Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Gość pozdrawiam piwoszów :)
ta godzina, a ja jeszcze nie śpię :o wypiłam w pracy najpierw kawę, potem 3 redbulle.. z czego tego ostatniego już po 11 :o i widać efekty... jutro znowu będzie zamóła, co gorsze - pewnie znów (prawie?:D) spóźnię się do pracy :o ptaki za oknem już zaczynają ćwierkać... jak ja nie lubię kłaść się o tej godzinie :o

qrfa nie usnę chyba :o :D

pora wstać :o ja piertolę 😭

hehehehehe :D ja dzisiaj mojego szykuję do wyjazdu za gramanicę.. Jutro jedzie więc dzisiaj tak z jedną buteleczkę sobie rypnę :) Weekend nareszcie wolny więc samotnie z psem przy butelce piwa pewnie się zjawię na kafe, ze łzami w oczach się mój TŻ mnie opuścił na jakiś miesiąc czasu.. Bo za miech albo wraca, albo ja lecę do niego :)

jest któraś? :)

pozdrawiam piwoszów Ale szalejesz dziewczyno z tą szóstą rano w środę, jestem z Ciebie dumna, bo poziomem bezsenności przebiłaś nawet mnie :classic_cool: Odezwę się w sobotę, bo mam taki zapiertol na uczelni, że mi się zwoje mózgowe wyprostowały i padam na ryj już o 18, więc dziś muszę odespać cały tydzień, który przeleciał bez kropli alkoholu na języku. Udanego piątku wszystkim kafeteryjnym pijusom :classic_cool:🖐️

dla mnie tradycyjnie noc nie jest do spania :D a wstać muszę około 8 :o i znów do pracy na 12h :P jak to w soboty :) ale mam dobrą fazę, piję piwko, siedzę na kafe, jest mi cudownie i niech to trwa, choćbym miała spać tylko 2godziny :P tylko że piwo właśnie dopijam i został mi tylko 1 papieros :(

no i oczywiście muza na full :classic_cool: jak chcecie się pośmiać to polecam temat do czego nikomu byście się nigdy nie przyznały czy jakoś tak :) chociaż bywalczynie pewnie znają ;) tak czy siak uśmiałam się :D

pozdrawiam piwoszów Piona! Czy Ty jesteś cyborgiem? :classic_cool:🖐️ Ja niestety o suchym pysku jak zwykle, 30 kwietnia mam urodziny, wszyscy mają wtedy majówki, więc nawet nie będę miała z kim flachy obalić, a do lustra przecież pić nie będę, bo widoku swojej szpetnej mordy mam po dziurki w doopie. Chyba mam depresję przedurodzinową 😭:classic_cool:

Gość anissa707
a ktore to urodzinki?

anissa707 22, wchodzę właśnie na ścieżkę zbliżającą mnie do zostania starą, zgorzkniałą rurą 😭:classic_cool:

heheh nie, chyba nie jestem cyborgiem :D nic mi o tym nie wiadomo :) mam zdrowie, tak myślę, w sumie to fakt, ale niszczę je sobie fajkami, kiedyś za to zapłacę :o :( od 3 dni mam zgagę straszną :o podejrzewam że przez papierochy właśnie. a co najgorsze? jestem na takim etapie.. że prawie zupełnie wyszła mi z głowy myśl o rzuceniu, minęła na to ochota, potrzeba, chęć.. :( o kurfa, chyba jednak wpadłam 😭

dziękujemy, wzajemnie :) nie tylko po nocach, ja kuszę też nad ranem :D hahaha :)

padam na pysk :classic_cool: idę spać, bo muszę wcześnie wstać, dobranoc :)

A mi się nic nie chce, nogi mnie napiertalają, więc chyba zmiana pogody idzie :o:classic_cool:

nakurwiam rzucanie palenia :classic_cool: wykorzystam 2 dni wolnego (dzięki Bogu je mam, bo w robocie nie idzie nie palić:o:P), możecie trzymać kciuki :) aha no i piję piwko, zdrowie! :classic_cool:

oglądałam mecz bayernu z realem, wypowiadał się schweisnteigern o i Ty mi się Mikojan przypomniałaś :D bo lubisz go słuchać tak kojarzę? :P

schweinsteiger* :o 23 godziny bez papierosa :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

pozdrawiam piwoszów Trzymam mocno kciuki za Twoje wypiertolenie fajek w kosmos, na pewno wyjdzie Ci na zdrowie bez względu na to jak długo wytrwasz w swoim postanowieniu, wierzę że dasz radę :classic_cool: Skoro zaczynam się przypominać kiedy Schweini szaleje na ekranie to znaczy, że jest dobrze i mogę kandydować na jego przyszłą żonę chociaż z jego piękną blondyną nie wygram, bo jestem 100x brzydsza, bywa. Uwielbiam gościa, nawet widziałam, że wyprzystojniał, więc mocno tuliłam się dzisiaj do telewizora wmawiając sobie, że to jego klata :classic_cool: Ogólnie robię źle, bo poznałam faceta, ten z kolei mieszka 200 km ode mnie, od tygodnia gadamy na skype i sama nie wiem co mam o tym myśleć, mój samiec to ideał i moja bratnia dusza, ten idealny nie jest, w dużej ilości kwestii się nie zgadzamy, ale zaczyna mnie to kręcić :o:classic_cool:

czyli z tamtym to już.. tak ostatecznie skończone? :( mnie też kręci taki jeden :D mam wolne dziś i jutro i może się jutro spotkamy, i tak widzimy się codziennie, bo przychodzi do mnie do pracy :P i też nie wiem, co o tym myśleć, ale piertolić logikę, żyje się raz :)

nie lubię blondynek :) dlatego życzę Ci powodzenia! :classic_cool: poza tym bardziej podoba mi się jej figura niż twarz (od razu przefiltrowałam foty w necie bo nie wiedziałam z kim jest, w ogóle że z kimś jest :D), a po trzecie.. no on coś w sobie ma, sama się w nim podkochiwałam jakiś czas temu (oj dawno), ale teraz.. nie za bardzo ;P a niemiecki też wolę w wykonaniu innych. czyli też oglądałaś mecz? :) no już prawie doba bez fajki, yeeeeeeeee :classic_cool:

aha napisz jeszcze jak go poznałaś :) o co kaman i w ogóle :classic_cool: :D

Będzie długo, przepraszam :classic_cool: Właśnie problem w tym, że nie zakończone i dlatego jestem nie fair, bo za jego plecami piertolę z innym gościem po 5h dziennie, a samcowi mówię, że się uczę i nie mogę rozmawiać albo że jestem u rodziców i mam roboty po kolana, więc wieczorami padam na ryj i muszę iść spać zamiast posiedzieć z nim tak jak zawsze i popisać na gg do rana. Niedługo zacznie pytać dlaczego go unikam, a ja nie wiem co mu odpowiem. Niby rozmawiam z tamtym facetem jak z kumplem na przyziemne tematy, ale przez tą naszą odmienność charakterów i kompletne niedopasowanie zaczynam widzieć, że idealne podobieństwo jest nudne. Z samcem nie dyskutuję, z samcem się nie kłócę, z samcem nie doświadczam różnicy poglądów, z samcem zawsze jest: "masz rację"/"zgadzam się z tobą", to monotonne, a ja chyba czasem potrzebuję emocji jakich doświadczają rozmówcy o dwóch skrajnych poglądach, a nie wieczne przytakiwanie sobie i włażenie w doopę z argumentami 😭 Będę musiała się ogarnąć, bo jeśli samca stracę przez własną głupotę i chwilowe zafascynowanie kimś kto do mnie nie pasuje to będę największą idiotką na tym piertolonym padole :o:classic_cool: Gościa poznałam przypadkiem w tramwaju, bo był w stolicy na weekend, trochę głupia historia, bo tramwaj był wypchany, ja stałam na środku, a on przy drzwiach twarzą do mnie, nie miałam się czego złapać na zakrętach, więc chyba z pięć razy podparłam się jego klatą :classic_cool: Pogadaliśmy trochę, on musiał lecieć, zostawił mi nr. telefonu, więc zadzwoniłam, przerzuciliśmy się na skype, bo taniej, długo gadamy, razem przy okazji gramy w Counter Strike i w sumie nieźle się bawimy, jest w moim wieku, pracuje, trenuje kendo, więc samym tym faktem mnie jara, chce wbić do Wawy za tydzień, ale nie wiem jak się na to zapatruję. A co do Ciebie to ja piertolę, ale news, dziewczyno! Jaram się tym jak choinka w Wigilię, bo uwielbiam takie w miarę wesołe historie i już sobie układam w głowie Twoje kolejne posty w tym temacie dotyczące waszego zajebystego wspólnego pożycia. Znaczy to tyle, że życzę Ci jak najlepiej i mam nadzieję, że będzie do tej Twojej pracy wpadał jak najczęściej i jak najdłużej :classic_cool: Za blondynami też nie przepadam, pewnie dlatego bo mam prawie murzyńskie i czarne afro na łbie, więc blond wali mnie po oczach. Figurę ma świetną, twarz w sumie też niezłą, ale pasują do siebie, więc pewnie Schweini będzie szczęśliwy. Mecz oglądałam, ale piertolony telewizor gubił mi sygnał w momencie fajnych akcji, więc nawet bramek nie widziałam! :o:classic_cool:

spoko, mój telewizor nie wyświetlał czasu i musiałam w necie sprawdzać, która jest minuta meczu :D

To widzę, że obie miałyśmy od górę :D:classic_cool: Ja nawet nie czaję żartów na temat Sergio Ramosa z piłką, która jest nowym satelitą ziemi, bo nie dane mi było zobaczyć tego zabójczego strzału na bramkę :classic_cool:

mówisz o jego karnym?? to była katastrofa, współczułam mu bardzo, że taką szansę zmarnował kurwa z 11 metrów :o koleś strzelał karnego i wystrzelił wysooooko pnad bramkę, a właściwie w trybuny :P :o tak w ogóle to oglądałam od końca pierwszej połowy, więc gole meczowe skrupulatnie mnie ominęły :classic_cool:

oj widzę że nie piszesz, ja chyba idę spać :) wyśpię się w normalnych godzinach (dzisiaj ledwo wstałam po 3 :o :D), jutro może spotkanie z moim rycerzem :D kto wie :P albo dam na wstrzymanie i klasycznie spotkamy się u mnie w robocie w piątek, choć nie ukrywam, że mam ochotę na coś więcej jak tylko gadki szmatki kiedy oboje mamy chwilę na zamienienie parę słów :P dobrej nocki, kończę piwo i chyba się kładę. chociaż za bardzo senna to ja nie jestem :o

Net mi szaleje jak pojebany :classic_cool: Ramos coś nie w formie chyba, bo pamiętam go z zajebistych strzałów, ale może to moja imaginacja, bo gościa kocham porównywalnie do Schweinsteigera, więc mogę nie być zbyt obiektywna. Szkoda chłopa, cały internet z niego leje :classic_cool: Jeśli idziesz spać to życzę słodkich snów z tym Twoim rycerzem, ja idę coś zjeść, bo mocno zgłodniałam :classic_cool:

ni hooya, nie chce mi się spać. siedzę na yt albo słucham radia przez internet :o ja piertolę :D może otworzę drugie piwo, żeby się trochę zamulić. choć nie za bardzo mam ochotę. też podjadam dzisiaj ciągle coś, żeby nie palić :) a ja się chwaliłam tutaj, co zrobiłam, żeby nie palić dziś? nie miałam na tyle jaj, żeby zostawić papierosy w robocie, szkoda mi było :P więc wypaliłam dwa w drodze do domu (idę 20 minut :o) a resztę, czyli 10, od razu po przyjściu do domu... połamałam nad kiblem i spuściłam :classic_cool: drastyczne :D