Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Micra

Krem pod oczy-czy w ogóle jest sens używać?

Polecane posty

Używałam już b.tanich i b.drogich kremów pod oczy. Specjalnych efektów nie zauważyłam. Niektórzy dermatolodzy twierdzą, że ze zmarszczkami lepiej radzą sobie kremy do twarzy i jeśli nas nie uczulają, to nawet lepiej używać ich pod oczy. Sama nie wiem kto ma rację, jeśli uważacie, że jednak kremy pod oczy spełnieją swoje zadanie to może polecicie mi jakiś dobry 30+

Gość pełen relaks
używałam przez jakiś czas, ale zrezygnowałam i smaruję kremem do twarzy na noc, loreal . cza dużo zachodu z dwoma kremami naraz :)

Gość nie i jeszcze raz
kremy pod oczy są po prostu słabsze w działaniu aby nie alergizować. Zatem gdy alergie nas nie łapią korzystamy z normalnego kremu

ja używam, głównie Ziaja lub sorayja, ponieważ krem do twarzy użyty pod oczami mnie piecze, a co do efektów? Może i jakieś tam są... na pewno skóra jest mniej napięta.

Gość fvsefewfwe
podobno kremy pod oczy to sciema :) kup sobie olejek arganowy

Dzięki za odzew :-) Zaraz poczytam o tym olejku arganowym, widzę,że na allegro można kupić

wydaje mi się, że lepiej raz na jakiś czas udać się do kosmetyczki czy spa na pakiet zabiegów na buzię... sama mam skłonności do opuchlizny pod oczami i siniaków, kremy niewiele niestety dają. jeśli chodzi natomiast o zabiegi - fajną ofertę ma primavera w jastrzębiej :)

Gość srali muchy bedzie wiosna.
to wlasnie po tych kremach to dopiero robia sie zmarchy. czytalam na innym forum jaka jakas kobieta miala lekkie linie pod oczami, kupila sobie drogi krem pod oczy i po jego stowoaniu to dopiero jejs sie zmarchy zrobily :D wiec nie warto. zwykly krem, zwykla nivea albo jakis dla dzieci na cala twarz i tyle.

Gość pisia2@
Polecam wam dziewczyny marke Blane która jest tylko pod oczy efekty super koniecznie spróbujcie

Gość adaaaa

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.