Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

he is loopt? Po jakiemu to? Bo po holendersku tu to napewno nie jest. Btw. holenderski nie wywodzi się z języka germańskiego jak sugerujesz, tylko flamandzkiego inteligencie od siedmiu boleści

Pavlo1985-Wiesz, mnie nikt o seks nie prosi, to podobno ciebie kobiety proszą o seks. Kto by chciał jakiegoś Holendra 190 cm wzrostu. Lepszy polak z swoim 170 cm...Wysokie Holenderki marzą o takim, a ty wybierasz sobie kobiety z sporą nadwagą, jak tak możesz wobec tych biednych chudych i wysokich Holenderek...

" kobiety przecież powinny go na kolanach błagać o seks" Ale nie byle jakie kobiety. Tylko takie porządne, z niemieckim charakterem, takie jaką ja kiedyś byłam jak jeszcze mię kochał :classic_cool:

holenderski to jest język zachodniogermański. Północnogermańskie to skandynawskie. Były jeszcze wschodniogermańskie (gocki). A holenderski i flamandzki to dolnoniemieckie dialekty tak naprawdę...

a skąd ty wiesz jak Pavlo wygląda? Może jest przystojny, dobrze zbudowany i potrafi ładnie w słówka ubrać zaproszenie do łóżka? Znowu bsa domysły robi :D swoja drogą...sam jestes polakiem, a podobno nie masz 170cm :P

Swyft-Dokładnie tak, Bawarczyk z swoim językiem dogada się z Holendrem.

Moorland- Ja jestem Niemcem głupia pindo. A skoro pavlo ma takie powodzenie, to ciekawe że wybrał grubą dziewczynę, zamiast chudej. Nikt go nie pytał, a on pisał że nawet mu już nie przeszkadza ta tusza u niej, bo ma fajny charakter. Facet który ma powodzenie, nie wybiera otyłej dziewczyny, chyba logiczne.

BSA, Tobie się z tego co pamiętam grubaski podobały. Może macie podobny gust :P

Niemiec też nie zrozumie Bawarczyka. Bawarczyk w swoim dialekcie szybciej dogada się z Holendrem, niż z Niemcem.

Holender dogada się z Niemcem jak najbardziej, bo u nich obok holenderskiego językiem urzędowym jest również niemiecki, angielski i francuski. Ale Niemca który z Holendrem by sie dogadał gdy ten akurat po niemiecku nie rozmawia jak tu 5-ty rok siedzę nie widziałem, a mieszkam w miejscowości graniczącej z Niemcami

wybiera taką jaka mu się podoba, również z charakteru. Swoją drogą, uwielbiam jak na zmianę liżesz mi d**ę i wyzywasz. :D

BSA może pavlo ma syndrom murzyna. Murzyni często wybierają otyłe kobiety, bo sami żyją w biedzie i im otyłość się kojarzy z dobrobytem. A tutaj wieść gminna niesie, że ze zbyt ciekawego środowiska to on nie pochodzi, więc...

krwawa-Otyłe laski na pewno mi się nie podobały, są dla mnie odpychające, jak już to przy kości. Ale mając do wyboru wysoką i chudą holenderkę z blond włosami, to by wiecej mi potrzeba nie było ..:P

rodowita holenderka blond nie jest tylko ruda BSA więc o blond holenderce to Ty możesz sobie pomarzyć

bsa - znowu kłamiesz. Sam mówiłeś, że lubisz większe kobiety i jeszcze wysnułeś teorię, że ważąc "tylko" 54kg muszę być płaska, co miesiącami powtarzałeś :D Sam lubisz tyłki jak szafy, a się nabijasz z innych.

Athel - nie wyjeżdżaj mi tu z psychoanalizą skoro twierdziłeś na swoim temacie,że psychoanalitykiem nie jesteś

BSA oświecę Ciebie - facet który ma powodzenie wybiera na partnerkę kobietę przy której się najlepiej czuje. Wybierając partnerkę na jedną noc wybiera się natomiast taką która najlepiej wygląda. Dotarło?

Moorland-Czyli sądzisz że pavlo na ten seks to wyciąga same wielkie maszyny? :D Wiesz, w Holandii pewnie są kluby dla emerytek....

Pavlo1985-Rozumiem że dziewczyna która najlepiej wygląda, to przy takiej dobrze czuć się nie możesz? A skoro tak laski wyrywasz, to po co te burdele w tej Holandii, powinne zbankrutować przecież...

Dokładnie, BSA, sam się jarasz grubszymi a jemu dogadujesz :P I też mogę siebie jeszcze bardziej obrzydzić, jestem bardzo drobna i ważę mniej niż Moor :D

Pavlo1985-Dałeś mi życiową poradę, otóż dobrze czuć mogę się tylko przy dziwczynie, która mi się nie podoba :D Kiedyś była też taka porada, aby szukać sobie takiej żony, którą nikt by nie chciał nigdy dotknąć, bo wtedy na pewno nie zdradzi i nie zostawi dla innego :D

burdele są oblegane przez tak samo sfrustrowanych jak Ty holenderskich prawiczków i znudzonych brakiem doznań mężów,ewentualnie chcących zaszaleć turystów. Owszem,że mogę czuć się dobrze przy takiej która dobrze wygląda BSA, ale do tego, by było mi przy niej dobrze ona musi prezezntować sobą coś więcej niż tylko wygląd.

pavlo się chwaliło ile razy odrzucenie przechodziło, jakie ma w tym doświadczenie i takiego nagle rwania dostało...:o

A o mój wygląd martwić się BSA nie musisz - ja się o to jak wyglądam nie martwię,więc po co Tobie to jak wyglądam ma spędzać sen z powiek ;)

Athel nie wymyslaj sobie wyssanych z palca faktów z mojego życia. Przechodziłem przez kilka burzliwych związków i to jest fakt, a nie to,że odrzucany byłem. Nie zmieniaj faktów z mojego życia tak by Tobie w danej chwili pasowały, bo świadczy to tylko o Twojej niedojrzałości, bądź upośledzeniu

mówisz o facecie który mi wymyślił jakieś znamię na twarzy bo mu tak intuicja podpowiedziała, a dziwisz się, że fakty zmyśla?

Pavlo u mnie w robocie jest taki jeden. Chwalił się, że już z trzy samochody kupił, a jego koleżanka wygadała mi się, że on raz kupił złom, który mu rozkradli, a tak w ogóle nie ma prawa jazdy... Do czego zmierzam: większość słuchała jego opowiadań z uśmiechem pod nosem, a tak naprawdę każdy znał prawdę. Sytuacja z realu więc bajkopisarstwo szybko się wydało, ale i wcześnie dało się wyczuć na odległość... Ja na twoim miejscu bym poszedł na kurs zawodowy, a nie się popisywał bajkopisarstwem na kafe. Fakt, że połechce twoje ego prze chwilę, ale i tak ci chleba nie da. Ponadto ludzie i tak domyślają się prawdy...