Szczecinianka67 0 Napisano Marzec 27, 2012 Świeci i jest mi smutno. Ludzie wiem, że jest nas niesamowicie wiele. Dwa dni temu w tramwaju byłam mimowolną słuchaczką 2 rozmów telefonicznych. Jedna i druga osoba to kobiety, które skarżyły sie na swoich mężów. Że się dziećmi nie interesują, że nie daja kasy, że są do bani. Jechało nas aż 3 osoby, i doszłam do wniosku, że 100% jest niezadowolona. Koszmar. Kto ma ochotę na spacer po Szczecinie, kiedy świeci słonko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Marzec 29, 2012 Może ja pomyślę.A jaka stara jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakas jedna32 Napisano Marzec 29, 2012 Hej ja jestem chetna :) Teraz co prawda w Szczecinie jest nienajlepsza pogoda ale jak nie spacer to moze byc kawka pod dachem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczecinianka67 0 Napisano Marzec 30, 2012 @jakas jedna Rzeczywiście pogoda nie natraj. Wręcz rozstraja. Ale sama powiedz, czy jak zobaczysz parę promyków to nie masz ochoty powłóczyć sie gdzies po parkach? Szczecin wiosną pachnie wiosną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo zniecierpliwiona Napisano Marzec 31, 2012 Ja bym miała ochotę, ale do Szczecina dalekoooo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krakowianka69 Napisano Marzec 31, 2012 syf kiła i mogiła, jak chcę pojechać na wieś to niekoniecznie muszą po niej jeździc tramwaje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez_szczecinianka67 Napisano Kwiecień 2, 2012 Skąd jesteś? Z lewej czy prawej strony? Bo ja jestem chętna...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach