Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muusss owocowy musss

proszę, oceńcie czy przy takim odzywianiu schudnę?

Polecane posty

7:00 owsianka na mleku+ trochę żurawiny (ok 300 kcal) 10:00 sok Kubuś (150 kcal) 12:00 serek wiejski lekki (120 kcal) 14:00 sok grejpfrutowy (100 kcal)- sok bez dodatku cukru, cukry tylko te naturalne 15:30 1 kajzerka + pasztetowa (porcja by posmarować bułkę) + kawałek ogórka 18:30 obiad- żeberka zapiekane z kapustą i ziemniakami (ale te w ilości naprawdę minimalnej- może zjadłam 1 tego ziemniaka) - wszystko pieczone w rondlu w piecu bez tłuszczu, jedynie w przyprawach i sosie własnym. w między czasie 2 herbatki zielone i woda a wieczorkiem godzina ćwiczeń

Gość no o o o
schudniesz ale bedzie efekt jojo.

Gość rqwagft bt
schudniesz a potem zaczniesz jesc normalnie i przytyjesz jak swinia

Gość rqwagft bt
mowie to z wlasnego doswiadczenia wiec uwazaj

Gość no o o o
zjedz juz lepiej tak : rano ciemny chlebek z szynka pomidorem drugie sniadanie to samo co wyzej + banan obiad polecam RYZ + mieso + warzywa przed kolacja chlebek wasa kolacja np pomidory + mozarella + bazylia

Gość no o o o
a i mieso najlepiej na grillu :P

oj wiadomo że nie jem pasztetowej co dzień (raz na 2 tygodnie może ją zjem) Kubusiów też litrami nie piję, ale zdarza mi się też że niby nie jem tej pasztetowej ale zjem np naleśniki 2 na śniadanie. Ta moja dieta nie jest jakaś rygorystyczna.

Gość rqwagft bt
jak czytam o tych dietach to krew mnie zalewa! glupie siksy jak sie chce schudnac to sie diete stosuje cal e zycie co z tego ze schudniecie jak zaczniecie normalnie jesc i przytyjecie 2 razy tyle!! wiem z wlasnego doswiadczenia wiec nie bierzcie sie za diete jak nie macie zamiaru stosowac jej cale zycie! najlepsza dioeta to MNIEJ ZREC! przezylam juz troche i wiem i dobrze wam raz eskoncze z tymi dietami!

Jedz dużo mięsa i warzyw (oprócz ziemniaków). Zrezygnuj z chleba. Dwa litry wody MINERALNEJ, a nie źródlanej dziennie. Nabiał.