Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolafifek

Co mam zrobić (pobieraczek) ?

Polecane posty

Gość puszek5433
ale jak zmienilas maila to oni nadal mieli twojego starego ??

a czemu mieliby nie mieć, już po wiadomości ode mnie nic mi nie wysyłali, ale i tak zmieniłam maila, teraz z ciekawości jeszcze sprawdziłam tego starego... 297 wiadomości- żadnej od pobieraczka :) Mówie , Ci wyślij im jakąś inteligentną wiadomość, jeśli to nie podziała tak jak u mnie to zmień e-mail i po problemie.

Gość puszek5433
A jak według ciebie brzmi mądra wiadomość ?? Bardzo Cię prosze o pomoc,bo sprawiasz wrażenie inteligentnej. ja juz mam taki montlik w glowie, że chyba mnie szlak trafi...;(

Napisz cokolwiek, właśnie coś o tym, że nie mają prawa pobierać od Ciebie opłat, ponieważ nie została między wami sporządzona pisemna umowa, na której nie widnieje Twój podpis i nie życzysz sobie więcej wiadomości z ich strony. Teraz mi się przypomniało, że oni mi coś jeszcze odpisali, ale nie pamiętam już, nie martw się sądami itd bo nawet nie mają podstaw żeby założyć sprawę, na zdrowy rozsądek... Tak na prawdę konto może tam założyć każdy, nawet 10 letnie dziecko, więc jeśli według nich powstaje umowa - to popełniają przestępstwo. Jesteś w ogóle pełnoletnia ?

Gość puszek5433
nie jestem pełnoletni,mam 17 lat,normalnie to bym ich zwyzywal,ale nie chce listu do domu, zeby mama sie darła,bo sam juz sie dość nadenerowalem

W takim razie już w ogóle nie masz się czym przejmować, napisz im, że masz 17 lat a zawieranie umów z nieletnimi jest przestępstwem, mimo, że żadna umowa i tak nie powstałą a jeśli przyslą Ci pismo do domu to chętnie spotkasz się z nimi w sądzie i po problemie :)

Gość puszek5433
A skąd jestes?,bo jesli to pomoze to zapraszam Cię na kawe.

Gość puszek5433
Kurde za daleko ;-( a pomóc miałoby w pozbyciu sie problemów z tymi oszustami

Gość mmLena07
jan niezbedny - ale wymyśliłeś historię :D haha, komornik... już to widzę. W życiu nie wygraliby sprawy w sądzie, co więcej już musieli zapłacić karę za naciąganie ludzi, ale wiadomo, chciwość pcha ich znowu w tym kierunku. Żaden sąd nie przyzna im prawa do ściągania tego wymyślonego długu, więc jak komornik? :D weź nie nabieraj naiwnych, ok?

Gość glupoty gadacie
niestety e sad w lublinie nawet pobieraczka osądza mialm komornika za 330 zl od nich ale olalem nie mieszkam juz w pl to mi skoczyc moga. wyrok wydal zaocznie e-sad w lublinie

Gość problemo
a jak wygląda koperta z tym listem ? Prosza o odpowiedź