Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

jak się porządnie odchudzić, a przy tym nie udręczyć?

Polecane posty

Gość mandarynka__03

jak w temacie :) lato się zbliża sezon na odchudzanie w pełni :) co stosujecie? jakie są wasze triki? chcę spróbować czegoś innego niż zadręczanie się twarożkiem i odmawianie sobie wszystkiego :)

Gość jedynie
hibernacja,śpisz,nie jesz,chudniesz:)

Gość mandarynka__03
hibernacja to chyba moje ulubione :) a co do ćwiczeń to chyba trochę zbyt duży wysiłek jak na początek?

Gość allegra_1604
spróbuj ćwiczeń przede wszystkim i jakiejś zdrowej dietki. MŻ - mniej żreć :) jedz wszytko ale połowę porcji :)

Gość carlica
Faktycznie, jedzenie jest dla mnie najgorsze, ćwiczyć mogę, ale opanowac głod:) masakra:) podobno gdy przjedzie sie juz pierwsza faze i opanuje zle nawyki to potem organizm juz sie nie domaga i nie ma ochoty np. na slodycze.

Gość a na Kwasniewskim
sie je i chudnie

Gość ines666
Proponuję poddać się serii zabiegów Accent Your Body. Są zupełnie nieinwazyjne, bezbolesne, dają mega fajne rezultaty:) Mają na celu ujędrnienie skóry, napięcie jej, ujednolicenie jej struktury, przez co dana partia wydaje się być od razu szczuplejsza.Ja przeszłam już przez 3 serie i bardzo sobie chwalę całą terapię. Poddałam zabiegowi okolice brzucha i teraz jestem naprawdę zadowolona z efektu. W razie pytań, piszcie śmiało:) Mogę opowiedzieć, na czym zabieg ogólnie polega. Pozdrawiam!

Gość okiju
nie pomoge bo ... mnie odchudzily bole wrzodowe,kamica żolciowa i operacja. nosze teraz cegly w kieszeniach jak wieje....... kurwa:O

Gość mandarynka__03
no to Twoja sytuacja jest rzeczywiście dramatyczna do takiego stanu nie chcemy się dopuścić :) ale może dieta lekkostrawna Ci pomoże? Słyszałam o zabijaczach głodu. Może coś takiego? carlica jak uważasz?

Gość allegra_1604
ja próbowałam takich saszetek co się do wody dodaje. Mi pomagało ze zwalczaniem niepohamowanego apetytu :)

Gość mandarynka__03
możesz polecić coś konkretnego?

Gość carlica
"allegra_1604 ja próbowałam takich saszetek co się do wody dodaje. Mi pomagało ze zwalczaniem niepohamowanego apetytu " hm, nie brzmi to zle, moze wrato sprobowac.

Gość carlica
a tak w ogole co ten srodek ma w skladzie?

Gość carlica
no i podaj jego nazwe:P

Gość jjjjjjjjk
Na odchudzanie jest mnóstwo różnych sposobów. Jak się okazuje bardzo dobrym jest przede wszystkim dieta. Ja na przykład zdecydowałam się na odchudzanie z dietetykiem. Pani dietetyk ustaliła mi indywidualny plan odchudzania i stosuję go precyzyjnie. Wypełniam wszystkie zawarte w opisie wskazówki. Wiem, ze tylko tak można zrzucić kilka, a może nawet kilkanaście kilogramów nadwagi. Dodatkowo zdecydowałam się na sport. Zgodnie za rada dietetyczki wybrałam ćwiczenia aerobowe. Wykonuję je systematycznie, trzy razy w tygodniu po około czterdzieści minut. Dodatkowo korzystam z rad znajdujących się na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2012/01/30/spalanie-tluszczu-w-5-krokach/ Tam mam wszystkie kroki, pozwalające faktycznie schudnąć.

Gość ten ocet to ściema jak nic
ja polecam żywienie optymalne i dietę dr W.Lutza ;)

Gość carlica
hm co to za dr lutz, nie slyszalam o nim?:>

Gość carlica
"allegra_1604 http://www.slimitin.pl/o-produkcie/3-jak-dzia la-slimitin-aqua brałam to tu jest napisane co jest w składzie i co na co działa. Jak dla mnie porządny opis produktu i SKŁAD to podstawa pomaga zwalczyć łaknienie i jest dobry dla tych którzy piją mało wody " dzieki, poczytam , popatrze, ale chyba po swietach uzyje jak cos:P

A ja polecam dietę warzywno-owocową według Ewy Dąbrowskiej. Przetestowałam juz kilka diet i nawet jeśli były skuteczne, to po nich szybko tyłam znowu. Teraz jest inaczej :-) Na diecie byłam przez przepisowe 6 tygodni, polecaiłow tym czasie 8 kg (z 63,5 kg d 55,5 kg). Teraz jestem juz miesiac po diecie i pleciały jeszcze 2 kg. Oczywiście nie żrę jak kiedyś, po diecie trzeba się pilnować, ale zauważyłam, ze jak się jest dlugo na diecie (6 tygodn), to organizm jakby przyzwyczaja sie, ze ważymy mniej i jak po diecie zdarzył mi się jakis kaloryczny wyskok, to waga szła w górę tylko na 1 dzień, a potem znowu wracała do tej nizszej.

Gość mandarynka__03
na tej diecie to chyba nie dostarczasz sobie wszystkich składników pokarmowych co?

Gość mandarynka__03
co do tego Slimitinu Aqua to powiem Wam, że kupiłam i nie mam już tak wielkiego apetytu :)

Gość na diecie dąbrowskiej słabłam
może i jest dobra ale trzeba być pod kontrolą lekarza jeśli chcesz zastosować dłużej niż tydzień, ja próbowałam na własną rękę i bardzo się źle czułam mimo stosowania się do zaleceń

Gość kokania
Odchudzanie powinno byc połączone z szeregiem czynności. Po pierwsze sport, po drugie dobre kosmetyki. Istnieją balsamy, które na parwdę przyśpieszają spalane tłuszczu nawet na brzuchu. Dobrze inwetowac w specjalistyczne,a nie zwykłe z drogerii. Ja na przykład używam balsamu z e-salem.pl i już widzę różnice.

Ja z doswiadczenia wiem że mniej nieprzyjemne są długie,niezbyt męczące ćwiczenia np. 7 godzin jazdy rowerkiem w tempie 17 km/h niż głodowka:O.Dodatkowo można stosować niektóre odżywki np. związki chromu:classic_cool:.

A dodam jeszcze cos-jeżlei ktoś się chce odchudzać z otyłości to nie będzie aż tak trudno schudnąć ale jeżlei ktoś chce ważyć 45 kg to niestety ale to jest spory problem:O.No i generalnie zwykle nie ma po co tak bardzo sie odchudzać:P.No chyba że chce to robić jako przygotowanie do głodówki:O.