Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35y34tg3wtf3wfr

Mówią że Polki w UK mają dużo dzieci

Polecane posty

Gość kaszpirowski
zazdroscisz??

Gość 35y34tg3wtf3wfr
Czego? że została sama?

po pierwsze jakby nie chciala tego dziecka to by go sobie nie robila, no i aborcja jest bezplatna i legalna wiec chyba chciala.. po drugie skad wiecie ze spierdolil? moze sama go wyrzucila? po trzecie czy prawo do zapladniania polki ma jedynie polak? po co sie ograniczac do polakow jak caly swiat stoi otworem.

Gość
Przeciez przez zyciowa glupote tej dziewczyny zaplaci rowniez to dziecko, ktore nie jest niczemu winne. Dziecko powinno miec matke i ojca , a nie poniewierac sie po przytulkach. Za grosz rozsadku. Moze najpierw trzeba bylo wyjsc za maz za tego osobnika, tak jak cywilizowani ludzie robia.

Gość numerowaa
No to ja zanizam srednia, bo nie mam zadnego dziecka.

Gość ale wstyyyd
Po pierwsze wstyd że gowniara kryminalistka wyjechała i szybko dała się zaplodnic ( oczywiście przez czarnego). Ile ja takich znam z dziećmi kolorowymi, samotne matki bo murzyni są nieodpowiedzialni. Po drugie samotne matki wychowujące kolorowe dzieci skazują je na wieksze problemy psychiczne ( dzieciak nie wie czy czarny czy biały i sam siebie nienawidzi), co można sobie np zobaczyć w Tv jak takie dzieciaki mają problem z tożsamością. Ale głupich polskich szarych myszek nic nie obchodzi tylko dziecko z egzotycznym panem :D

Gość pizdeusz
polski murzynek hehe

wyszla by za niego za maz i nastepny problem - ojciec domaga sie swoich praw, moze nawet zatrzymac dziecko w uk a ona by wracala do polski bez dziecka. a tak moze robic co chce, dziecko jest jej. nie wiem skad w ludziach przekonanie ze lepiej miec byle jakiego meza niz zadnego..

Bo sporo kobiet, szczególnie Polek, dowartosciowuja sie przez "meza" ;) Grunt to jakies gacie w domu.

Tesco,jestem na zakupach z corka i mezem. Stoi za nami jakas para.Po chwili dostalam w tylek wozkiem,obracam sie i patrze, a kobieta nic. Za chwile kolejny raz...wiec mowie czy mogla by przestac udezac mnie tym wozkiem,( po ang. do niej sie zwrocilam) odrysknela mi okey okey. I slysze jak mowi do swojego faceta..ty slyszales ta kurwe ...jaka dama..zapomniala jezyka w mordzie. Zczelam sie smiac.. nie wiedzialam tylko ze ja tym tak wkurze :D Wyprowadzila ja ochrona ze sklepu ;)