Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Gość poszukiwacz_prafty
no właśnie !!! :(

Trzeba było wódkę kupić, z nią ciężko wygrać :classic_cool: Chociaż Ty facetem jesteś to pewnie masz łeb z tytanu :D:classic_cool:

Dobra, ja teraz oficjalnie zawijam się w kołdrę i będę udawać krokieta, bo czuję że nadchodzi kolejna fala rozpaczy i poczucia niesprawiedliwości przeplatanej beznadzieją, a te najlepiej przespać i nie dać im dojść do głosu :classic_cool: Dobranoc kafetełe :classic_cool:🖐️

Gość poszukiwacz_prafty
nie użalaj się nad sobą już ! i śpij dobrze ! jutro superniedziela ! nie spieprz jej ! :)

Dzięki za pocieszenie i motywację, superniedziela brzmi fajnie i od razu mi lepiej jak o niej pomyślę :classic_cool: Dobranoc po raz ostatni, bo jeszcze mi zdiagnozują uzależnienie od kafetełe, trzymaj się poszukiwaczu :classic_cool:🖐️

Gość poszukiwacz_prafty
no nara, nara, idź już spać, bo jak Ci walnę receptę to się nie wypłacisz !

Gość zrytazyta
ale sie nawalilam wczoraj:( cuchne jak skunks:( wypalilam paczke fajek. A w ogole nie pale. Dzis juz nie pije. Lecze kaca :(

Gość szisza :p
haha:p ja naszczescie czuje sie dobrze, ale nie chce mi sie wstac:p

Gość zrytazyta
przesadzilam:(

Gość Syn Młynarza
Ja wypiłem 6 szklanek (chyba 6 nie pamiętam dokładnie) Whisky z colą i właśnie obudziłem się przed monitorem. Otwieram browara bo muszę się troszkę poleczyć.

ja wczoraj bylam tylko delikatnie traaachnieta:p wole nie przesadzac z alkoholem po ostatnik razie... W tamten weekend myslalam, ze umieram...

Gość Syn Młynarza
Takie wrażenie że umieram to mam w każdą niedzielę. I co ? Dalej w soboty piję do bólu.

no ale ty w niedziele normalnie funkcjonujesz, a ja nawet nie moge sie przelamac, zeby wstac, bo kazde podniesienie glowy grozi beeltem...:p

zryta:p ja ci nie pomoge:p na mnie zaden sposob na kaca nie dziala;p

Gość zrytazyta
jeszcze podwojnie widze:(

to idz jeszcze lulu:p

Gość jag alskar dig
ej mikojan ! czy to nie ty prowadzilas topik: za 2h zrobię z siebie idiotkę? :o :o :o

Cześć robale, właśnie wstałam, łeb mnie napiertala niemiłosiernie, oczy mam jak jednogroszówki, a wory pod oczami osiągnęły niewiarygodne rozmiary, ale przy bólu psychicznym te objawy to nic. Chociaż obiecałam, że nie będę się na sobą użalać, więc się nie użalam :classic_cool: zrytazyta Lepiej jeszcze w łóżku poleż i przyjdź do nas jak już wszystko z Tobą będzie w porządku, bo się o Ciebie martwię dziewczyno :classic_cool: jag alskar dig Miło, że coś mi jeszcze zostało z tego stylu Popiertolonej. To ja, tylko nikomu o tym nie mów, bo jak widać od mojego ostatniego usuniętego wpisu strasznie się stoczyłam i wolę, żeby nikt o tym nie wiedział. Gdyby mi modki nie usunęły tematu to pewnie niedoszły nadal byłby na tapecie, a dzisiaj nie przeżywałabym końca swojego życia. Swoją drogą, masz bardzo dołujący nick :classic_cool: Idę sprzątać, jeszcze nauka mnie dziś czeka, więc miłego dnia wszystkim życzę i oby wam te kace przeszły jak najszybciej i jak najbardziej bezboleśnie. Później wpadnę na kafetełe :classic_cool:

Gość ej heloł
ja pije grzane piwko:)

Gość jag alskar dig
kurva miko ! wiedziałam że niie bez powodu odczuwam do ciebie sympatię :D :D :D ściskam cię i niech ci się życie ułożyt bo aż żal patrzeć jak placzesz za jakimś skurvysynem olej chuja niech się buja ! fajnie iwiedzieć że żyjesz , mogłabys jeszcze jakiś topik założyć kiedyś 3maj się mocno 🌼

Gość zrytazyta
ja pierdole. zrzygam sie zaraz:(

zryta ulzyj sobie i zygnij:p to pomaga:* bynajmniej mi:p

zryta ulzyj sobie i zygnij:p to pomaga:* bynajmniej mi:p

Gość Koleś123
nie potraficie delektować się alkoholem,myślicie tylko o tym żeby się najebać i tym samym zrobić z siebie szmatę i pośmiewisko.ja sobie piję browarki ze smakiem w normalnej ilości.polecam piwo Gniewosz jasne a także Złote lwy i Zlatopramen.

"nie potraficie delektować się alkoholem,myślicie tylko o tym żeby się naj**ać i tym samym zrobić z siebie szmatę i pośmiewisko" Dobre :classic_cool:🖐️ zrytazyta Na mulenie najlepsze są rzygi, więc rzygaj i się nie krępuj :classic_cool: jag alskar dig Dziękuję, a nowego topełe, zważywszy na choojowe okoliczności, na razie nie planuję, ale nie wykluczam, że w przyszłości coś jeszcze napiszę :classic_cool:

A ogólnie to mój ex luby do mnie pisze, ale wyłączyłam gg i telefon i nawet nie czytam. Nie wiem czy dobrze robię i nie wiem czy będę żałować, ale skoro nie mam alkoholu i nie mogę się napić, żeby trzymać się w jednym kawałku kiedy będę to czytać to wolę nie czytać w ogóle :classic_cool: Koorwa, 400 stron do przeczytania i nauczenia na jutro, a ja nic na oczy nie widzę :classic_cool:

Gość zrytazyta
mikojan dobrze robisz. Faceta trzeba na dystans trzymac. Koles123 nigdy nie zdarzylo ci sie zalac palki? Taki swiety jestes do bolu? Nasze zycie, nasze problemy. Nie oceniaj. Nie wyzywaj od szmat. Nie znasz nas. Wiec przystopuj z tymi wyzwiskami. Ciesz sie zyciem. Zycze Ci wszystkiego dobrego.

Najgorsze, że to moje pierwsze życiowe rozstanie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej jak to wykoorwiście boli to może w ogóle bym się w nic nie angażowała i byłoby łatwiej. Ale daję sobie czas do jutra, jeśli jutro uronię choćby najmniejszą łzę to zapisuję się na boks, żeby dostać od kogoś solidny wpiertol na otrzeźwienie, ewentualnie zakręcę się obok Wileniaka i może jakiś łysy dres sprzeda mi kosę na dobry wieczór, a ja się w nim zakocham, bo od tego momentu będzie moim wybawcą i superbohaterem :classic_cool: Póki co wyłączam laptopa i zabieram się za robotę, bo kafetełe za bardzo mnie kusi, trzymajcie się dziewczyny :classic_cool:

Gość pozdrawiam piwoszów :)
mokojan "Najgorsze, że to moje pierwsze życiowe rozstanie, szkoda że nie wiedziałam wcześniej jak to wykoorwiście boli to może w ogóle bym się w nic nie angażowała i byłoby łatwiej." dokładnie....... :o a tak swoją drogą to masz samozaparcie, wyłączam Kafe i idę się uczyć, mmm pozazdrościć :D w sumie ja też jakieś mam, nie paliłam dziś cały dzień i nawet mnie bardzo nie ciągnie, rano tak ojej i to bardzo, wczesnym popołudniem, ale potem już na luzie, może to tym razem rzucę? :classic_cool: ale dzisiaj to chyba sobie nie popiszemy, bo Ty jutro na zajęcia? łee ja też na rano :o :P