Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana_calkiem

co ze mna jest nie tak? podobam sie facetom i nie mam szczescia.

Polecane posty

jak w temacie-co ze mna jest nie tak. jestem niebrzydka, niegłupia, uczciwa, uczuciowa a nie mam szczescia w milosci. trafaiam na fectow ktorzy mnie oszukuja, tworze zwiazki bez przyszlosci, zostaje sama. o co w tym wszystkim chodzi?:/ przeciez jest tyle dziewczyn mądrzejszych/głupszych, ładniejszych/brzydszych - i jakos ukladaja sobie zycie, maja kochajacych mezow, dzieci, rodziny. ja ciagle zostaje sama. juz nie mam sił, chyba jestm na to skazana

Gość responsable
To nie w Sobie szukaj winy...po prostu trafiasz na nieodpowiednich facetow.Przyjdzie czas,ze trafisz na Swojego.Ja po nieudanym zwiazku,wrzucalam wszystkich facetow do jednego wora i nagle....okazalo sie,ze nie wszyscy to dranie i kobieciarze:-)zycze powodzenia

a ile masz lat? ja mam 23. u mnie jest dokładnie tak samo... podobam się facetom, tzn spotykam się przez chwilę z facetami a później wszystko się rozmywa i nawet nie mam ochoty na kontynuowanie znajomości... przykro mi za każdym razem kiedy tak ssię dzieje, bo chciałabym wreszcie kogoś pokochać i byc pokochaną szczerze...

Gość kluska leniwa und kopytko
zastanow sie dobrze jakie były stosunki w twojej rodzinie . jaki masz wzorzec faceta. kogo wybierasz i dlaczego?

eskimoska - mam 32lata- wiec jak widzisz nie mam chyba czasu na czekanie do 99urodzin:( ty jestes młodziutka, to co innego.

trzeba miec co do zaoferowania oprócz ładnej buźki i zgrabnego tyłka ;) a jak sie nie ma,to później wychodzi jedna wielka kicha z waszego życia

Gość Mjtkw
a może właśnie jest to Twoja wina.... bo podświadomie powielasz ten sam typ faceta.

kluska - chyba nie mam wzorca faceta - tzn mam jakis wzorzec facetów, którzy mnie interesuja (zaradny, przedsiebiorczy, pewny siebie, który mogłby byc mi oparciem). ja sama natomiast wychowywałam sie bez ojca- rodzice sa rozwiedzeni.

eskimoska - mam 32lata" a jakie masz zainteresowania ? jakie masz hobby? co uwielbiasz robić ? masz jakies pasje?

Regres- a dlaczego uwazasz, ze tylko buzke i tylek mam do zaoferowania? wymienilam tez inne moje cechy - choc bardzo pobieznie. w kazdym razie nie o urode lub jej brak sie rozchodzi.

miałes racje niektóre panny fajnie wyglądają w legginsach" mówiłem cream :) słuchaj starszych i doświadczonych kumpli to dobrze na tym wyjdziesz ;)

Gość fransex
ja juz w wieku16 lat poznalam swojego obecnego męza :)

"a może właśnie jest to Twoja wina.... bo podświadomie powielasz ten sam typ faceta. " byc moze. ale tych facetow wybieram na jakiejs podstawie (wymienilam wczesniej ogolnie). dlaczego mialabym wybierac kogos, kto nie spełnia tych moich oczekiwan? choc moze powinnam to zrobic na przekor? sama własnie nie wiem.

w kazdym razie nie o urode lub jej brak sie rozchodzi." więc rozwiń temat i odpowiedz mi... co możesz zaoferowac swojemu przyszłemu mężczyznie oprócz tyłka i ładnej buźki

Gość ohjoj
a Ty Regres jakie masz pasje i hobby? wchodzę raz na pół roku na to forum i zawsze wszędzie Cię pełno. Czy może gadanie trzy po trzy na wszystkie tematy to Twoje hobby i pasja?

a jeszcze jak mają włosy w koński ogon to juz " no masz rację cream Koński ogon + legginsy = fajna pupa :D

Gość Czarna__91
Rozumiem Cie. Ja mam 21 lat i tez tak mam. Co z tego,że podobam sie facetom , jestem dusza towarzystwa, nie mam problemu z dogadywaniem sie z facetami, dodam...ze to faceci sa moimi najlepszymi kumplami, bo przyjaciolek mam kilka, a kolezanek mniej :) :P i widzisz... spotykam sie z facetem i na tym sie konczy :) a na sile z kims nie chce byc,zeby sobie PO PROSTU BYC tylko z milosci... ale coz. Nie kazdemu jest to pisane ;)

"no masz rację cream Koński ogon + legginsy = fajna pupa" no i własnie dlatego akurat Tobie nie musze tłumaczyc sie z tego, co mam do zaoferowania swojemu facetowi.

a Ty Regres jakie masz pasje i hobby? " oczywiście uwielbiam dobre kino i teatr Jesetm fanem muzyki hc/punk,uwielbiam koncerty i jazdę na rowerze jestem pasjonatem gór a w szczególnosci naszych polskich zaczałem chodzic na kursy językowe i szkole sie w dziedzinie marketingu ( ale to z polecenia z pracy) Kocham pływanie i uwielbiam żużel ... mam wymieniac dalej?

czarna - masz ta przewage, ze jestes znacznie ode mnie mlodsza. kiedys sie tym nie przejmowalam, teraz widze, ze nie ma kolezanek wokol mnie, ktore byłyby same w moim wieku.

no i własnie dlatego akurat Tobie nie musze tłumaczyc sie z tego, co mam do zaoferowania swojemu facetowi" tak myślałem że nie odpowiesz :)

oj tak potwierdzam bo na codzień takie widze" cream Poznań ma piękne kobiety :P

regres... widze ze nie masz jakis oryginalnych pasjii , ja w wiekszosci mam podobne z tym ze na wiecej mnie poprostu nie stac