowałam :) musze koniecznie kupic wage i sie zwazyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 nooo i to mi sie podoba :) ja tez góra 500 kcal i tez musze kupic wagę bo nie wiem ile waże ... mi spadło juz 2 cm w talii , narazie nie idzi mi źle , zobaczymy później... ciesze się że jesteście :D bo juz myslałam że wątek wpadł w czeluści zapomnienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 nie upadł, nie upadł :):) jestem... sprzatam w domciu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 no ja dzisiaj troche przesadziłam... ale :) tylko dzisiaj :D a co tam u was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 ja dzisiaj garnice 700 kcal minus godzina jazdy rowerem to tak w miarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 15, 2012 nie wytrzymałabym na tak ostrej diecie... 500 kcal? nie boicie się efektu jojo?Ja juz schudłam 10 kg w 3 miesiące, więc spokojnie i stopniowo, teraz o oczyszczeniu myślę, ale na pewno głodówka nie wchodzi w grę, bo nie wytrzymam całego dnia w pracy bez jedzenia, znacie jakieś preparaty oczyszczające czy wspomagające detox? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Serafinowicz Napisano Maj 30, 2012 Witam, Pomocna Wam przy zrzuceniu zbędnych kilogramów na ciepłe dni będzie Elavia 4321 Slim. Jest to To 25 dni kuracji opartej na naturalnych wyciągach roślinnych, która pomaga nam schudnąć właśnie do 5 kilogramów! Produkt ten dostępny w dwóch wariantach: Elavia Intensive (10-dniowa kuracja wspierająca odchudzanie) oraz Elavia Anti Yo-yo (kapsułki na kolejnych 15 dni stabilizujące naszą wagę). Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem. Zapraszam także na stronę produktu elavia.pl. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zatanczmy! Napisano Maj 31, 2012 Dorka popieram, jak dla mnie to zbyt ostry reżim. Ja na detox stosowałam suplementy z serii plusssz lady, wiadomo że jak organizm oczyszczony to i lepiej sobie radzą narządy wszystkie, a co za tym idzie szybciej spala kalorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 Ja stosuje ten produkt http://track.untoxin.pl/product/Untoxin/?pid=128&uid=4300 na oczyszczanie z toksyn organizmu a dodatkowo udalo mi sie spadnac z wagi, dodatkowo zmienilam troche swoja diete i zaczelam sie wiecej ruszac, wreszczie czuje sie lekka !ponadto kupilam ksiazke Dr Tombaka i stosuje jego kuracje oczyszczajace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach