Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona21lat

Szukam chętnych do wspólnego odchudzania !

Polecane posty

Boginka podrzuciłaś mi pomysł :) Dzięki :) Zawsze lubiłam skłony skośnie tak więc je również będę robiła :) Tylko może być u mnie kiepsko z ćwiczeniami z rana bo jestem strasznym śpiochem i zawsze wstaję na ostatnią chwilę... Dlatego chyba będę ćwiczyła wieczorami.

Gość Ona21lat
To może też spróbuje z tymi cwiczeniami ;) no ja często jadłam śniadanie dłuższy czas po przebudzeniu teraz będe pamiętać że jak wstanę to musze coś zjeść ;)

szkoda mi naprawdę z tych 500 kal rezygnować...ale niestety jak nie chcę być zombie, i już nawet wykładowcy pytają czy nie jestem chora więc muszę troszkę więcej jeść...ale co kilka dni będę po 100 kal dodawać i będzie dobrze...bo te 48 kg mi odpowiada :)

Gość Ona21lat
No tak zazdroszcze Ci takiej wagi i pewnie nie tylko ja ;)

mi szkoda z 500 kal rezygnować, jednak muszę bo już nawet na studiach wykładowcy pytają czy nie jestem chora, bo tak blada jestem więc trzeba zacząć troszkę więcej jeść i co kilka dni po 100 kal dodawać, a jak dojdę do 1000 to przez miesiąc na nim posiedzę

Gość Ona21lat
No postanowiłam coś w sobie zmienić z blondynki stałam się brunetką :) zaczełam chodzić na solarium tylko jeszcze tej wymarzonej wagi mi brakuje ;)

Mnie niestety na tą chwilę nie stać na solarium :( Sporo wydatków mi się ostatnio nazbierało... Ale kto wie, może za miesiąc będę już mogła sobie na to pozwolić ;)

ja tam jak chciałam coś zmienić to tatuaże robiłam bo mam aż 3 :) zamierzam za niedługo ściąć się na krótko, bo tak mi lepiej...to dobrze, że człowiek dba o siebie i dąży do piękna...mam nadzieję że rozkręcimy topik i wzajemnie będziemy sobie tu pomagać w walce z wagą i własnymi słabościami

Gość Ona21lat
Ja tatuaż też chciałam sobie zrobić ale niestety chłopaka jest temu przeciwny więc nie moge :P No ja również mam taką nadzieje ;) może ktoś jeszcze dołączy do nas ;)

Gość Ona21lat
Dobranoc ;) do jutra odezwij się jak ci idzie ;)

Witam :) ja narazie idzie mi dobrze na śniadanie zjadłam 2 wasy z polędwicą , teraz jem grejpfruta ale raczej nie całego bo jest duży i musze coś wymyśleć na obiad ale jeszcze jakoś nie mam pomysłu ;) Pozdrawiam :)

Hej :) Ja jak na razie zjadłam o 9 rano musli Fitella to małe opakowanie z mlekiem 0% tłuszczu i teraz sałatkę, o której pisałam wczoraj. Na obiad miałam pizzę i cholernie mnie kusiła, ale na szczęście jakoś się powstrzymałam :) Wieczorem mam w domu małą imprezkę i będzie moja ulubiona zapiekanka makaronowa z pieczarkami, kurczakiem, sosem serowym itd. więc chyba nie wytrzymam i skubnę trochę :( Zjem mniej niż zwykle i teraz już nic nie będę jeść skoro wiem, że wieczorem będzie bomba kaloryczna. Cieszy mnie jedynie to, że i tak ograniczam jedzenie i normalnie bym zjadła 3 razy więcej. A Wy jak tam się trzymacie ?:) Macie jakieś ćwiczonka za sobą? Ja jakoś nie mogę się zmobilizować :( Przede mną sprzątanie łazienki to może wtedy spalę trochę kalorii :D

najlepsze na obiad są warzywka na patelnie albo pierś gotowana z kurczaka :) ja dzisiaj będę miała imprezę urodzinową taty więc pewnie sobie odpuszczę i zjem przynajmniej torta i kieliszek orzechówki wypiję :)...na kolacje specjalnie zrobiłam 3 sałatki na tą imprezkę więc mam co jeść by nie podpaść :P

Mimo, że dopiero przed chwilą zjadłam sałatkę to jestem tak głodna, że masakra ! Mam ochotę się rzucić na jedzenie, zwłaszcza na słodycze ;/ Teraz dopiero widzę jaki mam rozepchany żołądek, muszę to jakoś przetrwać i wytrzymać... Jak teraz mi się nie uda to nigdy nie schudnę. A bo tu jakaś impreza, a to święta i wiecznie będę to odkładać. Koniec z mówieniem "od jutra"!!!!!!

Boginka tak Ci zazdroszczę, że najgorsze masz już za sobą. Wasz spadek wagi bardzo mnie motywuje i sprawia, że wiem, że nie mogę się poddać :)

Ja po obiedzie miałam warzywa na patelnie i pierś z kurczaka robioną na parze ;) i jakoś gładna nie jestem wieczorem może jeszcze jakiś jogurt i wystarczy :) w sumie nie wiem ile to kalorii bo nigdy dobra w tym nie byłam hehe ;) dobrze że ja nie mam jakiś imprez przez najbliższy czas tylko święta ale jakoś przetrwam :) dzisiaj jeszcze mój chłopak przyjezdza i napewno mnie będzie kusił na coś dobrego ale się nie dam :)

Wiecie co...jak jesteście namieście to możecie też jeść, ale rzeczy zdrowe- w mcdonalds owocojogurt jest pyszny np, w dominium mają świetne zupy i sałatki, w dagrasso są przecudne sałatki z kurczakiem, a w pizza hut barek sałatkowy i sałatka śródziemnomorska :) bo nie ma co zachowywać się jak dziwak na diecie i jak ze znajomymi gdzieś idziemy to odmawiać całkowicie jedzenia :) bo życie jest za krótkie by non stop walczyć, no i przynajmniej w mojej opinii najlepiej się żyje wtedy, kiedy ma się przyjaciół przy boku, a niestety bardzo często spotkania ze znajomymi równają się jedzeniu- dlatego zamiast wymawiać się innymi planami i po raz setny tłumaczyć dietą, to lepiej po prostu chodzić na spotkania z innymi i jeść, ale nie koniecznie to co inni :)- takie moje małe kazanie :P

Gość uparta23
przyłączam się - mimowolnie wzrost 169 waga na początku marca - 72kg waga dziś - 64 kg metoda - stres

Gość Agatka Wisienka
Witam serdecznie. Topik na którym pisałam chyba umiera dlatego zajrzałam do Was i mi sie spodobało i jesli można to chętne tu zostanę :) Ja po długim czasie nieważenia sie stanęlalm na wagę i co widzę 10 kg więcej niż dwa lata temu. Czułam że przytyłam ale nie sadziłam e aż tyle. U mnie wpływ na to miło przede wszyskim zmiana pracy. Teraz do pracy mam 15 min samochodem a kiedys musiałam biec do pocigu od pociagu do autobusu i tak codziennie. Do tego fitnes i siłownia dwa razy w tyg. Dwa lat temu zaczęłam tyć. Ale nie wazyłam sie aż do listopada 2011. Próbowałam dietą mniej żreć schudłam 4 kg z ograniczeniem wielu składników ale przychodziły weekendy i spotkania z przyjaciółmi i waga stanęła. Cały czas z przodu było 7 i nie chciało iść niżej. W niedziele postanowiłam do świąt stosować kopenhaską. efekty: poniedziałek 70,3 piątek 68,3 I dziś wieczorem była Zumba. Dziewczyny naprawdę polecam nie dość że naprwdę to daje efekty to również pobudza i cieszy!!! poprawa humoru gwarantowana. Już wykupiłam karnet na miesiąc. Za rok w maju wychodzę za mąż i jak każda Panna Moda chcę być najpiękniejsza w ten dzień. pozdrawiam

witam w kolejnym dniu diety :) ja dziś jestem pełna energii i optymizmu...wczoraj ego podbudowałam, bo znajomi prosili o przepis na moją dietę bo wyraźnie mnie ubyło :) troszkę mnie kac po imprezce męczy ale jakoś mi to nie przeszkadza :)

Witam nowe dziewczyny jak i te co tu już piszą :) u mnie wczoraj dietkowo , mój chłopak mnie nie skusił niczym :) własnie myśle co by zjeść na obiad . w poniedziałek ważenie mam nadzieje ze będzie co zmienic w stopce :) Pozdrawiam

No więc tak... Wczorajszego i dzisiejszego dnia nie mogę zaliczyć do za bardzo udanych jeśli chodzi o to co zjadłam, ale się nie załamuję i traktuję te 2 dni jako przygotowanie do prawdziwej diety bo i tak się stopowałam i jadłam mniej niż zwykle. Od jutra już sobie nie pozwolę na żadne pokusy i biorę się za ćwiczenia. Widzę, że Wy dajecie radę bez większych wpadek - oby tak dalej :) A jak Wam minął dzisiejszy dzień ?:)

Witaj nowineczka dzisiejszy dzień nawet nawet , zaliczony dietkowo ale było tyle pokus ale się nie dałam i się ciesze się umiem się powstrzymać przed słodyczami ;) tylko jakoś przez weekend nie miałam kiedy poćwiczyć ale od poniedziałku to nadrobie mam nadzieje bo nigdy zapału do ćwiczeń nie miałam