Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

Gość Dargiss
Krwawa to Krwawa Wilczyca co tu kiedyś pisała?

Gość gość
Spotykaliśmy się nieraz i jakoś zawsze wp*****l dostawali .Tylko że takim c****m raz więcej nie sprawi różnicy . A paszport to ty do Polski będziesz potrzebował .

Klekać do miecza szmaty X Głodnemu chleb na myśli X Krwawa - tak ten od parlowej to dkw vel Athelgast

Dargiss-Opole to też Ślońsk pajacu. Ale tyś zapewne gorol, kresowiak z krużewników :D Mój dziadek podczas wojny to na takich ustawiał sobie celownik w maserze .:D

Też pierwsze o czym pomyslałem to paszport Polsatu. Do tego pewnie trzeba jeszcze być fanem Piaska :P

Gość gość
przecież ty Moor nigdt już nie wrócisz do PL bo jesteś już angielką wiec nie pisz głupot

Gość Dargiss
jam przyjezdny. moja rodzina z mazur pochodziła. w latach 80. na Śląsk przyjechaliśmy.

gość-Taaa, szczególnie w Opolu na naszych manifestacjach. K***a facet, zobacz sobie filmy na youtube, jaką liczbę stanowicie a jaką maszerujący Ślońzoki. Policja was musi chronić, aby was nikt nie zadeptoł gorolu. Wypiertalaj na swoja Ukraina, bo ukraińcy nowe młotki i siykierki mają, muszą na kimś przetestować j****y kresowiaku, przywieziony w bydlęcych wagonach.

Gość gość
MAUZERZE jeśli już ale tego to polscy ułani w 1939 używali . Bydło z wermachtu miało SCHMAIKSERy

Moor, :D Myślę, że "argumenty" nas się tyczące są podobne więc jemu różnicy nie zrobi która z nas będzie pisać. I tak sobie wymyśli co pisałyśmy i tak ;) ­ Pavlo, oo, to nie wypadłam z obiegu i mam jeszcze intuicję :classic_cool: ­ BSA, bo mnie bawisz :P I ciekawi mnie ciągle co Ciebie tak boli, że mam faceta? No jak nic zakochany we mnie byłeś, słonko ;)

Dargiss-Nie pochodziła z Mazur, bo mazury były Niemieckie. Na mazury was przywieziono w 1945 roku, bo sowieci ukradli te ziemie Niemcom.

Czyli dziadek BSA był ułanem?:D ­ Jak walisz z gościa to się wyloguj najpierw, BSA XD

gość-Myśmy Mausery mieli do końca, bo MP 40 to jak nazwa wskazuje, był pistoletem maszynowym a nie karabinem. Mausera dopiero zastąpił StG44 .

Gość GKS
BSA, to prawda że byłeś zakochany w Moorland i Krwawej?

Gość gość
Ułanem na kozie , dlatego BSA taką fajną bródkę ma

Gość gość
żona jest naturalną blondynką, i na piczce ma blond włoski z odcieniem rudego

krwawa-Same mnie wylogowało. A wkurza mnie u ciebie to, że byłaś porządną, młodą dziewczyną, masz dobre pochodzenie i nagle coś ci zaczęło odpierdalać i stałaś się zwykłą dupodajką, a miałem cię za porządną laskę. To mnie wkurza, że dziś same szmaty, nawet jak wydają się w miarę porządne, to i tak zaczynają się szmacić.

Moorland-Wiesz, zawsze idzie powiedzieć że walczy w ten sposób z prostytucją....

Już wiadomo skąd BSA ma ułańską fantazję :D X krwawa-Same mnie wylogowało. A wkurza mnie u ciebie to, że byłaś porządną, młodą dziewczyną, masz dobre pochodzenie i nagle coś ci zaczęło odpie**alać i stałaś się zwykłą dupodajką, a miałem cię za porządną laskę. To mnie wkurza, że dziś same szmaty, nawet jak wydają się w miarę porządne, to i tak zaczynają się szmacić. X W tłumaczeniu na polski - jesteś szmatą bo dałaś komuś innemu niz JA i każda która da komu innemu niż MI to szmata ;)

BSA, czyli zakochany byłeś:classic_cool: Ale innymi słowy by nie być szmatą i dupodajką, powinnam poprosić Cię o spotkanie, pójść z Tobą do łóżka i wtedy by było cacy?:D

Gość gość
jeszcze ten lewak Pavlo tu przylazł...

Gość gość
ale co ty się bsa jej dziwisz, po prostu już nie mogła wytrzymać bez seksu i dała. jakby nie dała to by zwariowała w końcu. wiesz jakie są baby jak nie mają r****nka. zaczynają świrować.

krwawa-A czy ja ci kiedykolwiek proponowałem seks albo cokolwiek z seksem wspólnego?

gość- Czyli rasowa szmata, bez seksu to ją rozerwie i wpadnie w depresję. Jak zacznie się puszczać, to będzie czuć się szczęśliwa.