Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się przełamaliście

Nie wstydziliście się rozebrać przed kimś pierwszy raz ???

Polecane posty

Gość taki ładny duży a
wykosili pravika, czyzby odmówił swych wdzięków chętnej moderatorce?

Gość ore ore
Ironia losu: Kiedy kobieta jest piękna i młoda wstydzi się pokazywać swoje ciało. Kiedy w końcu wstyd mija i chciałaby być podziwiana - piękne ciało to już wspomnienie...

Gość bubasababubaaa
bardzo sie wstydziłam!!! bo mam milion kompleksów, no ale m.facet mnie kocha i twierdzi, ze jestem idealna. każdy facet który kocha kobiete, tak o niej myśli. skoro cie pożąda, to nie będzie mu przeszkadzało, że np masz troche za grube nogi albo brzuch czy coś.

Gość ja też się wstydzę...
nie wiem jak się przełamię :O

Gość a ja lubię....
Lubię swoje ciało, lubię nagość, ale nie wyobrażam sobie być naga przed kimś obcym, przed znajomymi. Nie poszłabym do sauny z kolegami... ale po domu, kiedy jestem sama, lubię czasem chodzić nago. I przed swoim mężczyzną również - pewien były był zdziwiony, kiedy po seksie przeszłam nago przez pokój "jak to, nie wstydzisz się?"

Gość ja też się zastanawiam...
do pani powyżej -pewnie masz ładne proporcje i spory biust, brak kompleksów, ech, jakie to trudne...

Gość prawiczek343
mnie sama nagość nie przeraża , ale wstydziłbym sie erekcji przed kobietą Erekcja wyraza wszystko , tak samo jak ogon psa . Wtedy kobieta wie ze mnie ma .

Gość lubimy jak staje, gdyby nie
wstawal, to nie czulybysmy sie pikene:P

Gość a ja lubię....
Tak mam spory biust i obecnie po tym jak schudłam 7 kg uważam, że ma dobre proporcje... ale kiedy przeszłam nago przed swoim facetem, byłam jeszcze dziewicą i tak bardzo nie wierzyłam w swój dobry wygląd (ważyłam odrobinę więcej, ale w normie). To też kwestia wychowania. Tzn. u mnie w rodzinie mama nie wstydziła się przejść nago przed nami (mną i siostrą) i przed tatą, dlatego to dla mnie było naturalne (ale żeby nie było, ojca nago nie widziałam). Dorośli uważają, że należy ukrywać nagość przed dziećmi, a to błąd. One nie widzą w tym nic złego, żadnych podtekstów.

Gość e za pierwszym razem
to troche glupio mi bylo ale milo:) a pozniej to juz luz, norma

Gość ojoj.oj
też jestem wstydliwa, jestem b.szczupła :O

Gość gorkaska
Ja także nie mam problemu z nagością. Czasem są krępujące momenty, ale lubię chodzić nago lub w bieliźnie po domu, czy przed chłopakiem. Nie wstydzę się chociaż moje ciało odbiega daleko od ideału. Jednak wydaje mi się, że można nie do końca mieć świetne ciało, ale za to mieć seksapil. Mam mnóstwo znajomych koleżanek, które mają kilka kg nadwagi, a są wyrywane tak, że szok. Ja sama według wielu mogłabym mieć trochę mniej. Mam nogi jak dwie bele, tłuszczyk na brzuchu i nie za duże piersi, tzw. gruszka, niektórzy nigdy nie będą wyglądali jak panie z męskich czasopism, np. ja, co nie odznacza, że muszę sobie odmawiać przyjemności i przyjemności chłopakowi, który pewnie lubi popatrzeć na paradującą nago kobiete. Dla nich to uczta, jakkolwiek byś nie wyglądała.

Gość takaa jaednaa
a co powiecie kiedy ja śpie nago od zawsze....więc mój partner też...ale dziecko już nie???

Gość moje wyznanie
z natury jestem osobą wstydliwą więc był to potężny problem, szczerze mówiąc nie rozbierałam się długo, choć wcale źle nie wyglądałam, przeszło samo i teraz nie mam takich oporów a przyznam, że obecnie wyglądam znacznie gorzej :D nago jednak nie lubię paradować, śpię w piżamie lub koszuli i jak nie muszę to się nie rozbieram

Gość Trent Easton
Najlepiej w półmroku się rozbierać na pierwszy raz ;)

Gość a ja lubię....
setunia Matka przy córkach? Nie, to nie jest patologia. Wiem, że u nas niektórzy chcą na siłę chronić dziecko przed seksualnością, ale najnowsze badania pokazują, że dla dzieci nagość nie ma podtekstów seksualnych. Jest raczej czymś ciekawym. Chodzi o pewną swobodę i brak wstydu. Nie chodzi o idealne ciało, które można pokazywać...

Gość ......gyui
towarzysko seksualnie -nie|!

Gość ergerh
chodzisz na plażę nie? no to tylko majtki ściągnąć

Gość ......gyui
nudystów nie!

Gość przyzwyczajenie do enie
oj, nie wiem co mnie przeraża, chyba sama nagość, bliskość, brak tajemnic, chyba moja własna kobiecość. Nie wiem jak sobie pomóc... rozebranie się do golasa jest cywilizacyjnym cofnięciem się do czasów prymitywnych. dzisiejszy człowiek tak nie umie

Gość a ja lubię....
ja się czuję dość swobodnie wśród innych rozebranych kobiet oraz przy aktualnym partnerze... może warto się jakoś oswoić, np. na basenie, w saunie w fitness klubie?

Gość ergerh
a ja chcę dożyć takiego dnia, że laseczki będą na golasika leciały przez moją ulicę tak jak w USA

Gość umerkl
wręcz przeciwnie

Gość SexyBrunetka
Ja tam od razu się rozbieram i biegam goła po domu ;) mojemu chłopakowi to nie przeszkadza:D Lubi sam często latac na golasa ;) w łóżku nieźle baraszkujemy aż brakuje nam tchu :)

Gość AlaMaKotaanaaanna
fiku miku nie pierdol że na ciebie lecą profesorowie, u mnie na uniwerku oni lecą tylko na puste cycaste blondynki, one wiedzą że są do ciągnięcia druta i robia to dobrze a ty sorry ale jesteś naprawdę brzydka, masz odpychającą wręcz mordę także się nie chwal bo musiało ci się tylko wydawać że któryś z kadry na ciebie leci w życiu w to nie uwierzę. Ani nikt inny kto by cię widział

Ja nie mam z tym teraz problemu, ale kiedyś dręczył mnie kompleks małych cycków.

przed zdjeciem ubran przed moim pierwszym facetem troche sie wstydzilam wiadomo ;) ale pozniej wstyd mi minal bezpowrotnie :D ;) myslę, że z kolejnym facetem tez nie bede mieć problemu (z tym pierwszym juz sie nie spotykam) :p

Gość gość
Tak wstydzilam sie ale to bylo bardzo dawno.Potem maz lizac mi lechtaczke musialmiec moje nogi rozchylone wiec juz sieniczego nie wstydzilam. K***ska obejrzalam plochliwie ,wzielam do reki delikatnie. Patrze a tu cos trysnelo. Teraz od lat sse k****a, lykam sperme ...i kapiemy sie razem pod prysznicem. Maz myje mi plecy, pupe i c**eczke a ja jemu tez plecy ,pupe i penisa. Kochamy sie szalenie